Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Queens County Inn and Suites 3-sterren

40-34 Crescent Street, Queens, NY 11101, Verenigde Staten

#78 van de 119 hotels in Queens

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3016 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    6,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    4,2
    Zeer teleurstellend, vergeleken met de eerste keer, zeven jaar geleden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Karig ontbijt, werd slecht bijgevuld. Broodrooster was kapot, zou maandag worden vervangen, donderdag nog steeds niet. Regelmatig een wachtrij omdat er niet genoeg tafels waren. Op twee dagen kwam er water uit het plafond op het bed. Na de tweede keer kregen we een andere kamer; heeft ons veel tijd gekost.

    Goede bedden.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Kingsize Bed en Whirlpool
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super onvriendelijk personeel. In de badkamer lag het vol met zwarte haren. ( en zowat overal in de kamer) Bad en douche waren nog vuil. Veel te duur voor wat je krijgt. Ontbijt stelt niets voor.

    Goede ligging en goed bed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,1
    Goede locatie en aardig personeel. Het ontbijt is minder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel ons tegen. Het was een kleine ontbijtzaal met weinig keus. Slechts brood, ei, worstjes en donuts (elke dag hetzelfde). Echter de donuts waren rond 7 uur standaard op. Naast boter en een soort smeerkaas is er geen ander beleg. Naast een klein buffet ook een kleine ontbijtzaal met wel redelijk wat mensen is niet ideaal.

    Het personeel was goed. Leuke, aardige mensen. De bedden lagen meer dan prima. Het hotel ligt op nog geen vijf minuten van het metrostation en met de metro ben je binnen 10/15 minuten in Manhatten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    5,8
    Dichtbij metrohaltes en prima bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt erg matig, elke dag hetzelfde en vaak alles snel op. Hing ook een niet zo fijne geur ib de kamer maar even raam open en het is weg.

    Dichtbij metrohaltes en prima bed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    4,6
    Met een paar verbeteringen zou dit een goede keus zijn voor een kort verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer vonden wij erg smoezelig, het tapijt, de gordijnen en de badkamer óók. Het personeel spreekt slecht of geen Engels en het ontbijt is erg "standaard" en zéér weinig keuze. De gebakken ei-plakken komen uit de diepvries en zijn soms niet geheel ontdooid. Er zijn best weinig tafeltjes voor het aantal gasten en als je na 8 uur komt ontbijten zijn alle "lekkere" dingen zoals het fruit en bijvoorbeeld een donut al op. Er loopt 1 vrouw rond om alles aan te vullen en die zou wel wat hulp kunnen gebruiken...De mensen achter de receptie(als ze er zitten) kijken amper op of om als je vertrekt of binnenkomt. Bij het uitchecken werd niet eens gevraagd of alles naar wens was geweest...

    De locatie van het hotel is fantastisch! 1 straat uitlopen,de hoek om en je loopt zó het metrostation Queensboro Plaza binnen vanwaar je binnen 15 minuten in the City bent. Het bed ligt heerlijk! Elke dag word het opgemaakt en regelmatig schone lakens. Elke dag schone handdoeken. Airco op de kamer wat geen overbodige luxe is.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,8
    Top locatie prima kamer voor super prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zou wel beter mogen zijn maar gezien de lage prijs is dat wel te vergeven.

    Geweldige ligging. Kamers zijn groot en schoon genoeg. Metrostation op 3 minuten van de deur. Volledig veilig gevoeld ook rond 23u savonds. Om de paar minuten een metro en binnen 15 min hartje Manhattan.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    5,8
    Fantastisch om in New York te verblijven, iets verder uit het centrum slapen vonden wij prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het is allemaal vrij verouderd. Verwacht er niet te veel van. De badkamer was ook niet zo fantastisch. Vooral het ontbijt moet je echt niet teveel van verwachten, dat is echt zeer zeer beperkt.

    De kamer was op zich prima. Bed was prima en de kamers zijn ook redelijk schoon. Faciliteiten zoals verlichting, airco en koelkast zijn aanwezig in de kamer. Subway is super dichtbij, dus vervoer naar de stad is echt prima geregeld!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    Uitstekend hotel op perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte locatie dichtbij drie metrolijnen. Rustige omgeving. Ruime kamer, lekkere bedden, prima amerikaans ontbijt. Leuk om te doen: wandelen over queensbridge naar central park. Onze kamer (westkant) keek uit op de stad. Vanaf jfk via airtrain en dan vanaf jamaica station zonder overstappen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,7
    Kamer en comfort prima, ontbijt niet divers genoeg voor Europese gasten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 6 nachten

    Het hotel is een beetje gedateerd.. en dat is ook te zien aan de prijs die je betaald. Dus dat is niet zo erg, maar verwacht geen super luxe. Het ontbijt viel mij echt heel erg tegen.. ook eten van plastic bordjes.. En een beperkte keuze uit het ontbijt.. Wij hebben dit hotel gekozen ipv. een hostel omdat het een ontbijt had, dat was achteraf niet nodig geweest.

    De kamer was meer dan prima, bij een bezoek aan NYC heb je niet meer nodig dan dit. Schoon en ook elke dag netjes een opgemaakt bed en schone handdoeken. Het hotel ligt dicht bij metro stations en daarmee ontsnap je 's avonds aan de drukte van de stad.. dat is erg prettig. In de kamers is alles aanwezig dat je nodig hebt na een lange dag sightseeing.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    8,3
    Ligging tegenover metro + Manhattan, goedkoper dan (veel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was redelijk/okay maar vaak wachtrij om te zitten + bepaalde items waren op/weinig keus en variatie

    Ligging tegenover metro + Manhattan, goedkoper dan (veel slechtere) hotels Manhattan

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    4,6
    Je krijgt niet de kamer waar je voor betaald hebt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer Wij hadden een kamer met cityview (westzijde) geboekt, echter kregen wij een kamer aan de oostzijde met uitzicht op een taxistandplaats. De reden dat wij voor dit hotel gekozen hadden, was de mogelijkheid dat wij (voor een betaalbare prijs) een kamer konden boeken met uitzicht op de stad. Wij hebben niet van het mooie uitzicht mogen genieten. De kamer vertoonde veel mankementen: problemen met het riool, problemen met de afvoer, een kapotte kachel, stortbak aan elkaar geplakt met tape, etc. Als tegemoetkoming kregen wij een verrijdbaar kacheltje aangeboden. Dit kacheltje konden wij probleemloos de gehele verblijfsduur (14 dagen) gebruiken. Echter werd het kacheltje de volgende morgen weer opgehaald. Wij werden letterlijk en figuurlijk in de kou gezet. Na een uur bij de balie te hebben gebivakkeerd, werd ons een andere kamer aangeboden. Wij, bepakt en bezakt, moesten ons eerst bij de balie melden om de oude sleutelkaarten in te leveren, alvorens wij de sleutelkaarten voor de nieuwe kamer in ontvangst konden nemen. Aparte gang van zaken! Desalniettemin gingen wij vol goede moed naar de nieuw toegewezen kamer. Wij schrokken enorm toen deze kamer al bezet bleek te zijn! Een half-naakte man zat nietsvermoedend met zijn stoel achter de deur, toen wij plotsklaps de deur opende. Beschaamde situatie. Wederom geen excuses, niets! Wij werden ronduit uitgelachen door de baliemedewerkers! Weer moesten wij driekwartier aan de balie bivakkeren! Wij kregen geen stoeltje of een bekertje water aangeboden. Wii konden, na wederom een lang bezoek aan de balie, weer naar een andere kamer verhuizen. Daar gingen we weer met al onze bagage. We kwamen in een niet fris ogende kamer. Het bankstel in de kamer was erg smerig, alsmede het sanitair. Het uitzicht, waar we immers voor betaald hadden, was een taxistandplaats! Personeel Het personeel is ronduit onbeschoft, onprofessioneel en lui!

    Geen!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    5,0
    Prima locatie, hotel erg matig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers heel oud en vooral erg vies. Dekbedden onder de vlekken, bloed en andere lichaamssappen. Kamer is in onze 6 dagen niet 1 keer gestofzuigd. Zelf moeten vragen om nieuwe dekbedden anders niets ontvangen. Gordijnen met gaten, douche voorzien van schimmel. Locatie ok, maar de kamers zijn echt not done. Ontbijt heel karig, droge broodjes met jam en koude eieren. We hebben al heel wat hotels gehad door geheel de wereld en deze was helaas wel de slechtste.

    Dichtbij de metrostations. Binnen 15 minuten sta je midden op times square.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    6,7
    Prima verblijf op handige lokatie(vlakbij metro) en prijs/kwaliteit klopte wel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was heel minimaal en van niet heel goede kwaliteit, maar in verhouding tot de prijs hadden we niet anders verwacht. Dus ok.

    De bedden waren prima en het was schoon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    7,5
    Prijs- kwaliteitsverhouding is dik in orde. Verwacht niet te veel, dan zit het wel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, vloerbedekking (vlekken), gordijnen(scheuren in het gordijn.

    Het hotel ligt op een steenworp afstand van Manhattan. Vanuit het hotel sta je binnen 5 minuten op het metro station. Het ontbijt viel tegen, weinig keuze. Kamers zijn oke, maar wel wat gedateerd. Verder was alles aanwezig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    9,2
    Top!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gewoon een prima hotel! Had me zorgen gemaakt vanwege de slechte rescensies...maar was nergens voor nodig. Top verblijf gehad! Mensen die klagen moeten dan vooral het 3voudige gaan betalen en een 5* hotel boeken!want de prijs kwaliteit verhouding is meer dan in balans ;)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    Prima lokatie voor betaalbaar verblijf binnen 1 kwartier van hartje Manhattan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niet echt iets

    Prima lokatie, binnen 5 minuten lopend bij de metro die je rechtstreeks naar hartje Manhattan brengt in 10 minuten. Kamers schoon en alles wat er moet zijn was er. Ontbijt ook prima en iedere keer gewoon plaats om te zitten (rond 08:00 uur).

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,5
    Hotel heeft een prima lokatie en is prima van prijs voor wat je er voor krijgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt valt tegen. Weinig keuze en eten van plastic borden met plastic bestek wat je na het eten ook zelf moet weggooien. Tafeltjes worden tussendoor niet schoongemaakt indien er weer een ander aan de tafel komt zitten. (Niet erg hygienisch). Maar goed daar is de prijs dan ook naar. Kamers zijn erg gehorig.

    Lokatie en de prijs van het hotel. Dichtbij de metro. Met een kwartier sta je op Times Square en kun je alle kanten uit. Kamers zijn prima. Kingsizebed is super en slaapt prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    6,7
    Stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Ligging is oké, met de metro ben je in enkele minuten in Manhatten. Vlakbij het hotel zit een supermarkt en enkele leuke restaurants. Alles is goed schoon, ontbijt is beperkt maar oké.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,3
    Redelijk hotel op perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte schoonmaak, onvriendelijk personeel, gaten in handdoeken en beddengoed. Weinig ruimte voor ontbijt dus je moet wachten voordat je zitplek hebt

    Bedden, goede douche en ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    Kamers waren schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed maar heel erg beperkt. Lobby was erg klein.

    Kamers waren schoon. Bed groot. Locatie precies goed. Vlakbij metro. En paar haltes van timesquare.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,3
    Prima hotel, voor goede prijs dichtbij Manhattan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt mocht uitgebreider en wat meer tafels. De temperatuur in de hal was erg hoog.

    Ontbijt was basic maar prima, niet veel keuze. Vooral de locatie tov Manhattan was prima, met de metro 10 minuten. Wat dat betreft prima alternatief voor een Manhattan hotel en veel goedkoper.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    7,5
    Redelijk goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk goed ontbijt. En dat op een klein stukje lopen de metrostation er zat. Kamers werden goed schoon gemaakt. Kamer was wat gedateerd maar zag er verder goed uit.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    5,8
    Prima locatie, slechte hygiëne helaas!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    De kamer was niet schoon bij binnenkomst, lagen nog vieze sokken en geld onder het bed. Werd ook niet beter gedurende ons verblijf ondanks melding! Vloer smerig,badkamer werd ook slecht schoon gemaakt. Lakens met gaten! Ontbijt ruimte te beperkt voor de hoeveelheid kamers die ze hebben. Er werd wel continue bijgevuld, maar dit kan echt beter. Het personeel was nu steeds op en neer aan het lopen. Keuze erg schaars, velen zaten met eigen jam en jus in de ruimte. Geen vlees of kaas. Jammer. Toe aan renovatie.

    Goed bed, en de locatie ten op zichtte van de metro.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    6,7
    Hotel was gunstig gelegen t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen safety deposit box in de kamer. Badkamer is aan renovatie toe.

    Hotel was gunstig gelegen t.o.v. metroverbinding met Manhattan.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    3,8
    Zeker geen drie sterren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was absoluut niet schoon

    Relatief dichtbij metro

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Goed bed en op kamer 501 uitzicht op de brug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is minimaal. Soms slecht aangevuld en te weinig stoelen en tafels.

    Goed bed en op kamer 501 uitzicht op de brug

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    5,0
    Goed te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    5,8
    Prima voor de prijs die je betaald
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet heel schoon!

    Dicht bij de metro en de brug! Bed was ook goed!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,3
    ..........
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    ....................

    .........

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,9
    Prima accomodatie
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten

    Goed ontbijt voor Amerikaanse begrippen; Loopafstand van metro; binnen kwartier in Manhattan; rustige wijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,3
    prima plek om hier van uit de stad te verkennen. lekker dicht bij metro station.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten

    kamer voldeed, ontbijt karig en jammer dat alles op papieren bordjes moest en met plastiek bestek , afknapper.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,1
    Prijs en de locatie tov metrostations.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ruimte te krap en weinig variatie

    Prijs en de locatie tov metrostations.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    8,3
    Personeel zeer vriendelijk, geen luxe maar zeer voldoende...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel zeer vriendelijk, geen luxe maar zeer voldoende voor de prijs en dichtbij metrostation

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,1
    Prima locatie vlakbij de metro ingangen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkt ontbijt, niet echt schoon.

    Kamers waren ruim, goed bed en douche

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    4,6
    Oud hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,5
    Goed alternatief voor een hotel in Manhattan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is een beetje versleten. WiFi slecht.

    Lokatie was prima, dichtbij 3 metrostations. Kamer en badkamer zijn groot. Inclusief ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    5,0
    Afatand tot manhattan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt omdat er te weinig ruimte was. We moesten wachten voor een tafel,

    Afatand tot manhattan

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    5,0
    Het is goed bereikbaar met de metro.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klantenservice, hygiëne en ontbijt waren nogal tegen gevallen.

    Het is goed bereikbaar met de metro.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    6,3
    Goede locatie, beperkte voorzieningen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Ontbijt

    Locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    7,1
    Prima kamer en Metro verbinding naar Manhattan en Brooklyn...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    Wifi viel regelmatig uit. Ontbijt erg simpel

    Prima kamer en Metro verbinding naar Manhattan en Brooklyn op 5 minuten lopen!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    6,3
    Ligging ok
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was overal warm in het hotel, in de kamer moest de (niet al te stille) airco aan om het een beetje draaglijk te maken. Over het algemeen weinig duurzaam.

    Ligging ok

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    8,3
    De ligging is uitstekend, met 4 metrolijnen waar je in 5...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt voldoende maar eenzijdig, in erg drukke ontbijtruimte.

    De ligging is uitstekend, met 4 metrolijnen waar je in 5 minuten naar toe loopt. Kamer voorzien van koelkast en magnetron. behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 8 april 2016

    9,2
    Tweede maal in NYC!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Tweede maal in NYC! Goed bed. Ruime kamer (wij hadden zelfs peuter mee) Alle comfort voorhanden: microwave, koffiezet op de kamer. Prachtig uitzicht. Op 5 min wandelen van 2 metrohaltes. Ontbijt is goed: donuts, bagels, toastbrood. Wordt voldoende aangevuld.

  • Beoordeeld op: 8 april 2016

    9,2
    Goed bed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Goed bed. Ruime kamer (wij hadden zelfs peuter mee) Alle comfort voorhanden: microwave, koffiezet op de kamer. Prachtig uitzicht. Op 5 min wandelen van 2 metrohaltes. Ontbijt is goed: donuts, bagels, toastbrood. Wordt voldoende aangevuld.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    7,1
    ontbijt bestond uit bagels, broodjes, dognuts, toast, elke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Papieren borden, bekers, plastiek bestek is niet wat je verwacht. We hadden een kamer aan de voorzijde (4de verdieping) waar je wel de taxi's hoorde van de tegenoverliggende stelplaats.

    ontbijt bestond uit bagels, broodjes, dognuts, toast, elke dag gekookte eieren of roereieren en worst, smeerkaas, gelei, boter, alle warme en koude dranken. Vanaf 6u ' s morgens staat alles klaar. Wij waren er 6 nachten (tijdens Belgische Paasvakantie) en hebben altijd een zitplaats gehad en steeds werd alles correct bijgevuld. De kamer was ruim, het kingsizebed was groot. Alle dagen alles netjes gepoetst en opgeruimd.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    7,1
    Vlak bij metro gelegen;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine eetzaal waar mensen moeten wachten om een zitplaats in drukke periodes.

    Vlak bij metro gelegen; eenvoudige kamers en rustig gelegen; Goede basis om hiervanuit NYC te verkennen

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    8,8
    Het hotel ligt net buiten Manhattan maar door de bushalte en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het hotel ligt net buiten Manhattan maar door de bushalte en de metrohalte aan het eind van de straat ben je er zo. De kamers zijn ruim en de badkamer prima. Het ontbijt is goed verzorgd en in de ontbijtzaal was ruimte genoeg.

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    8,3
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het onbijt was eerder beperkt maar wel genoeg keuze. Vooral Amerikaans ontbijt. De smaak en kwaliteit van het eten viel tegen.

    Vriendelijk personeel. Ruime, propere en comfortabele kamer voor een weekje citytrip. Perfect gelegen aan een metrolijn. In goede en rustige buurt.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    7,5
    fantastisch gelegen tussen 3 metrostations, met...
    • Vakantiereis
    • Groep

    ontbijthoek vaak te klein. "cityview" vanaf de 6e verdieping beperkt zich tot het noordelijke deel van Manhattan (zie foto's) Misschien is een hogere locatie beter. Rekening houdend met de prijs neem je er echter met plezier deze kleine minpunten bij.

    fantastisch gelegen tussen 3 metrostations, met rechtstreekse lijnen naar Manhattan en Brooklyn , binnen 15' op Times square. Je komt er zonder dure taxi ook van JFK (airtrain to jamaica, Etrain tot KewGardens, blijf op zelfde perron voor Ftrain to Queensbridge; neem lift of roltrap naar 41stAv en wandel 5' tot hotel). Ruime kamers/badkamer, beddengoed en handdoeken soms aan vernieuwing toe maar zeer proper.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    7,5
    prima hotel, schoon, vlak bij de metro, restaurantjes in de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    In de ontbijtkamer was het koffieapparaat en het sapapparaat kapot, er stonden wel kannen maar haal dan de kapotte apparatuur weg. De afvoer in het bad was redelijk verstopt, liep maar heel langzaam leeg,tijd voor een loodgieter

    prima hotel, schoon, vlak bij de metro, restaurantjes in de buurt, vriendelijk hulpvaardig personeel

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,9
    Ligging vlakbij 3 metrostations, 10' rijden van Central...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is ondermaats en op kartonnen borden met wegwerpbestek. Geen beleg, enkel ei met worst, jam.

    Ligging vlakbij 3 metrostations, 10' rijden van Central Park, 25' van WTC. Comforabele kamer, king size bed.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    9,6
    De locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie is prima. Verschillende metrostations om de hoek, binnen 15 minuten in manhattan. Het hotel verder is ook prima. Ruime kamer, redelijk ontbijt.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    8,3
    Locatie is prima, hotel in technisch goede staat, veilige...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt wat chaotisch, kleine ruimte voor zo veel gasten, dingen vaak op

    Locatie is prima, hotel in technisch goede staat, veilige omgeving. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    9,2
    Het hotel was goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij het inchecken werd ondanks dat bij de boeking met uitzicht was opgenomen. Kreeg ik eerst 'n kamer op 'n lage verdieping zonder uitzicht .Na overleg en gedoe werd als nog 'n kamer geregeld met uitzicht. (jammer dat het zo moest) maar alles samen gevat was het 'n fijn hotel. p/s ouderen en dat bedoel ik in het algemeen, zijn niet achtelijk. Met vriendelijke groet en 'n goed gevoel, Peter Van Der Wielen.

    Het hotel was goed

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    7,1
    Zeer ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijtruimte wat klein. Op piekmomenten geen tafel vrij.

    Zeer ruime kamer. Lekker en gevarieerd ontbijt. Goede ligging, dicht bij metrohalte. Manhattan heel goed bereikbaar. Kortom goede prijs/kwaliteitverhouding.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    7,1
    Kamers waren prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet al te schoon als je wat beter kijkt. Ontbijt is erg karig en ontbijtruimte is te klein als het aantal gasten stijgt.

    Kamers waren prima. Eerste indruk is goed. Bereikbaarheid prima, slechts enkele minuutjes van metrostation

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    7,1
    Bedden
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gedateerd uiterlijk van de kamers. Kleine eetzaal.

    Bedden perfecte ligging t.o.v. openbaar vervoer, eettentje en tankstation voor water en drinken. De kamer was wel schoon.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    9,2
    Liggin, 200m van metro en 5 min van manhatten .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Liggin, 200m van metro en 5 min van manhatten . Verwarming in kamer. Bad producten en handdoeken. Ontbijt met ei , fruit , fruitsappen, yougert en donuts , Aanvullen van het ontbijt. Mega uitzicht van de kamers aan de voorzijde.

  • Beoordeeld op: 15 januari 2015

    6,7
    Grote kamer voor 2 personen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt was erg standaard en simpel. Blijkbaar hadden wij een drukke verdieping want we hoorde vaak de deuren van mede hotel gasten dichtgaan.

    Grote kamer voor 2 personen. De locatie was perfect, erg dicht bij een metro station en snel in Manhatten. WiFi verbinding was goed.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    9,2
    betaalbaar, sober, goede voorzieningen, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    betaalbaar, sober, goede voorzieningen, vriendelijk personeel, 5 minuten vanaf manahattan

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    7,5
    De prijs/kwaliteit verhouding is goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niet echt een gezellige buurt ofzo.

    De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Zeker vergeleken met de prijzen twee metrohaltes verder.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    7,5
    Hotel is vlak bij 2 metro stations, waar vandaan je overal...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt had beter gekund

    Hotel is vlak bij 2 metro stations, waar vandaan je overal naar toe kan gaan.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    8,3
    Ligging, dicht bij 3 metro-stations.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt, te weinig plaats en mag wat uitgebreider

    Ligging, dicht bij 3 metro-stations. Ruime kamer.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    5,4
    Dagelijks propere handdoeken en lakens.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hygiene eetzaal slecht. Ontbijt slecht.Mannelijk personeel in keuken onvriendelijk en lui.

    Dagelijks propere handdoeken en lakens. Nette kamer.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,9
    Dicht bij een metrostation.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dicht bij een metrostation.

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    7,5
    Goede locatie, vlak bij metro, Goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt had wat uitgebreider mogen zijn, was minder dan afgelopen jaren in hetzelfde hotel.

    Goede locatie, vlak bij metro, Goede bedden.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    7,1
    kamer grootte, bed, schoon, dichtbij 2 metro stations
    • Vakantiereis
    • Stel

    herrie op straat, tankstation naast het hotel, weinig variatie in het ontbijt

    kamer grootte, bed, schoon, dichtbij 2 metro stations

  • Beoordeeld op: 12 juni 2015

    7,5
    Hotel en voorzieningen zijn goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Weinig tafels bij ontbijt en iets vaker schoonmaken.

    Hotel en voorzieningen zijn goed.

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    7,1
    Grootte kamers
    • Vakantiereis
    • Groep

    Uitstraling personeel

    Grootte kamers

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    7,5
    Klantvriendelijkheid van de medewerkers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen wifi. Geen TV.

    Klantvriendelijkheid van de medewerkers

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    5,4
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    personeel

    ontbijt

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    6,7
    De grootte van de kamer en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets viel echt tegen

    De grootte van de kamer en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,5
    dicht genoeg bij Manhattan
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamers werden erg laat gedaan!!

    dicht genoeg bij Manhattan

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen bar

    Locatie

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    5,0
    Het bed en de grote van de kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er word niet grondig genoeg gekuist, wel in de kamers maar bvb zeer vuile lift en vuit tijdens ontbijt.

    Het bed en de grote van de kamer

Er zijn ook 23 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: