Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Candlewood Suites Miami Airport West 2-sterren

8855 Northwest 27th Street, Doral, Miami, FL 33172, Verenigde Staten

#52 van de 213 hotels in Miami

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 368 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,5
    Goed! En dichtbij de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond nog wel in de kamer wat haren die niet van ons waren, dit is jammer.

    Grote ruime kamer, redelijk dichtbij de luchthaven en je kunt gebruik maken van de wasserette.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    9,2
    Schoon, ruim, eigen keuken, geen dagelijkse schoonmaak, dus...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon, ruim, eigen keuken, geen dagelijkse schoonmaak, dus privacy. Handdoeken omwisselen voor schone wanneer je wilt, vriendelijke behulpzame receptie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,2
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Suite met 1 Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer met keukentje, grote koelkast, supermarkt vlak in de buurt. Rustig in gebouw. Vriendelijke ontvangst. De studio's worden twee keer per week schoongemaakt, maar je kunt bij behoefte schone handdoeken of schoon beddengoed halen bij de receptie. Prima plek om met 'n huurauto zelfstandig Miami en omgeving te ontdekken. Paar malls vlak in de buurt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    Prima voor een paar nachten
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Studio Suite met 1 Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij de Everglades. Helaas stond het water te hoog, maar daar kan het hotel niets aan doen.

    Verbleven in november 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    8,8
    Ruime en propere kamer met zeer goed bed, keuken met frigo,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Er viel niets tegen, alles was perfect in orde.

    Ruime en propere kamer met zeer goed bed, keuken met frigo, microgolfoven en vaatwasser in de kamer, de airco werkt perfect, vriendelijk en behulpzaam personeel, gratis en snelle wifi, gratis je was doen, gratis fitness, tof zwembad, je kan gebruik maken van grill aan het zwembad, veel winkelmogelijkheden in de buurt. Het is een airport hotel, er vliegen dus vliegtuigen over, maar je hebt er eigenlijk geen last van. Er wordt wel niet dagelijks gekuist in de kamer, ik denk wel wekelijks, maar heb je iets nodig (nieuwe handdoeken e.d.), kan je dit gerust vragen aan de balie. Het hotel biedt ook geen mogelijk aan voor ontbijt of andere maaltijden, maar er is een perfect uitgeruste keuken op de kamer en de winkels zijn kortbij (voor mij was dit eigenlijk een pluspunt). Je kan in het hotel wel snacks en frisdranken kopen tegen een schappelijke prijs.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    8,3
    Suite was voorzien van al wat nodig was.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Airco was niet aan te sturen.

    Suite was voorzien van al wat nodig was.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    7,5
    Kamer was ruim en keukenvoorzieningen waren goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sterke schoonmaaklucht die in de kamer hing bij aankomst. Later werd dit minder.

    Kamer was ruim en keukenvoorzieningen waren goed.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,9
    De lokatie is rustig en gemakkelijk bereikaar.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De lokatie is rustig en gemakkelijk bereikaar. Het sport en recreatiepark achter het gebouw is uitstekend om te lopen.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: