Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over City Club Hotel 4-sterren

55 West 44th Street, New York, NY 10036, Verenigde Staten

#165 van de 415 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1213 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    8,8
    Smaakvol ingericht hotel in midtown Manhatten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Kamer - Queensize bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We namen deze kamer vanwege het extra bed, maar deze was niet zo comfortabel, meer een bank eigenlijk. Matras van het tweepersoonsbed was me iets te zacht.

    Ruime kamer en (voor midtown Manhatten) zeer ruime en fijne badkamer, met ruim voldoende badkamerartikelen. Smaakvol ingericht. Zeer vriendelijk personeel. Perfecte locatie voor eerste verkenning New York. Bijbehorende restaurant prima voor afzakkertje of maaltijd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    4,6
    Check in pas om 5PM !
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Petite Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Check in pas om 5PM ! Meer geen internet dan wel. TV werkte af en toe ! Dachten dat we in Afrika zaten. Geen internet in New York ! We moesten dan maar naar koffieshop in de straat gaan. Elektronische kamersleutel werkte af en toe. Absolutuut niet vriendelijk. Score 8,4 volgens Booking !!! Alleen centrale ligging enigste positieve ! Wij reizen vaak met Booking ! Dit nog nooit meegemaakt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,3
    Leuk hotel in een fascinerende stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer - Queensize bed
    • Verbleef 4 nachten

    Prima middenklasse hotel in het centrum van New York. Vlak bij Bryant Park waar volop zitplaatsen en kiosken met etenswaren aanwezig zijn. Voor New York is de prijs zeer acceptabel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    3,3
    slchte ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer - Queensize bed
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was triestig, ze hebben ons de verkeerde kamer gegeven, wij waren met 3 (mijn vrouw en dochter>18j) en ze gaven ons een kamer van maar 1 Queen bed !! na klachten verhuizen ons naar kleine kamer met 2 gewone dobbel bed dus geen Queen bedden zoals op de website staat vermeld.er was veel lawaai in de kamer van de oude machines (verwarming/ventilatie), de ingang is gelijk aan een motel geen hotel met sterren, bijna alles was verslijten.

    alleen de badkamer en de locatie waren goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    9,2
    Top locatie en betaalbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Petite Kamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant DB in hotel is duur, maar twee pandjes verderop is de red flame waar je super lekker kan ontbijten of lunchen voor een goede prijs !

    Goed hotel op een prachtige centrale plaats in Manhattan new york

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    8,8
    Het hotel ligt centraal.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat tegen gevallen was is dat wij een rokers kamer hadden gereserveerd maar die was niet beschikbaar. Maar omdat je voor de deur van het hotel mag roken maakte het veel goed.

    Wij hadden geen ontbijt geboekt. Tegenover het hotel vindt je gregorries dit is te vergelijken met Starbucks. Verder ligt het hotel erg centraal. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. De lekkere koekjes die je dagelijks gratis krijgt. NewYork is ons goed bevallen, voor wat het roken betreft, je ziet heel veel mensen op straat roken.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    8,3
    Een netjes hotel met om de hoek Bryant park en Times square!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Kamer - Kingsize bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een netjes hotel met om de hoek Bryant park en Times square! Vriendelijk personeel, schone kamers en ruime nette badkamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    4,6
    Hotel viel tegen ten opzichten van alle voorgaande keren
    • Zakenreis
    • Stel
    • Luxe Kamer - Queensize bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon, oud

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    Super plek voor een trip naar New York
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Communicerende Kamers met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Alleen de koffie in het weekend 's morgens was niet zo goed.

    Locatie was perfect, vlakbij het gezellige Bryant Park en Times Square

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,5
    locatie top, schone kamers, vriendelijk personeel, redelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Communicerende Kamers met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten

    slechte doorgezakte bedden

    locatie top, schone kamers, vriendelijk personeel, redelijk ruim (voor NYC).

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,8
    Het bed was erg comfortabel maar als je langer bent dan 1.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Petite Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het bed was erg comfortabel maar als je langer bent dan 1.76 kan het zijn dat je voeten uitsteken :) Bij mij ging het nog net goed.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    8,8
    Mooie, maar kleine kamers van alles voorzien, Prima bed en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Prijzen kwa minibar en roomservice zijn schrikken. Lekker hotel uit...keuze genoeg.

    Mooie, maar kleine kamers van alles voorzien, Prima bed en fijne douche. Voor NYC begrippen keurig kwa prijs. Ik ga hier zo weer heen.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    8,3
    locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    kamer was dicht bij de lift daardoor wat gehorig

    locatie

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    10
    Perfect verblijf, hartje NY & toch rustig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wifi ontvangst op kamer kan iets beter

    Perfect verblijf, hartje NY & toch rustig

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,9
    Rustig hotel met stille kamers, restaurant beneden erg goed!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Rustig hotel met stille kamers, restaurant beneden erg goed!

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    6,3
    De ligging dichtbij Times Square was perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het constante geblaas van airco buiten viel wel wat tegen.

    De ligging dichtbij Times Square was perfect...

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    9,2
    Great service, nice location, clean.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Small bed in standard room.

    Great service, nice location, clean.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    7,9
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lawaai

    Personeel

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: