Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Fairfield Inn & Suites by Marriott Key West at The Keys Collection 4-sterren

3852 North Roosevelt Boulevard, Key West, FL 33040, Verenigde Staten

#34 van de 49 hotels in Key West

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1422 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,9
    Aantrekkelijk geprijsde verblijfplaats op Key West
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten

    De airco op de kamer maakte zoveel lawaai dat we niet goed hebben geslapen, dit werd versterkt door de kleine kamer en de te smalle bedden.

    Er was een shuttle bus tussen het hotel en het centrum , de kosten hiervoor waren lager dan de absurd hoge parkeerkosten in het centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    9,2
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalend parkeren Wegwerp borden/ bestek bij het ontbijt maar dat is US...

    Vriendelijk personeel, mooi om aan zwembad te liggen, lekker ontbijt. Betalende Shuttle naar en van key west Tweepersoonsbedden ok voor twee personen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    6,7
    Zwembad was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Leek in niets op de foto's. Nu nogmaals de foto's erbij gehaald, nou, daar hebben wij niet gezeten :(. Erg teleurgesteld bij aankomst, maar uiteindelijk wel een fijn verblijf gehad. Licht niet op loop afstand van Duvalstreet maar hotel verzorgt een soort shuttlebus. Vertellen daar dat het 20 dollar per dag is, maar hiermee kan je ook 3 dagen op en neer

    Zwembad was prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,1
    Vriendelijk personeel in de lobby.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was relatief klein en gewoon heel erg basic. Bij de dagelijkse schoonmaak vergeten ze regelmatig dingen aan te vullen zoals toiletpapier, zeepjes en koffiebekers. Duur hotel maar dat is alles in Key West!

    Vriendelijk personeel in de lobby. Ze willen je graag helpen en verstrekken de nodige informatie. Ontbijt was prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    9,6
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik houd heel erg van een bad. Dus met een bad ipv een douche was het allerperfectst geweest :)

    Zeer ruime kamer, heel schoon en netjes, fijn zwembad, goed ontbijt! Ik was heel blij verrast!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    7,9
    Goed verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers waren relatief klein en de badkamer had een schuifdeur en dat is niet zo prettig als je met 4 personen op 1 kamer slaapt.

    Dit ontbijt was veruit het beste ontbijt wat wij in Amerika hebben ontvangen. Het was een 4 sterren verblijf, maar wij vonden het maar 3 sterren waard. Het personeel was erg aardig en vriendelijk. Wij raden dit hotel zeker aan als je naar Key West gaat.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    9,6
    TOP hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Dit was echt een TOP hotel. Schitterende mooie grote kamers en weg van de drukte van het centrum. Met de auto was je snel in het centrum, en als je wat uitkijkt kan je er gratis parkeren. Een ontbijt volgens Amerikaanse normen met een beetje meer keuze.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    9,2
    Vakantiegevoel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen naturel yoghurt of groente voor bij ontbijt. Maar, eerlijk is eerlijk, dat nog nergens in florida gezien. Jammer van de kartonnen servies en plastic bestek ipv echt, maar ook dat nog niet anders gezien.

    Gezellig, modern ogend. Ook de ontbijtruimte! Geen bediening die je op de vingers kijkt. Redelijk uitgebreid ontbijt, smakelijk. Het eerste hotel (al 5 gehad) waar we een vakantie gevoel kregen. Meteen aan begin van Key West, maar auto is tot redelijk dicht bij centrum gratis te parkeren. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime, schone kamers.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    5,8
    Goed! Maar wel maar éénmalig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gratis ontbijt was amper een ontbijt te noemen. We hebben het geprobeerd maar zijn uiteindelijk naar de nabijgelegen IHOP gegaan voor een lekker ontbijt.

    Gemakkelijk bereikbaar, parking gratis. De kamers zijn proper!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,5
    Plezierig verblijf voor een dag of 2
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het enige tegenviel is dat de shuttle naar het centrum die andere hotels waar we eerder verbleven op key west gratis aanboden, hier $20 koste per kamer. De prijscatagorie was wel hetzelfde

    De kamers waren prima, schoon, redelijk ruim en er werd rekening gehouden met ons verzoek om een kamer op de benedenverdieping te geven. Het ontbijtbuffet was ook van goede kwaliteit.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    6,7
    Goede kamer, maar veel te duur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te duur, de prijzen waren extra hoog omdat er internationale bootraces waren. Locatie redelijk ver van het centrum, shuttle bus tegen betaling (20 dollar per kamer) om naar het centrum te gaan. Vrij donkere kamer op de begane grond, iedereen loopt voor je raam langs, voor je privacy moet je vitrage of gordijnen dicht houden.

    Royale kamer met prima bedden en een ruime badkamer. Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    8,5
    Kamers waren in orde en proper.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen om uw auto te parkeren (12 $ per nacht) vinden wij gezien de reeds hoge kamerprijs overdreven.

    Kamers waren in orde en proper. Leuk zwembad.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    8,3
    Kamers prima normaal ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers prima normaal ontbijt

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,1
    Personeel top kamer oké
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Studio met Kingsize Bed en een Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel tegen voor Amerikaanse begrippen. Ik vindt het belachelijk dat je moet betalen voor parkeren.

    Personeel top kamer oké

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,9
    Mooi hotel plezierig verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine ruimte voor 4 personen

    Service en vriendelijkheid.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,1
    Lokatie prima voor bezoek keywest.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst had wat vriendelijker gekund Parkeerkosten Maar overal op keywest moet je betalen (pittig)

    Ontbijt en zwembad waren prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Rust

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs voor 2 nachten is erg veel voor wat je krijgt.

    Het ontbijt is ons er bevallen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,9
    Mooie perfecte ligging maar dat heeft een prijskaartje...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamerprijs was de duurste van gans de vakantie...

    Zeer vriendelijk personeel, mooie attenties gekregen voor verjaardag...

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    3,3
    Zonde, ik zou voor een ander hotel kiezen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Dekens waren vies, ontbijt is zeer armzalig (200 dollar per nacht: eten van kartonnen bordjes, plastic bestek, geen fruit).

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    10
    De prijs via booking.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs via booking.com. We hebben via jullie 2 keer zo veel betaald. Geen booking.com dus meer...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    Goed verblijf op Key West
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzig

    Grote kamer, goed ontbijt, zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,5
    Bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs voor parkeren auto

    Bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,5
    Mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi hotel met mooie kamers en goed ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    7,5
    Het weer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het weer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf op Key West!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt, erg comfortabele kamer en fijn zwembad.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    9,2
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzig

    Goed ontbijt. Mooi zwembad

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    7,5
    Hygiene
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Hygiene

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    7,1
    De comfortabele kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt moest worden genuttigd van kartonnen bordjes en plastic bestek. Voor de prijs die ik heb betaald, verwachtte ik dit totaal niet!

    De comfortabele kamer.

  • Beoordeeld op: 29 januari 2016

    8,3
    we hadden een hele ruime kamer, alles was heel schoon,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lastig te vinden, zelfs voor de TOMTOM

    we hadden een hele ruime kamer, alles was heel schoon, lekkere bedden, prima personeel. We hadden een kingsize-bed gereserveerd, maar deze was niet meer beschikbaar. We kregen 2 queensize bedden (nog steeds heel grote bedden) en 25 euro korting. Goede deal :-)

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    5,8
    Kamer was goed, lekker zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij het uitchecken was de nota ineens 150 dollar duurder dan de boekingsbevestiging en ze wilde dit niet aanpassen. De manager dreigde met het belasten van m'n creditcard en de politie... Uiteindelijk hebben ze booking.com gebeld en is het geregeld conform de boekingsbevestiging, de manager is ronduit onbeschoft en niet geschikt voor haar functie

    Kamer was goed, lekker zwembad.

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    7,5
    Prettige sfeer en vriendelijk, behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen shuttle naar downtown. Vrije hoge prijs, maar dat geldt voor alle motels in Key West. (Er zijn hotel coupons, oa verkrijgbaar bij de mcdonalds)

    Prettige sfeer en vriendelijk, behulpzaam personeel. Lekker zwembad.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2016

    9,2
    Geweldige service, mooi hotel en lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je moet wel met de auto overal heen..

    Geweldige service, mooi hotel en lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    9,6
    Super mooie kamer van alle gemakken voorzien
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super mooie kamer van alle gemakken voorzien

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    6,7
    Logbestanden bij het zwembad en de badkamer in het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De afstand naar het centrum

    Logbestanden bij het zwembad en de badkamer in het hotel

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    4,6
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles Erbarbsrmelijk slecht ontbijt

    Niets

  • Beoordeeld op: 14 november 2015

    5,4
    Locatie is te ver van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie is te ver van het centrum. Helaas was dit het enige hotel dat nog vrij was.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    9,2
    Zwembad, kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Afstand tot centrum Key West

    Zwembad, kamer

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    9,2
    Terry de concierge hielp ons opweg en gaf ons zelfs een lift...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Terry de concierge hielp ons opweg en gaf ons zelfs een lift downtown.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    8,3
    Ruime kamer, mooie badkamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ligging - ligt aan het begin op Key West (we waren hiervan op de hoogte maar het kan een minpunt zijn)

    Ruime kamer, mooie badkamer

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    8,8
    Uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Te ver van het centrum om te lopen. Fiets kost $ 20 per dag. Parkeergarage is altijd goedkoper.

    Uitstekend hotel

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,3
    Badhanddoeken bij zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Badhanddoeken bij zwembad. Goed ontbijt. Goede locatie.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,3
    Nette en ruime kamers, goede wifi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie, aan de rand van de stad. Ontbijt op kartonnen bordjes en plastiek bestek.

    Nette en ruime kamers, goede wifi.

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    8,8
    Mooi zwembad!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt.....alles op plastic en karton....

    Mooi zwembad!

  • Beoordeeld op: 19 juni 2015

    9,2
    alles was schoon, parkeren was lekker dichtbij, je kon...
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles was schoon, parkeren was lekker dichtbij, je kon buiten zitten met het ontbijt Zwembad was mooi en gezellig opgezet

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: