Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Queen Kapiolani Hotel 3-sterren

150 Kapahulu Avenue, Waikiki, Honolulu, HI 96815, Verenigde Staten

#80 van de 210 hotels in Honolulu

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1208 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Betaald WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,1
    Wegens verbouwing niet zo'n goed ervaring.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er zou een zwembad zijn. Die was dicht door de verbouwing. Er zou een restaurant zijn die was dicht door de verbouwing. Er werden daarvoor geen excuses aangeboden. Het was een mededeling. Ik mocht in een ander hotel zwemmen maar daar werd ik zo onvriendelijk ontvangen dat ik daar niet meer geweest ben. Mijn kamer keek direct op het balkon van mijn buren omdat ik in een hoek zat. Daardoor totaal geen privacy met de gordijnen open.

    Goede locatie vlak bij het strand van Waikiki. En ook bij andere leuke gelegenheden in Waikiki. Personeel is goed opgeleid om je heel vriendelijk een fijne dag te wensen. Nette kamers. Ik kwam uit een kleine hostel kamer dus dan is een grote kamer wel even lekker.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,1
    Service was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service was uitstekend. Hotel was een nigal gedateerd en de schoonmaak mag wat meer aandacht krijgen. Personeel was super!

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    6,3
    Vlak bij strand en busverbindingen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Standaard kamer veel te klein, bed veel te klein,grote raam was van glaslamellen waardoor wind, warmte en veel lawaai binnen kwamen. Standaard kamer moet uit programma

    Vlak bij strand en busverbindingen. Vlakbij Diamonds Head

  • Beoordeeld op: 13 maart 2015

    7,1
    Schone, redelijke ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betalen om een printje te maken bij de internet kiosk (personeel kan niet op internet, printen, etc..). We hadden een kamer met een queensize bed wat een beetje krap is voor 2 volwassen Nederlanders :).

    Schone, redelijke ruime kamer. Fijne badkamer. Vriendelijke en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 16 maart 2016

    7,9
    locatie, vlak bij het strand en ocean vieuw
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt

    locatie, vlak bij het strand en ocean vieuw

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    8,8
    dichtbij het strand en heerlijk terras met zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    dichtbij het strand en heerlijk terras met zwembad

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Queen Kapiolani Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: