Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Monumental Hotel Orlando 3-sterren

12120 International Drive, Orlando, FL 32821, Verenigde Staten

#201 van de 407 hotels in Orlando

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 636 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Betaald WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,5
    Luxueuze, ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    GPS vond het hotel niet. Niet fijn als je na een dag in een attractie- of waterpretpark nog lang moet zoeken naar je hotel. Geen ontbijt inbegrepen.

    Luxueuze, ruime kamers. Heel mooi zwembad. In de nabijheid van Aquatica (10 minuten met de auto). Andere parken ook vlot bereikbaar.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    4,6
    Locatie was het enige.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne, Erco maakte veel herrie. Ik hoorde zelfs de Erco van een kamer ernaast. Aan uit knop van de erco was stuk. HOTEL is toe aan een grote renovatie!!

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    8,3
    Een rustig hotel in een heel druk gedeelte van Florida.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het matras was oud en doorgezakt. En de gordijnen waren stoffig. Goede prijs kwaliteit verhouding.

    Een rustig hotel in een heel druk gedeelte van Florida. Het is alsof je de enige gasten bent. Het personeel is vriendelijk. We hadden een enorm grote kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    5,8
    Net hotel waar niets te beleven is
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen bar, als je iets wil drinken wordt je doorverwezen naar de 7eleven die 500 meter verderop zit. Het hotel heeft een leuk zwembad waar niets te beleven is, het trekt geen bezoekers. Eenmaal in je hotel ben je aangewezen op je eigen kamer die dan gelukkig wel is voorzien van een koelkast.

    De kamers waren verzorgd en schoon en het hotel is gemakkelijk bereikbaar en biedt een ruime parkeerplaats.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,5
    Net hotel voor prijsklasse
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diverse inbraken in auto's op parking

    Prijs kwaliteit en ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Bed was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkon, algeheel verouderd. Vergane glorie.

    Bed was prima. Groot. Koelkast aanwezig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,9
    Goede prijs, voor het comfort dat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De directe omgeving is niet echt gezellig.

    Goede prijs kwaliteit verhouding, dicht bij de attractie parken. Er is een groot en schoon zwembad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,8
    Goede prijs voor goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwemwater erg koud. Geen ontbijt inclusief.

    Prijskwaliteit en rustig gelegen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,1
    Voor ons een 1e nacht hotel niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons een 1e nacht hotel niet.ver.van vliegveld

    Verbleven in september 2016

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: