Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Candlewood Suites NYC -Times Square 3-sterren

339 West 39th Street, Midtown West, New York, NY 10018, Verenigde Staten

#248 van de 415 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2337 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 46

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    Aanrader. Centraal gelegen en goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Queensize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Een grote schone kamer met mooi uitzicht op oa emire statebuilding op de 30e verdieping. Koffie op de kamer en zonder probleem aangevuld. Busje naar het vliegveld. Vriendelijk personeel. Bagaga op dag van vertrek in beheer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    6,7
    Hotel is prijs-kwaliteit oke, vooral als je alleen blijft slapen i.h. hotel. Er is een keukentje.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was klein, een muffe lucht was de hele tijd aanwezig. Uitzicht op hoge muren. Dagelijkse schoonmaak was er niet of er moest extra betaald worden. De airco maakte een herrie.

    Het hotel ligt centraal, alles is makkelijk bereikbaar, ook de metro. Veel is op loopafstand. Het personeel is erg vriendelijk. Problemen of wensen worden gelijk opgepakt. Vanwege onze vlucht i.d. avond kon ik om 14.00 uur uitchecken. Na het uitchecken konden we de koffers gratis laten opbergen. Dit was makkelijk, hierdoor konden we de laatste bezienswaardigheid v.d. lijst nog zien.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,9
    goede locatie en voor mij prima faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ik heb last van smetvrees en neem altijd schoonmaakdoekjes mee. bij het schoonmaken was de toiletpotrand binnenkant niet brandschoon. ook een richel boven het keukenblok niet. de keukenvloer had bij dweilen nog twee losse mensenharen. toch waren dit mijns inziens geen vuilresten van weken of langer! maar de rest was echt spic en span. wifi werd vaak weggedrukt door die van het Hilton hotel next door.

    locatie is super! vlakbij Times Square, dichtbij metrostations en zelfs Penn Station en Macy’s goed te voet bereikbaar. Penn Station ook met koffer te doen! daar is LIRR die je rechtstreeks van/ naar JFK brengt. Candlewood heeft juist apartementen incl keukentje met 2 pitten, toaster, magnetron en koelvriescombi. plus enig keukengerei. goed bed. een loungestoel, een bureau en een keukenstoel. eettafel die ook meteen een prima bureau was. een kleine kledingkast met strijkplank en ijzer. een tvmeubel met 3 grote lades. in keukenkastjes vrije ruimte voor mijn eigen uit NL van de Ekoplaza meegebrachte etenswaar. later gauw aangevuld met biol spullen uit de supermarkt van Ernest Klein aan 6th Ave voorbij Warwick Hotel. daarin verbleef ik vroeger, maar miste daar toch echt een kitchenette! buiten de deur eet ik liever niet. het is me te zoet, te zout en te vet. alleen als ik naar de kerk in NY ga eet ik daar! ik kies nu voor de Historic Manhattan SDA Church aan 232 West 11th Str. na de kerkdienst, op zaterdagochtend, serveren zij een prima veganistische warme maaltijd! maar ook Crossroads SDA church aan 410 West 45th Str is prima. verder heb je nog keus uit 8 of meer anderstalige SDA kerken, oa Spaans. ABC winkel ligt aan 12 West 40th Str. En daar kun je nog meer adressen opvragen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    9,2
    Goede locatie, betaalbare prijs en ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel aan de balie was matig vriendelijk. Soms zelfs een beetje ongeïnteresseerd. Ook de key card lezer in de lift deed het niet overdag. Iedereen kon naar binnen lopen.

    Hele goede locatie en prijs/kwaliteit verhouding top. Kamers aan de achterkant zijn tevens zeer rustig en weinig lawaai.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,8
    Heerlijk appartement, super centraal gelegen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks, alles was prima!

    Heerlijk bed, geweldig uitzicht op de stad, fijn schoon appartementje met alles wat je nodig hebt, mis je toch iets ( bv kurketrekker) bel je de receptie en even later wordt t’ gebracht, goeie douche, supersnelle lift, geen lawaai, lekker centraal gelegen, zelfs de expresbus naar de luchthavens zit 2 blokken verder! Ik zou hier zeer zeker terug komen!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,5
    Prima voor een bezoek aan New York.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Maar 1 kastje naast het bed en de ander zonder stopcontact.

    De compleetheid van de suite. Koelkast, magnetron, kookplaten en afwasmachine. Ook mogelijkheid tot wassen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    9,2
    Fijne studio in centrum Manhatten, met alles wat je nodig hebt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten

    Het enige dat ontbrak was een spiegel in de slaapkamer. Verder niks te klagen.

    Goede WiFi op de kamer Fijne eigen keuken met gelegenheid tot bewaren en opwarmen van eten. Dicht bij Times Square en metro toegang

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    3,3
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer niet geschikt voor een keuken. Vlak bij de toilet??...😣😣 Geen ruimte om te zitten.kamer wordt 1 keer in een week en voor maar 30% schoongemaakt😣😣

    Lokatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    8,3
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Tapijt, bank stoel, enz. zijn een beetje verouderd. Kamer wordt alleen een keer per week schoongemaakt.

    Vond het zeer handig dat er in de kamer een goed voorziene minikeuken was, en dat er wasmachines en drogers voor gratis gebruik beschikbaar waren. Ik bleef er alleen dus voor mij was de grootte van de (bad)kamer perfect. Misschien zou het een beetje krap zijn voor twee mensen. Locatie was echt top, op loopafstand van Times Square.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    9,6
    Een mooie herinnering
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    De receptie, alles was in orde maar bij enkele personeelsleden kon er echt geen glimlach aan af.

    Het ging er veel rustiger aan toe dan de Hilton er naast, daar zag de lobby er steeds heel druk uit. Candlewood suites had een rustige uitstraling, het was altijd fijn om terug op de kamer te komen. En echt een fantastische locatie!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    7,5
    Je krijgt wat je boekt, maar het personeel mag dienstbaarder zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 7 nachten

    Een uitzondering daargelaten, stond het personeel meestal met de ogen vastgeklonken aan het computerscherm. Voor het regelen van een shuttlebus werd - vreemd genoeg - verwezen naar de aangrenzende hotels en enig aandringen was nodig om boardingpassen geprint te krijgen. Het aantal kopjes, borden en bestek was nauwkeurig afgestemd op 2 personen. Waarschuwing: er wordt driftig gebouwd aan twee hogere hotels tegenover dit hotel, dus het kan zijn dat het mooie uitzicht gaat verdwijnen.

    Als je een studio huurt, extra betaalt voor uitzicht en stevig betaalt voor de locatie, dan is het zeer prettig als een en ander ook geleverd wordt. Het was dus een prima uitgeruste studio, had een mooi uitzicht en zeker ook een goed bed. Ligging ook prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    6,7
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gang van onze verdieping rook naar sigarettenrook, evenals onze badkamer.

    Faciliteiten waren goed geregeld. Kitchenette was goed, koelkast met ijsmachine.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Ik reisde alleen en de ruimte was voor mij prima. Ik weet niet of ik het bed groot genoeg had gevonden als ik met mijn echtgenoot had gereisd.

    Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zeer goed bed en het is ook erg prettig dat er een raam open kan. Bijzonder snel internet. Ik vond het prima dat de kamer tussentijds niet werd schoongemaakt (dit gebeurt alleen bij een verblijf van 7 nachten of langer). Als je tussentijds afval kwijt wil, dan kan je dit op de gang zetten en wordt het opgehaald. Extra handdoeken kan je ook bij de receptie opvragen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    6,3
    Voldoende als je er alleen hoeft te slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg gedateerd met herriemakende airco en badkamerafzuiging. Koelkast in kitchenette moest door technici recht gezet worden omdat hij voorover kantelde. De tv stoorde. De omgeving - alhoewel centraal - was 's avonds tamelijk onguur door de zwervers die sliepen op de stoep in de straat.

    Centrale ligging en de kamer was schoon, kitchenette is praktisch om zelf wat te kunnen koken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,8
    Prima studio op een toplocatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten

    De locatie vlakbij Times Square is top en het hotel zelf is ook prima met een studio die qua grootte best ok is (zeker voor New York). Vanuit hier is zelfs aardig veel te voet te bereiken, maar de metrohalte is ook vlakbij.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    7,1
    Centrale ligging in Midtown Manhattan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Manhattan is duur, niet alleen hotels, maar ook eten en drinken. Prijzen in China Town waren 50% goedkoper. Trappen Time Square klein, s'Avonds erg druk.

    Centrale ligging in Midtown Manhattan. Subway diverse lijnen dichtbij. Bryant Park vonden wij heel aangenaam om te vertoeven en Empire State building, Time Square, Rockefeller center, Pier 79 (watertaxi,doen!!), Pier 83 circle line cruises, Blazing saddels (fietsverhuur) allemaal op loopafstand. 9/11 memorial zeer indrukwekkend. Eten bij foodtrucks in Financial District aanrader. Koop een New York pass (3 of 5 dagen) als je veel bezoekt, bespaar je honderden heuro's ( dollars). Koop een Metro kaart voor 7 dagen (33 dollar). Soho leuke winkels, ontbijt bij Shobani, hoek Princestreet/West Broadway. Bezoek een van de vele musicals. Neem van JFK de airtrain en dan Metro E naar Manhattan. Afhankelijk van het tijdstip sneller dan de taxi en een stuk goedkoper.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,9
    Uitstekende locatie en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer werdniet schoongemaakt en je moet zelf om verse handdoeken vragen. Koelkast en airco maken welbestede herrie. Dekbed lakens zijn los en vallen makkelijk uit elkaar

    Prima kamer met kitchenette. Goed bed. Goede douche.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    5,8
    ongemakkelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten

    De koelkast en de verwarming waren stuk de eerste avond, de monteur heeft de koelkast vervangen en de verwarming gerepareerd, maar een dag later was de verwarming weer stuk, weer gerepareerd, daarna weer stuk..... De hele trip van 7 dagen waren we alleen maar de kapotte verwarming aan te laten repareren. De monteurs waren vriendelijke, hoor, maar erg irritant voor ons.

    locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    7,9
    NYC een adembenemend stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco zou wat minder geluid moeten geven.

    Prima kamers met voldoende ruimte, keuken, badkamer en apparatuur. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Centraal gelegen locatie op loopafstand van veel hot topics.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    9,6
    Gastvrije omgeving op perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De gastvrijheid vh personeel en de locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,9
    Heerlijk verblijf, mooi locatie en prima bed.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Studio met Queensize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten

    In de badkamer was af en toe een rooklucht. Hotel is helemaal rookvrij ....

    Locatie is perfect. Goede bedden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,6
    We hebben een heerlijke week gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er niet regelmatig iemand de kamer kwam "schoonmaken ".

    We hadden een prachtig uitzicht op One World, Empire State building .

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    8,3
    Ideaal qua ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,5
    Prima kamer en schoon opgeleverd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Prima kamer en schoon opgeleverd

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,3
    Locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten

    Receptie maakte geen reserveringen voor restaurant.

    Locatie is prima. Alles is aanwezig in appartementje. Geen lawaai van andere bewoners.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak van de kamer. Ondanks 5 nachten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    9,2
    Helemaal geweldig op een van de beste locaties in NYC
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten

    Locatie locatie locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,9
    Handdoeken: er werden wel schone neergelegd, nadat we daarom...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoeken: er werden wel schone neergelegd, nadat we daarom hadden gevraagd, maar de vuile werden niet opgehaald.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,9
    Prima, naar verwachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,1
    Keukentje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs

    Keukentje

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    7,1
    Locatie top, centraal gelegen, heerlijk bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht op ander hotel maar op paar meter afstand.

    Locatie top, centraal gelegen, heerlijk bed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    7,1
    De ligging dicht bij times square
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het aanwezige keukengerei : maar 2 borden , glazen, tassen, vorken, lepels , messen, ...

    De ligging dicht bij times square

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    9,2
    Vriendelijke personeel, ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Vriendelijke personeel, ruime kamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    7,5
    gastvrijheid, prima kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    gastvrijheid, prima kamer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    4,6
    Top locatie, slechte accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten

    Er werd nergens vermeld dat de kamer maar eens in de 7 dagen wordt schoongemaakt.

    De locatie was top

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    7,9
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd meubilair in de kamer

    Centrale ligging

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 april 2016

    8,3
    Centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verouderde badkamer (badglazuur aangetast) en meubels wat oubollig maar wel proper!

    Centrale ligging. Vriendelijk personeel. Kitchenette. Gratis koffie to go. Geen wachttijden aan lift. Meer studio gevoel. Alles aanwezig wat je nodig hebt

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    9,2
    Heerlijk om je eigen koelkast en keukenblok te hebben, en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk om je eigen koelkast en keukenblok te hebben, en erg fijn dat er wat ruimte in de kamer was met een bureau. Ik vind het zelf erg fijn dat de airco ook helemaal uit kan. De (gratis) WiFi werkte perfect! Facetime werkte bijvoorbeeld prima! Onze kamer was aan de voorkant en we hadden prachtig uitzicht op de top van het empire state building. Wanneer je de ramen dicht deed hoorde je nauwelijks geluid van de straat. Wij hebben de meeste nachten zelfs met raam open geslapen, en dat terwijl je na 5 min lopen op Times Square zit (metro zit ook om de hoek). Het was meer een studio ipv een hotelkamer, want de kamer wordt pas op de 7e dag van je verblijft schoon gemaakt, maar wij vonden het juist fijn dat er niemand je kamer in komt. Als je schone handdoeken nodig hebt kan je ze gewoon inwisselen, geen enkel probleem. Personeel was erg vriendelijk en hielp ons met al onze vragen. De fitnessapparaten waren helemaal nieuw (gratis) en ook de wasmachines en droger zagen er zo goed als nieuw uit en werkten goed (ook gratis). Ik zou dit hotel aan iedereen aanraden.

  • Beoordeeld op: 17 december 2015

    7,5
    Uitstekende lokatie - vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Stel

    Geen dagelijkse schoonmaak, ook niet op verzoek. Slechts na 7 dagen verblijf wordt er schoon gemaakt, beetje onder de maat voor deze prijs.

    Uitstekende lokatie - vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    6,3
    Ligt op een superlocatie, het is op loopafstand van vele...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    het bed is erg klein, kamer een beetje stoffig en de douche was nou niet echt super, maar ja, dat is meestal zo in NY.

    Ligt op een superlocatie, het is op loopafstand van vele bezienswaardigheden zoals times square, empire state building, 5th av, central park enz. het hotel zelf is erg rustig in een zijstraat van 8th av. geen gebruik gemaakt van de keuken, maar wel handig als je dat wel zou willen, kamer is redelijk ruim voor NY begrippen.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    9,2
    Prima locatie centraal gelegen dichtbij Times Square.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima locatie centraal gelegen dichtbij Times Square. Hebben nauwelijks gebruik hoeven te maken van het openbaar vervoer door z'n centrale ligging en hebben bijna alles lopend afgedaan. Kamer is klein maar netjes en schoon en van alle gemakken voorzien, personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Wat ons betreft een aanrader.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    8,3
    een prima bed, fraai uitzicht, ruime kamer, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    aan 1 zijde van het bed ontbrak een tafeltje en een stopcontact

    een prima bed, fraai uitzicht, ruime kamer, goede locatie

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    8,3
    Hoog serviceniveau!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De booking.com prijs is exclusief alle lokale belastingen en dat zijn er nogal wat: +15%.

    Hoog serviceniveau!

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    7,9
    Locatie was perfect, personeel was behulpzaam, kamer had...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Locatie was perfect, personeel was behulpzaam, kamer had alle nodige voorzieningen.

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    8,8
    De ligging !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen echte tegenvallers !

    De ligging ! Echt 5 min. lopen naar Time Square en 10 min. naar het Empire State building

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 46

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: