Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Desert Paradise Resort By Diamond Resorts 3-sterren

5165 South Decatur Boulevard, Las Vegas, NV 89118, Verenigde Staten

#1 van de 66 vakantiewoningen in Las Vegas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 820 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 39

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,2
    Zeer prima verblijf voor doorreis Amerika!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    Bovenburen hoor je wel goed lopen, maar was geen drama. Je kan nog $ 125 verdienen in vouchers van circus circus door 1,5 uur te gaan luisteren naar een sales praatje om in hun bedrijf / resorts te investeren.... Gaat niet om een paar honderd euro en klonk allemaal nogal te mooi om waar te wezen, wij zagen er dan ook met gemak vanaf.

    Heerlijk groot appartement voor een schappelijke prijs. Super van alle gemakken voorzien van wasmachine / droger tot eigen keuken... Net buiten de strip met gratis shuttle service! Poort ging om 5 ook al dicht, dus veilig gevoel gaf dat... niet iedereen kon zomaar naar binnen. Personeel was heel vriendelijk en regelde gelijk alles voor ons.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    9,2
    Super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op het terras staat een bordje “Smoking area” maar nergens geen asbak te bespeuren. Mss iets voor in de toekomst?

    Dit is een appartement! Groot, ruim, netjes! Zijn geld meer dan waard! Personeel ook supervriendelijk. Shuttlebussen is makkelijk, maar moet je op voorhand wel aanvragen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    10
    Een fantastich verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    N.v.t.

    Zeer luxe verblijf voor weinig geld (bij alle verblijven in Las Vegas betaal je diverse extra toeslagen en door de bank genomen is dit zeer luxe verblijf met alles erop en eraan goedkoper!). Gratis vervoer van en naar de strip!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    9,2
    Fantastisch resort. Had er langer willen blijven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er was geen lift naar het appartement dus je moest in de hitte zware koffers de trap op zeulen. Als je er minder dan 5 nachten verblijft, wordt er ook niet schoongemaakt. De airco was wat luidruchtig.

    Een heerlijk resort met uitstekende faciliteiten. Het zwembad voor volwassenen was tot 00.00 uur open dus als je moe terug kwam van de Strip had je nog alle tijd om te zwemmen. Watertemperatuur en zoutgehalte waren heel aangenaam. De fitnessruimte had goede voorzieningen. Het appartement zelf was zeer ruim, het bed en de bedbank waren van uitstekende kwaliteit, wasdroger en wasmachine kwamen heel goed van pas, de keuken was van alle gemakken voorzien. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Op de hoek (loopafstand) waren goede restaurants. Voor een supermarkt moest je echter wel de auto nemen. Shuttle naar de Strip hebben we slechts 1 keer gebruikt. Was wel handig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen wij er waren reed de shuttle bus maar 1x per uur naar de strip en kon ook al vol geboekt zijn en tussen 14.00 en 17.00 helemaal niet dat was jammer

    Het was een heel mooi groot appartement, brandschoon met wasmachine en droger mooi en leuk zwembad met waterval en waterspeel plek. Echt een aanrader

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    9,6
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets. Hooguit dat wij al om 10 uur moesten uitchecken. Je mag echter de gehele dag van alle faciliteiten gebruik blijven maken.

    Heel ruim, verzorgd en luxe.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je hebt de auto nodig om ergens te komen

    Ruim en comfortabel appartement met alle denkbare voorzieningen, keuken, balkon, wasmachine/droger. Alle gebruiksartikelen zijn inclusief zoals zeep voor de wasmachine, echt goed. Goede sofabank, prima appartement voor vijf personen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,5
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was iets gehorig, maar dat is zeker geen belemmering. We gaan zo weer heen!

    Mooi apart complex. Je komt er niet zomaar binnen. Gewoon een mooi appartement met wasmachine en droger. Geen rare figuren (mensen die er permanent wonen e.d.). Mooi zwemgelegenheid, helemaal top.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    10
    Fantastische plek in Las Vegas
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden de bovenburen goed horen als ze liepen, plafond kraakte. Verder hoorden we ze niet. Maar topverblijf!

    Alles, het was ruim, brandschoon, keuken met alles wat je nodig kunt hebben, zeer comfortabel en fantastisch met kinderen door mooi zwembad en waterspeelplaats

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,6
    Luxe in Las Vegas zonder rinkelende gokkasten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Enorme ruimte voor drie personen. Wij verbleven eind augustus, het was erg warm, er waren echter weinig mensen zodat beide zwembaden bijna onbezet waren. Een erg luxe gevoel. De strip was dichtbij. Wij hebben gereden met de eigen auto maar er rijdt ook iedere dag een busje van het resort naar diverse punten in LV. Perfect. Iedere ochtend een gratis krant en gratis koffie in de receptie en een aparte businessruimte om je boardingpass af te drukken. Geweldig behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,2
    Locatie is op 10-15 minuten vanaf de Strip.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Locatie is op 10-15 minuten vanaf de Strip. Er rijdt een gratis pendelbus. Ruim appartement voorzien van alle gemakken. Hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    10
    Veel luxe voor weinig geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    Uitstekende prijs voor de geboden kwaliteit. Super riant, goede shuttleservice naar de Strip, mooi zwembad en... uit de drukte van het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    9,6
    Top verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen schoonmaak.

    Strijkijzer, wasmachine, droger, kortom het was er kompleet. Een heel mooi complex om te verblijven. Echt een aanrader! Heel mooi opgezet.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    10
    Heerlijke locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Super ruim en heel schoon appartement. Het appartement had veel faciliteiten. De keuken was heel goed ingericht, zelfs een blender aanwezig bijvoorbeeld. We werden gratis naar een groter appartement opgewaardeerd met een extra slaapkamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    9,6
    Heel ruim appartement. Voorzien van alle gemakken. Heerlijk om zoveel ruimte te hebben na alle krapp
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niet veel op loopafstand..zosls een goed restaurant of starbucks. Maar in het app was alles aanwezig...dus even langs de super ....en dan lekker thuis ontbijten

    Super ruim appartement. 2 slaapkamers,2 badkamers, ruime keuken met alle apparatuur. Was en droogmachines. Patio....kortom super

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    9,6
    Schoon, goed bed, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Schoon, goed bed, vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    9,6
    Top plek, aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De appartementen zijn wat gehorig.

    Luxe kamers, volledige keuken, wasmachine en droger. Wij hebben hier zeker genoten!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    10
    Goede rustige plek, volledig ingericht appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi groot appartement met 2 kamers en 2 badkamers. De wasmachine en droger waren perfect. Gratis shuttle naar de Strip, dus geen gedoe met parkeren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Schoon en heerlijk comfortabel appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon en heerlijk comfortabel appartement

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    10
    Super fijn appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bovenverdieping is wat gehorig

    De ruime luxe schonekamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    9,6
    Dicht bij de strip op een heerlijke rustige locatie.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was dik in orde

    Het comfort van het appartement

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    8,8
    Geweldige appten met alle voorzieningen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooi, groot en schoon appt aan het zwembad, incl wasmachine en droger

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    9,2
    Perfecte prijs kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn geweldig en schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    10
    vriendelijk en netjes, ruimte
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    vriendelijk en netjes, ruimte

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    8,8
    Briljant hotel met uitstekende voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeker te mooi om waar te zijn: wees op je hoede. Je creditcard wordt gecharged voor een stevig bedrag aan mogelijk kwijtgeraakte handdoeken etc, en je moet langs een letterlijk welkomstcomité van kakelkippen die je via subtiele en minder subtiele wijze proberen in sharetimes van dit 'wonderfull' resort te lullen. Let me see if we can give you an other night for free, because we appreciate your time whit us' 🤔

    Briljant hotel met uitstekende voorzieningen. Extreem goede prijs kwaliteitverhouding, zelfs met die irritante exclusief tax en in Las Vegas exclusief 'resort toeslag'. Wij betaalden 79 dollar inc alles voor een mega appartement met alle luxe en een enorme pool. Te mooi om waar te zijn?

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    10
    Een fantastisch Resort!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een fantastisch Resort! Wij hadden een 2-kamer Suite.Het is er zeer schoon. De keuken is goed bevoorraad, en de bedden waren zeer comfortabel. Zelfs 2 badkamers waarvan 1 en-suite Een grote wasmachine en droger. Je hebt een kleine balkon met zitje. Grote supermarkt vlakbij (met de auto 5 minuten) De Strip is ook met de auto een kleine 10 minuten. Mocht je geen auto hebben, dan kan je ook gebruik maken van de pendelbus die je naar de Strip en weer terug brengt. Toch zou ik een auto aanraden. De Hooferdam is 40 minuten rijden. Het personeel vond ik erg aardig en behulpzaam! Een zwembad en jacuzzi is beschikbaar op het Resort zelf. Wij willen hier graag weer terugkomen!! Top!

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    10
    De appartementen hebben zeer uitgebreide voorzieningen o.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen enkele tegenvaller.

    De appartementen hebben zeer uitgebreide voorzieningen o.a. wasmachine en droger. Aan alles is gedacht. Mooi zwembad met fijne ligbedden. Gratis upgrade van appartement met 1 slaapkamer naar 2 slaapkamers

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    10
    Alles.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Denk aan de resorttoeslag die erbij komt bij de afrekening

    Alles. Perfect appartement met alles op en aan. Erg netjes, vriendelijk personeel. Goede fitness en leuk om te BBQ-en. Grootwarenhuizen in de buurt

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    10
    Super mooie kamers en zeer ruim.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen housekeeping

    Super mooie kamers en zeer ruim. Perfet werkende airco en alles was aanwezig. Grote froigo en diepvries. Afwasmachine, wasmachine en droogkast. Keuken was perfect in orde met alle toestellen om te koken. Prima zwembad met deel voor kinderen en voor adults. Gratis koffie beschikbaar. Gelegen op 3 km van de strip maar er is een shuttle bus voor zien ( gratis). Wifi super snel en gratis.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    9,2
    Eigen appartement met alles erop en eraan
    • Vakantiereis
    • Stel

    De time-share dames naast de receptie blijven maar vragen of je naar een meeting komt,nee is geen antwoord voor hun!!

    Eigen appartement met alles erop en eraan

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    9,2
    Super appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Aanhoudend vragen om deel te nemen aan timesharing informatiebijeenkomst.

    Super appartement. Groot. Goede wifi. Mooi zwembad. soort van gaten community.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    9,6
    Prijs 63 euro (70,49 dollar), gewacht op aanbieding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    vroege uitcheck 10.00 voor Las vegas avondje ervoor is dat wel vroeg .( en 16.00 pas inchecken dat was niet erg wij waren nog blijven hangen in Zion dus pas om 18.00 daar). Je kon wel later uitchecken tegen betaling

    Prijs 63 euro (70,49 dollar), gewacht op aanbieding. Hebben hier eerder geslapen. verzoek dicht bij zwembad werd vervuld. Wasmachine en droger op de kamer . Alles gauw droog). Bed. Gratis internet dat was 5 jaar geleden niet. Keuken is ook fijn

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    10
    Prachtige suite!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige suite! Zeer luxe, prima prijs-kwaliteitverhouding

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    9,6
    Ruimte vd kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Ruimte vd kamer

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    9,6
    Super app.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Super app.complex. Veilig, mooi zwembad en fijn huisje. Met de auto vlak bij de strip. Heel goed bevallen.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    10
    De luxe van het appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er viel niets tegen.

    De luxe van het appartement. Zwembad dik in orde. Heerlijke locatie, want net uit The Strip. Personeel is heel vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    10
    Alles!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets!

    Alles!!

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    9,6
    Geen toevoegingen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Geen toevoegingen

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    9,2
    Je wordt dagelijks gebeld om lid te worden van Diamond...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je wordt dagelijks gebeld om lid te worden van Diamond Resorts zelfs bij het uitchecken proberen ze het te doen.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 39

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Desert Paradise Resort By Diamond Resorts

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: