Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Destiny Palms Hotel Maingate West 2-sterren

8536 Irlo Bronson Memorial Highway, Kissimmee, FL 34747, Verenigde Staten

#63 van de 235 hotels in Kissimmee

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1914 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    3,8
    Zo snel mogelijk een ander hotel zoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er moet een compleet nieuwe inrichting komen.Alles is versleten.

    Wat een oude afthanse inrichting,wij hebben via booking.com gereserveerd. Omdat het er op de foto goed uit zag,maar wij wilden hier beslist niet slapen.Weg110 dollar.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,8
    Uitstekende uitvalbasis om de diverse attracties in Orlando te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was enorm simpel maar omdat het gratis was hadden wij er al weinig van verwacht.

    Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het hotel en de kamer zijn redelijk simpel en er is weinig speciaals aan. Maar dat beeld hadden wij al toen we de kamer boekte. De prijs voor een kamer is dusdanig laag dat het geen enkel probleem is. Vanaf het hotel rij je makkelijk naar Kenndy Space Center, Universal Studio's, Gatorland en Amway Center. In de directe omgeving zijn een aantal eetgelegenheden en voor de deur kan je tanken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    7,5
    Prima kamer op een geweldige locatie om alle pretparken in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 9 nachten

    Ontbijt was karig, enkele malen buiten de deur ontbeten.

    Prima kamer op een geweldige locatie om alle pretparken in Disney met een auto te bezoeken. Kamer is netjes met eigen magnetron en koelkastje.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    4,6
    Zeer matig, wel goedkoop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is erg oud en toe aan renovatie. Alles is oppervlakkig schoon tot je in de hoeken en vensterbanken kijkt. Het ontbijt is echt Amerikaans. Als je broodbeleg wilt, moet je dit zelf meenemen

    Locatie is de perfecte uitvalsbasis om Orlando te ontdekken. Het personeel is erg behulpzaam

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    Betaalbaar en keurig hotel - vlakbij attractieparken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Niets, alles was helemaal prima

    Prijs-kwaliteit verhouding. Complete hotelervaring, niet duur, en wel vlakbij de attractieparken in de buurt (aan de grote weg, één afslag en je bent bij Disney of Universal). Verder heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,1
    Ligging prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Voor de grootte van dit hotel een veel te kleine ontbijtruimte. Zou zeker 3 keer zo groot moeten zijn. Ontbijt was minimaal.

    Ligging prima. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,3
    Fantastische tijd gehad bij destiny palms hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn aan de kleine kant. Het ontbijt is wat beperkt.

    Het personeel is uitstekend! Als je iets nodig hebt staan ze gelijk voor je klaar om het te regelen. Het hotel is lekker rustig gelegen, maar toch ben je snel in de drukte. Het eten bij restaurant Manny's chophouse tegenover het hotel is heerlijk!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,2
    Top, aanrader voor iedereen!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 11 nachten

    Ontbijt. Er staat dat er ontbijt bij zit, maar dit stelt echt niets voor. Wij hebben zelf in winkel dichtbij beleg gekocht, toen was het prima. Wij hadden een auto gehuurd, zonder auto kom je echt nergens. Er is een bus halte hier, maar die tijden zijn super onduidelijk, wij hebben een keer half uur gewacht maar er kwam maar geen bus. Met een auto is het echt super makkelijk allemaal.

    Prijs -kwaliteit verhouding is super goed. Voor het geld wat wij betaald hadden verwachten wij eigenlijk niet veel. Maar het personeel is super vriendelijk, de locatie is echt super top (half uur rijden naar Disney, universal studios, Orlando stad), dichtbij winkels (wel auto nodig!) en restaurants (zit mac Donalds tegenover het hotel), fijne kamer en klein maar lekker zwembad. Gratis wifi, die goed werkt. De eigenaar is vaak ook aanwezig een super aardige meneer die je net dat extra geeft en altijd een praatje maakt. Ik raad iedereen dit hotel aan, super tevreden!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,1
    Goede prijs-kwaliteitsverhouding, maar verwacht geen wonderen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste nacht waren de handdoeken ververst, maar de bedden niet opgemaakt. De tweede nacht net omgekeerd. Personeel aan de receptie eerder ongeïnteresseerd. Geen shuttleservice naar de parken, wat jammer is gezien de parkeerkosten daar.

    Sterke prijs-kwaliteitsverhouding, degelijke wifi, basic ontbijt inbegrepen, gratis parkeren bij het hotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    4,2
    De locatie is goed, maar hotel kamer erg vies!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren vies!!!! Vies bed, en als je zag hoe de ramen eruit zagen! Allemaal vette kinderhandjes dus niet schoongemaakt. En scheuren in de gordijnen en kapot sprei. Gewoon ranzig!!!!

    De locatie bij het zwembad was oké

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    5,8
    Aardige mensen, maar zou er niet meer naar toe gaan. Of het moet een grote renovatie krijgen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kapotte gordijnen, vieze lakens kapot sprei. Afzuiger in toilet kapot maakt een herrie. Douche smerig. Ontbijt is er pancakes met stroop brood met jam en wafels

    locatie is goed! En de ontvangst heel erg vriendelijk

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    6,5
    Super week
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kan beter erg basic Badkamer kan wel wel iets moderner

    Kamers schoon Elke dag schone handdoeken Goede lokatie ligt centraal Voldoende parkeer ruimte

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    7,5
    Prettig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is erg basic maar goed te doen als je later op de toch veel gaat eten, de kamers zijn iets verouderd maar netjes en schoon. Personeel is heel erg vriendelijk en housekeeping doet ook netjes hun werk. Iedere dag schone handdoeken.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    8,8
    Ideaal hotel als je wilt overnachten en ontbijten en verder overdag in disney verblijft.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 18 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms wat teveel rumoer op de gang maar na melding bij receptie wordt er gelijk werk van gemaakt. Kleine ontbijtzaal.

    Vriendelijk personeel, ontbijt eenvoudig maar wel goed, ruime kamers met groot bed, rustige locatie. Lekker dicht bij de attractie parken van disney.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,9
    Prima kamer voor goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen deur voor het toilet. Koelkast maakte heel veel lawaai. Ontbijt was matig.

    Fijne, maar kleine kamer. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,5
    Goede locatie voor verschillende attracties
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    De ligging van het hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,5
    Het onthaal.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt (misschien moeten we met de prijs rekening houden).

    Het onthaal. De prijs.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    10
    Top Verblijf en dichtbij Disney
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Alles!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,3
    Veel voor relatief lage prijs .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijk en behulpzaam personeel . Goede bereikbaarheid en netjes verzorgt .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    Prima hotel voor een prima prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms komt er een aparte lucht uit de airco unit

    Vriendelijke receptie. Standaard kamer zoals verwachting

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    9,5
    Mooie prijs/kwaliteit combinatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was karig..., maar kan ook niet anders voor deze prijs.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    8,5
    Great.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie. Goede prijs. Dit is ons tweede achtereenvolgend.jaar dat we hier verbleven.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,5
    Dichtbij seaworld en disneyland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij seaworld en disneyland

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    8,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    8,8
    De locatie is super !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De locatie is super ! Op 10 min. Van de Disney parken.. Ontbijten is gewoontjes op zijn Amerikaans :-) maar we zijn ook een paar keer naar de golden corral gaan eten heel uitgebreid das ook wel eens leuk. Er kunnen wel eens mankementen aan de kamers zijn zoals kalk in de douche of brokjes van de muur maar voor ons niet erg wij hebben 8 dagen goed geslapen! Nu en dan eens bezoek gehad voor het hotel van 'cranes' leuk om te zien.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    5,8
    Het hotel ligt dicht bij de grote amusementsparken en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    er wordt zeer slecht schoongemaakt en het ontbijt is matig. De lift was in november 2015 nog niet gekeurd terwijl dit al in augustus 2015 had moeten gebeuren; verroeste sprinkler in badkamer.

    Het hotel ligt dicht bij de grote amusementsparken en uitvalswegen

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    6,3
    de locatie, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was zeer karig, brood, wafels en cornflakes beleg was alleen jam, ontbijt(zaal) veel te klein, schoonmaken werd minimaal gedaan ff vlug een doekje maar er werd niet gestofzuigd of de douche schoongemaakt.

    de locatie, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    4,6
    locatie dicht bij disney.
    • Vakantiereis
    • Stel

    internet was slecht en de kamer was vies en smerig.zeer gedateerd hotel

    locatie dicht bij disney.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,1
    Dicht bij de parken
    • Vakantiereis
    • Stel

    Was niet super schoon en ontbijt is leuk voor 1 ochtend, bij langer verblijf is t te eenzijdig en te weinig keus

    Dicht bij de parken

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    10
    Prijs/kwaliteit en ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    pover ontbijt

    Prijs/kwaliteit en ligging

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: