Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Chesterfield Hotel & Suites 3-sterren

855 Collins Avenue, Miami Beach, FL 33139, Verenigde Staten

#217 van de 390 hotels in Miami Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1052 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,9
    Perfecte locatie, je loopt zo naar het strand en over de Ocean Drive.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Apartementgebouw 2e alleen te bereiken met een trap. Met een zware koffer is dit wel wat onhandig. Verder geen 'tegenvallers'.

    Ligging, direct achter Ocean Drive / Miami Beach. Hotel heeft een shuttle service (ieder uur van 7 tot 22:00 uur) vanaf het vliegveld. Scheelt al snel 40 USD taxikosten. Personeel is vriendelijk, onze kamer top. Wij sliepen in het apartementgebouw met een mooie kamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    6,3
    Locatie, comfortabel bed en gratis stranddhandoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luchthavenshuttle is niet komen opdagen. Heel veel lawai op kamer (luide muziek in lobby en je hoort alles van andere gasten in de gang)

    Locatie, comfortabel bed en gratis stranddhandoeken

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    2,9
    Een kat in de zak !!
    • Individuele reiziger
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - De shuttle vanaf het vliegtuig laat enorm lang op zich wachten vergeleken met andere shuttleservices - Het personeel is onderbezet. Ze staan alleen of met zijn tweeen terwijl er constante inloop is. Er is dus geen ruimte om service te verlenen of te helpen met je koffers als je in een van hun accomodaties ernaast zit. Ook als je ze belt met een vraag vanuit de kamer wordt er niet opgenomen omdat die ene persoon het te druk heeft. - Er werden extra kosten in rekening gebracht die niet op booking.com stonden aangegeven - De douche was kokend heet - De tv deed t niet en het duurde 2 uur voor er iem kwam kijken en 30 min voor het gefikst was - De buurt is niet veilig om savonds alleen te lopen. - Het hotel biedt geen eten of versnaperingen dus je moet voor elk hapje de deur uit - De jacuzzi was ronduit vies. Kalkaanslag en vieze vlekken - Eenmaal in slaap ging het alarm in onze accommodatie (die naastgelegen was) af. Na 30 min ging ik maar bellen en kwam iem m uitzetten. Ik was klaarwakker

    Kan niets opnoemen. Het was een opeenstapeling van slechte service, slecht werkende faciliteiten en slechte omstandigheden. Dit hotel adverteert zwaar boven zijn kwaliteit.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    6,3
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras was compleet versleten met als resultaat pijn in de rug. Ligging is uitstekend maar zeer lawaaierige omgeving (werkwagens zoals straatreinigers en afvalophaling) met houten trappen dus je hoort iedereen lopen. Er werd ook nog eens extra 20 $ gerekend voor faciliteiten zoals wifi en shuttlebus MIA ongeacht of je deze wou gebruiken

    De kamer had fantastisch interieur, ligging is uitstekend vlak bij Miami Beach. Happy hour is inbegrepen, dus 1 uur lang drinks gratis.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed hotel voor zijn prijs! Gratis shuttle, uitstekende ligging.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,8
    Heerlijke accommodatie op afstand van het strand
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Snelle incheck, vriendelijke personeel, goede locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    4,2
    Je hebt een bed in de buurt van south beach.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezelligheid,

    Je hebt een bed in de buurt van south beach.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    7,5
    Kakkerlakken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kakkerlakken

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    9,2
    - Locatie!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - De kamer was 'oke' schoon, maar het kan beter

    - Locatie! - Vriendelijk personeel - Inrichting hotel - Heerlijke bedden en douche

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    8,3
    Perfecte ligging, 1 blok verwijderd van ocean drive!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte ligging, 1 blok verwijderd van ocean drive! Gratis drankjes bij de bar van 7 tot 8!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 november 2015

    6,3
    Goede locatie, Ocean Boulevard en strand om de hoek.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontzettend rumoerig: zeer lawaaiige airco, zowel aan de buitenzijde als de eigen airco in de kamer. Veel lawaai op de gang.

    Goede locatie, Ocean Boulevard en strand om de hoek. Fijne sfeer in hotel

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    7,1
    Locatie en prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enkelt een stortdouche en geen losse douchekop, dat is erg vervelend als je op bepaalde plekken zand wil wegspoelen. Deurpasjes werkten elke dag opnieuw niet, moesten elke dag opnieuw ingelezen worden. (nee we hielden ze niet naast de telefoon)

    Locatie en prijs

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    9,2
    Goede locatie, dicht bij het strand en Ocean Drive.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorig doordat het aan drukke uitgaansweg zit en slecht geisoleerd is.

    Goede locatie, dicht bij het strand en Ocean Drive. Gratis drank tijdens happy hour van 19 to 20 uur! Hele mooie kamer maar wel gehorig.

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    7,1
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer te glad

    locatie

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    6,3
    Het personeel ,de locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Gans de nacht lawaai van airo een verdiep onder ons,kleine bedden

    Het personeel ,de locatie

  • Beoordeeld op: 22 januari 2015

    7,5
    Mooie grote schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Als je van rust houdt moet je hier niet zijn. Je hoort de geluiden van buiten erg goed!

    Mooie grote schone kamer.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: