Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Country Inn & Suites by Radisson, Ithaca, NY 3-sterren

1100 Danby Road, Ithaca, NY 14850, Verenigde Staten

#7 van de 22 hotels in Ithaca

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 853 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    7,5
    Goed hotel voor uitstapjes rond Ithaca. Wel geluid ‘s nachts van het verkeer of van de airco.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt aan een drukke weg. Het verkeer hoorde je duidelijk als je het raam open zette.

    Het bubbelbad op de kamer Goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    8,3
    Prima hotel voor bezoek Finger Lakes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer, Queensize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel voor bezoek Finger Lakes

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    9,2
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Kingsize Bed en Whirlpool
    • Verbleef 2 nachten

    De jacuzi. Was heerlijk om aan het einde van de dag in te ontspannen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,9
    Goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks speciaals.

    Prijs/kwaliteit prima hotel. Vriendelijk personeel. Comfortabele kamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    8,8
    Zou zo weer gaan!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met een Queensize Bed en 1 Slaapkamer - met een Keuken en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer, goed ontbijt, lekker zwembad - al met al waar voor je geld. (Gebruikt voor overnachting op doorreis van Canada naar NYC)

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,9
    Wij zaten aan de achterkant van het hotel, heel rustig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Schoonmaak

    Wij zaten aan de achterkant van het hotel, heel rustig. Grote kamer bestaande uit woonkamer, keukentje en aparte slaapkamer met twee kingsize beds. Relaxte sfeer. Beneden koffie/theecorner met koekjes. Zelf wafels bakken voor ontbijt. Zwembad plus whirlpool ziet er kaal uit maar volstaat, whirlpool lekker warm. We hebben zelf gekookt, het is behelpen, want twee pitten en geen keukengerei, maar te doen. Bedden lagen heerlijk. Vlakbij Buttermilk Falls State Park waar je prachtige wandelingen kunt maken. Op plm 3 km afstand is een groot shoppingcenter met ondermeer een Walmart en Tops supermarkt, barnes & nobles boekenzaak, etc.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    7,5
    Uitgebreid ontbijt, goede locatie, grote kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We kregen niet de kamer die we geboekt en betaald hadden. Heel erg jammer. De bedden werden slordig opgemaakt en de badkamer was op sommige plekken nog niet helemaal schoon.

    Uitgebreid ontbijt, goede locatie, grote kamer

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    6,7
    Luxe verblijf maar daar is de prijs ook naar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zwembad is momenteel kapot en geen compensatie ondanks dat we bewust hiervoor gekozen hadden. Wifi traag. Er is in de directe omgeving weinig op een benzinestation na waar je het broodnodige kan halen.

    Luxe verblijf maar daar is de prijs ook naar. Bedden zijn heerlijk groot maar we hadden ook de kingsize gekozen. Personeel aardig en de gratis koekjes en koffie en thee prima.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    10
    Prima locatie om te overnachten als tussenstop van Niagra...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets.

    Prima locatie om te overnachten als tussenstop van Niagra Falls naar New York.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    8,8
    rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    altijd auto nodig

    rustige locatie

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: