Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Downtowner Motel 2-sterren

129 North 8th Street, Las Vegas, NV 89101, Verenigde Staten

#162 van de 193 hotels in Las Vegas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1097 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    2,9
    Locatie ten opzichte van Fremont is top, maar motel ligt in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie ten opzichte van Fremont is top, maar motel ligt in een mindere wijk waar we ons niet veilig/prettig voelden. Veel daklozen/verslaafden liepen er rond.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,1
    Toplocatie als je downtown Las Vegas (Fremontstreet) en het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer niet heel fris. Oude tegels overgeschilderd en verf begint af te bladderen. Geen koelkast.

    Toplocatie als je downtown Las Vegas (Fremontstreet) en het neon museum wil bezoeken. Groot en schoon bed. Prima voor een nachtje, niet langer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Basic en prima voor dit bedrag
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Er mag wel iets beter schoongemaakt worden, ik kwam op mijn kamer nog voorwerpen tegen van de vorige gast. De airco maakt enorm veel herrie.

    De kamers zijn basic en prima, hier valt echt niets bijzonders over te vertellen, precies wat je mag verwachten voor deze prijs. De locatie aan het einde van het gezellige Freemont Street is perfect.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,3
    Prima prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed te zacht Kamer was nog niet klaar toen we aankwamen Ontbijt was wel bijzonder naar onze maatstaven : 1 tafel met 8 stoelen voor het gehele motel, dringen geblazen, héél basic buffet ( jam, boter, witbrood).

    Locatie : je kon te voet naar fort mason Hygiëne : kamer en badkamer was schoon Ontbijt: koffie of thee was ok Grote kamer met ruime badkamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze geur in de kamer, luide AC, geen koffie, inchecken duurde lang en de auto die we op de parkeerplaats van het motel geparkeerd hadden werd beschadigd

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,1
    Propere kamer, niets op aan te merken, voor lage prijs en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De manier waarop het in-en uitchecken is verlopen: ze hebben aan booking doorgegeven dat ik niet ben komen opdagen, maar ik heb daar dus wel verbleven op die datum. Ze hebben wel op de dag dat ik incheckte wel de borg van mijn visakaart gehaald (50 dollar), maar hebben deze dan bij het uitchecken niet volledig teruggestort (5 euro minder), zonder daarvoor een reden op te geven. Tijdens het verblijf zelf was er wel wat lawaai van buiten te horen, maar met oordopjes zeker te doen. Men had mij verteld dat ik kon uitchecken vanaf 7u, maar de persoon voor de balie was bijna een kwartier te laat.

    Propere kamer, niets op aan te merken, voor lage prijs en dichtbij de Fremont street.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    4,2
    teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel was beneden alle verwachtigen. Ik heb ze meerdere malen proberen bellen vanwege een vlucht die enorme vertraging had opgelopen. Gedurende de 28uur dat we vertraging hadden heb ik 17 keer proberen bellen zonder dat er iemand opnam. Vijf emails verstuurd wederom zonder antwoord. Toen ik toekwam zeiden ze dat ze onze kamer hadden geanuleerd omdat er zogenaamd geen creditcard was. We hebben toen bij hunzelf moeten boeken aan het driedubbele van de prijs. Dit hebben we dan gedaan omdat ze zeiden dat we toch nergens geen plaats zouden vinden. De badkamer had geen deur dus als je wou douchen of naar het toilet moest had je geen privacy. Als er iemand op de gang liep hoorde je deze duidelijk. Wifi haperde en viel soms uit.

    De locatie was een pluspunt.

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    8,8
    Keurig net hotel met prima ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Deposit bleef nog maand gereserveerd staan op CC, moet beter kunnen

    Na de nieuwe strip wilde wij ook een nacht overnachten bij de oude strip. Goeie prijs, prima ligging (alles dichtbij wat een verademing vergeleken met de nwe strip). Werden geplaatst aan overzijde in net gerenoveerde kamer. Deze was dan ook prima, schoon en van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    5,0
    af te raden hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    groezelig uitziend hotel in een zeer groezelige buurt

    de kamer was proper

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,1
    Locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Wylde Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne

    Locatie!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    9,2
    De prijskwaliteitverhouding is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Wylde Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De prijskwaliteitverhouding is uitstekend.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    7,9
    Vegas!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heel basic, geen koffiemachine of waterkoker

    Dicht bij leuke locaties

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,5
    Rustig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Wylde Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig. Dicht bij Downtown

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,5
    Ligging bij Freemont Street
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Wylde Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Ligging bij Freemont Street

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    5,8
    Dicht bij freemond street.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht bij freemond street. Leuke buurt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,5
    Goed Freetown motel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij gehorig.

    Locatie, dicht bij Freetown Experience. Verder nette kamer voor scherpe prijs

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,5
    Een locatie dicht bij het uitgaanscentrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vlekken in vloerbedekking en luidruchtige airco

    Dicht bij fremont street.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    6,7
    Het bed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kakkerlak in de badkamer.

    Het bed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    6,3
    Redelijk prijzig in het weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het stonk er gehorig houten vloeren

    Bed en lokatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    5,0
    Het is oke als je geen/weinig verwachtingen hebt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Locatie viel erg tegen en last van geluidsoverlast

    comfortabel bed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,9
    Prima motel op perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De t.v. werkte niet en er was geen föhn.

    De ligging!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    4,2
    Prima bed en opgefrist interieur.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is erg gehorig. aangezien wij beneden sliepen en je elke voetstap hoorde wat op zich niet eens zo hinderlijk was werd het wel erg vervelend toen er Door kinderen op en af bed gesprongen werd tot diep in de nacht. Het heeft ons de eerste nacht veel slaap gekost maar in de hoop dat het minder zou worden niets gezegd. De nacht erop (22/23 april) hetzelfde waarop ik om 2u snachts aan de receptie heb gevraagd of ze de mensen er op kon attenderen dat het erg gehorig was waarop we echt ronduit een grote bek kregen van deze arrogante en onbeschofte 'hotel host' die het te druk had met eten. We werden gewoon voor lul gezet en na enig aandringen en een kleine discussie was het enige wat ze wilde doen de security bellen. Uiteraard was dit niet de bedoeling dus hebben we het maar gelaten. Verder hebben we nog een paar kakkerlakken naar buiten moeten brengen die in onze badkamer rondliepen.

    Prima bed en opgefrist interieur.

  • Beoordeeld op: 8 januari 2016

    4,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bout allege dependance

    Locatie

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    5,4
    prima bed en prima Wi-Fi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    oude zooi op geknapt, maar voor dat geld mag je niet veel verwachten. veel herrie heel de nacht door.

    prima bed en prima Wi-Fi

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    6,7
    Goede locatie tav Fremont street
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de kakkerlak in de hotelkamer

    Goede locatie tav Fremont street

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Downtowner Motel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: