Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Days Inn by Wyndham Long Beach City Center 2-sterren

1500 East Pacific Coast Highway, Long Beach, CA 90806, Verenigde Staten

#27 van de 60 hotels in Long Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 862 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    verblijf is goed meegevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Queensize Bed en Bubbelbad - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt is op zijn Amerikaans maar toch (voor Europeanen dan) echt wel heel basic; koffie, koffiekoeken en bagels (met smeerkaas, boter en gelei).

    de kamers waren goed; wij hadden een grote kamer met een jacuzzi. De ligging van het hotel is goed als uitvalsbasis naar LA en Long Beach

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,9
    Dubbel afschrijven op creditcard.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Daysinn hotels reserveren vooraf de kosten van het verblijf op je creditcard kaart , maar laten je bij het inchecken het bedrag nogmaals direct betalen. Het duurt vervolgens tot Sint Juttemis voor het gereserveerde bedrag weer wordt vrijgegeven. Je moet wel een hoge credit limiet hebben wil je regelmatig in Daysinn hotels verblijven. Daysinn Moab verblijf 25-7 is nu 6-8 nog niet vrijgegeven.

    Centraal gelegen in longbeach, redelijke afstand van winkels en strand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    6,3
    Wel ok...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie belde mij laat in de avond wakker of we de motoren wilden verplaatsen...

    Prima bedden

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    5,0
    Bed viel erg tegen, plastic onderlaag!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Bed viel erg tegen, plastic onderlaag! :-( Airco maakte heel veel herrie!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,3
    Super prijs-kwaliteit verhouding: 2 kamers voor de prijs van 1.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijtruimte is niet voorzien voor veel volk.

    Grote kamer met queen-size bed en een aparte kamer met king size bed. Gratis wifi

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    3,3
    We zaten er gelukkig maar 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel kamer was echt te vies, vermeld bij balie, ok, we zullen het doorgeven aan de schoonmakers was het antwoord. Na het douchen liep ik op blote voeten naar bed ( 1.5 meter) en toen waren me voeten al pikzwart aan de onderkant. Koelkast lekte water en de deur van de hotelkamer laat een kier waar je gewoon doorheen kan kijken. Ontbijt stelt echt niets voor, loop maar lekker naar subways (30 meter)

    We zaten er gelukkig maar 1 nacht

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,7
    Toilet niet schoon!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Toilet niet schoon!

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: