Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Chateau Hotel 3-sterren

1001 Chartres Street, French Quarter (Vieux Carré), New Orleans, LA 70116, Verenigde Staten

#117 van de 148 hotels in New Orleans

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 833 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    9,2
    Geweldig genoten van New Orleans
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt stelde niet zo veel voor maar er zit genoeg in de buurt om dat op te vangen.

    Geweldige ligging in het centrum. Ze hebben -tegen betaling- een eigen parkeerplaats. Ontzettend aardig en behulpzaam personeel. Oud maar een heel sfeervol hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    9,2
    Perfecte ligging, goede parkeermogelijkheid en zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer gering ontbijt. Daarom buiten de deur ontbeten. Kamer aan straatkant op begane grond, ondanks dat het midden in het French Quarter was geen last gehad.

    Perfecte ligging, goede parkeermogelijkheid en zeer vriendelijke en behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    4,6
    Slechte hygiene, grote kakkerlakken en te duur voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Grote kakkerlak in de douche en ander ongedierte. Hotelmanager wilde het eerst niet geloven. Na het zien van de foto gaf hij toe, maar met het excuus dat het gewoon de tijd van het jaar is en hij ook veel last van termieten had. Bood vanuit zich zelf geen excuus. Na lang praten een andere kamer gekregen die nog niet klaar was en de belofte om het goed te maken. De nieuwe kamer bleek een stuk minder te zijn, donker en zonder goede lamp. De gehele hygiëne in het hotel is overigens matig. Na mail te hebben gestuurd naar hotel, geen reactie meer behalve automatische reply Ontbijt stelt weinig voor.

    Alleen de locatie is goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    5,8
    Het verblijf was uitstekend!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Petite Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het onbijt viel zwaar tegen!! Echt slecht.

    Kamer was wel goed,locatie was perfect.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    6,7
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Karig ontbijt waarvan je vooraf de tijd moet aangeven, en we hebben in eerste instantie een verkeerde (heel kleine) kamer gehad zodat we weer moesten verhuizen. Daarnaast zijn er veel vrijgezellen feesten in de omgeving. Zo ook snachts bij het zwembad waar de kamers omheen liggen. Ze maakten een ontzettende herrie waardoor we niet konden slapen. De receptie treedt hier niet echt tegen op

    Lokatie

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,9
    Goede locatie in het iets rustiger deel van het French...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Airco deed het niet. We sliepen aan de straatzijde; vroeg wakker door vuilnisophaal en aanvoer voor de hotels.

    Goede locatie in het iets rustiger deel van het French Quarter. Authentieke uitstraling.

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    7,9
    Genieten van het French Quarter en van Mardi Gras vanaf je...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Klein dingetje. Er is geen plek om te ontbijten, dus het is of als roomservice op je kamer, of op de binnenplaats.

    Genieten van het French Quarter en van Mardi Gras vanaf je licht krakende balkonnetje aan Chartres. Wat wil je nog meer? Chateau is een echt oud hotel, met de meeste kamers rond een charmant binnenplaatsje met een zwembadje.

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    3,8
    Locatie in French Quarter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    trappenhuis in 3 dagen niet een keer gestofzuigd , vies . Ontbijt hoef je niet mee te boeken aanfluiting.

    Locatie in French Quarter

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    8,3
    Mooi hotel, super locatie, vriendelijke staff
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vanwege de goede locatie ook lawaaierig overdag en 's nachts (kamer zat aan de straat)

    Mooi hotel, super locatie, vriendelijke staff

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    10
    Locatie, sfeer, binnentuin met zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie, sfeer, binnentuin met zwembad.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Chateau Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: