Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over La Concha Hotel & Spa 5-sterren

430 Duval Street, Key West, FL 33040, Verenigde Staten

#22 van de 44 hotels in Key West

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 852 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Desondanks het een 5-sterren hotel was, waren er toch wel wat minpunten: dunne muren (de buren praatten graag en wij hebben het gesprek volledig kunnen volgen), héél kleine badkamer, na het nemen van een douche stonde de badkamer helemaal blank (de siliconen aan het glaswerk waren niet goed meer), de airco was te koud (ook in de lobby) en wanneer we deze hoger hadden gezet bleef dit gewoonweg hetzelfde (gewoon uitgezet dan),... Eerder 3-4 sterren volgens mij

    De ligging is fantastisch

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    7,5
    Zeer mooi en proper hotel in het centrum van Key West dat...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad heeft weinig zon en is niet verwarmd

    Zeer mooi en proper hotel in het centrum van Key West dat schitterend gelegen is om te voet alles te bezoeken

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    5,4
    Heb er geen foto's van gemaakt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Kamer met een Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer heel erg smal, je moest een deur dicht doen om bij de douche te kunnen, erg smal en dan nog zoveel betalen

    We hadden zonder ontbijt geboekt, maar ontbijt kost toch daar 14 dollar zonder koffie en tax kom er nog bij dus voor 2 pers. 46.00 dollar erg veel, is dus ook de laatste x dat ik daar naar toe gaat, zo ook met de betaling, wij hadden voor 3 nachten €661,00 betaald in Maart nu bleek dat het 621,00 euro was, waar blijf die 40,00 euro, krijg ik die terug😭😭😭😭😭

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,1
    Te zakelijk voor de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel komt wel erg zakelijk en stijf over..en dat voor Key West, mag toch wel wat beleving in. En waarom is het zo enorm koud in het hotel, lijkt wel een vrieskist (of komt dit door de vele onaardige Russen/Oekraieners die er werken?). Parkeren bij hotel moet valet (voor 22 dollar per nacht) terwijl de parkeerplaats er achter ligt (20 seconden lopen..) Er kwam erg weinig water uit de douchekop.

    De locatie is SUPER, zo te midden van de drukte van Duval Street. Daar moet je dan wel tegen kunnen, we hoorden nog wel eens mensen klagen over het vele lawaai, maar hebben wij totaal geen last van gehad. Alles op loop (natuurlijk fiets) afstand. Zeer grote kamer met prima bed. Eerste dag prima Wifi maar viel laatste avond weg.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,3
    Dit hotel ligt midden in de winkelstraat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    S'nachts was er geluidshinder van de airco en de koelkast

    Dit hotel ligt midden in de winkelstraat.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ontbijt goede locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    9,6
    Superfijn
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wel een beetje gehorig

    De locatie

    Verbleven in februari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    4,2
    Perfecte situering.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vuile kamer! De kamer was vies, geen glazen aanwezig... Lege blikjes van vorige gasten in de lade. We hebben niet geslapen door de airco die enorm veel lawaai maakt en je zelf niet kan regelen. Ijskoud ook in de gangen van het hotel! Zeer kleine kamer en onhandig kleine badkamer. We voelen ons bedrogen om dit te krijgen voor die reuze prijs per nacht.

    Perfecte situering.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    9,6
    Uitstekende locatie, luxueus hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitstekende locatie, luxueus hotel

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    10
    Zwembad op dak/winkelen in Duvalstreet
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets, we waren hier maar 2 dagen,.

    Zwembad op dak/winkelen in Duvalstreet

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: