Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over DoubleTree by Hilton Orlando at SeaWorld 4-sterren

10100 International Drive, Orlando, FL 32821, Verenigde Staten

#246 van de 407 hotels in Orlando

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 797 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    5,8
    Weggestopt in bouwput
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op het Resort
    • Verbleef 1 nacht

    Ik moest wegens vertraging van mijn vlucht gedwongen een extra nacht in Orlando blijven. Het was erg druk in verband met Spring Break, maar hier waren nog kamers beschikbaar. Ik ging er van uit dat een Double Tree by Hilton een mooi hotel zou zijn, maar bleek in een motel gedeelte ondergebracht te worden. Het werd ook snel duidelijk waarom deze kamers nog beschikbaar waren: men was aan het verbouwen, de kamer keek uit op een hek aan de voorzijde met daarachter een grote beerput. 'Ter compensatie' kreeg ik een kortingsbon op spullen uit de winkeltjes op het terrein, maar omdat ik de volgende dag al weer vroeg naar het vliegveld moest, had ik daar helemaal niets aan. Een tegenvallen dus....

    Kamer was compleet ingericht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    7,9
    Grote schone kamers, vriendelijk personeel en veel faciliteiten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ik vind het heel raar dat er geen badjas tot mijn beschikking was. Bij de receptie heb ik nog gevraagd of het mogelijk was om er eentje te krijgen (om s ochtends vroeg te zwemmen en het was best koud) maar ze hadden niks liggen. Daarnaast zijn de kamers best gehorig, je hoort de buren tv kijken en praten.

    Goed ontbijt en zeer vriendelijk personeel. Snachts had ik wat overlast van luidruchtige buren maar na een telefoontje met de receptie stond er binnen 5 minuten iemand van de bewaking die de buren stil kreeg. Heel fijn. Ook het zwembad was erg lekker en de kamers waren heel ruim en schoon.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    10
    Prettig verblijf in een comfortabel hotel voor een aangename prijs
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Bad - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 5 nachten

    Het enige wat echt tegenviel was het buffet in het restaurant. Het hotel werft met by Hilton. dat geeft bepaalde verwachtingen met betrekking tot de kamer. Deze is niet helemaal op Hilton nivo, maar dat mag voor deze prijs ook niet verwacht worden.

    De prijs / kwaliteitsverhouding is erg goed. Het hotel is comfortabel opgezet en bied alle faciliteiten die je verwacht

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    9,6
    Mooie en schone kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen minpunten

    Mooie en schone kamer

  • Beoordeeld op: 28 december 2015

    7,1
    Schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeergeld

    Schoon

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    8,3
    prima bedden en goed bereikbaatheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt buffet is prijzig en eenzijdig

    prima bedden en goed bereikbaatheid

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    7,9
    eerder een familiehotel, minder voor zakenreis
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    eerder een familiehotel, minder voor zakenreis

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    6,3
    Veel geld voor weinig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Veel geld voor weinig

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,5
    ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    lawaai airco

    ontbijt

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    10
    centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    weinig plek bij t zwembad

    centraal gelegen.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: