Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Monterey Fairgrounds Inn 2-sterren

2042 N Fremont st, Monterey, 93940, Verenigde Staten

#66 van de 67 hotels in Monterey

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 590 beoordelingen over dit hotel

5,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,3

  • Comfort

    5,4

  • Locatie

    6,3

  • Faciliteiten

    5,1

  • Personeel

    6,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,2

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    2,9
    Veel te duur voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te duur voor wat je krijgt. Vieze kamers. Stuk meubilair. Ongure types die over het terrein en achter de kamers zich verschansen. Onveilig gevoel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    2,9
    We hebben midden in de nacht nog een ander hotel gezocht, zo slecht was het!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was ontzettend onvriendelijk en we moesten heel lang wachten. De wasbak hing scheef, er kwam bruin water uit de douche, de handdoeken waren smering, het licht was kapot etc.. Ook al is het goedkoop, betaal je veel te veel voor wat je krijgt.

    De locatie is nog het meest positieve, ook al kan dit beter. Verder kan je gratis parkeren op het terrein

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    3,3
    Accommodatie treurig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene van het totale complex: boardwalks niet geveegd , zielige plantenbak als peukenbak, armoedig Office, een treurige en lawaaierige plek waar we 2 nachten hadden geboekt en niet meer konden annuleren.

    Onze kamer 204 was op zich Oke

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    3,3
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets zonde van je geld

    De locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    4,2
    Badkamer vies.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk alles. Snap niet dat Booking.com dit motel in zijn verhuur heeft.

    Badkamer vies. Douche smerig alles kapot of niet aanwezig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    3,3
    Voor een kleine prijs een wel heel matig motel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel slechte hygiene, schimmel op de muren, haren in bed, gordijnen kapot.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    5,4
    Vrij duur voor matige kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi en tv slecht en zwembad ijskoud. Kamers niet heel schoon.

    De bedden sliepen goed en het was redelijk stil.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    3,3
    Parkeren dicht bij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niet schoon, personeel niet vriendelijk,gehorig (vliegveld). Het geld niet waard.

    Parkeren dicht bij. Verder niets positief te melden.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: