Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cova Hotel 3-sterren

655 Ellis Street, Tenderloin, San Francisco, CA 94109, Verenigde Staten

#141 van de 230 hotels in San Francisco

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 477 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8

  • Locatie

    6

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,9
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie van het hotel. We wisten niet dat er zo veel zwervers in de buurt waren. Gelukkig zorgde het hotel voor een shuttle naar diverse plekken en gaven ze tips welke buurten je beter kon vermijden.

    Ontbijt was goed. Ook leuk dat je terecht kon voor een happy hour met wijn welke je gratis kon drinken. Heel leuk initiatief! Ook fijn dat er een shuttle was die je naar diverse plekken bracht. Personeel was vriendelijk en helpt je graag.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,1
    Goed hotel, locatie wat minder
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is wat minder. Veel zwervers in de buurt. Dat hadden we van te voren wel gelezen in de reacties van andere dus we wisten ervan. Ik was met mijn zus dus twee meiden savonds alleen is een beetje eng dus wel iedere avond optijd terug naar het hotel. Wie liepen savond ook om via een andere weg waar minder zwevers waren om ze zo een beetje te ontlopen. Het beste is om via Geary Street naar union square te lopen en daar op het ov te stappen.

    Goed ontbijt, goed bed, goede douche en schone kamer. Op het hotel is niks aan te merken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,1
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zit geen airco in de kamer en het was er warm. Omgeving vol met zwervers die overigens niet lastig waren. Geeft echter geen fijn beeld.

    Hotel is prima. Goede bedden en 's morgens een redelijk ontbijt. Van 17.00 tot 19.00 uur happy hour in de roofbar met een gratis glaasje wijn.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    5,4
    We hadden meer verwacht van dit hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was niet geweldig en het eten werd slecht aangevuld. Op een dag waren er zelfs geen theezakjes meer. Personeel in het restaurant was niet erg vriendelijk. We kregen steeds maar 3 handdoeken, terwijl we met 4 personen waren. Geen koelkastje op de kamer. Veel daklozen in de buurt van het hotel.

    Zeer vriendelijke en behulpzame receptie. Mooi uitzicht op het dakterras.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    5,8
    De informatievoorziening en hulp vanuit het hotel waren goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    De slechtste bedden va onze vakantie. Te smal voor 2 personen. En als de een zich omdraait, wordt de ander zeeziek. 1 van ons is zelfs midden in de nacht van ellende maar op de grond gaan liggen. Ook de veiligheid is een issue: in de omgeving van het hotel zijn vele zwervers. Toen we rond 20:00 te voet met kinderen vanaf Union Square terugkeerden naar het hotel, voelden we ons zeer onveilig. Zeker toen we de laatste 20 meter nog tussen de drugs-attributen van een zwerver door moesten stappen.

    De informatievoorziening en hulp vanuit het hotel waren goed. Voorzieningen zoals fitness en de gebruikelijke ijsmachine ook prima. Het ontbijt was ook keurig verzorgd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    6,7
    Gratis shuttle is heel fijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel staat aan de rand vd slechtste/armste buurt van SF. Veel zwervers in de buurt van t hotel. Geen goede restaurants en supermarkt op loopafstand. Geen koelkast op de kamer helaas.

    Gratis shuttle is heel fijn. Wel snel bij zijn want vol is vol. Ontbijt zat bij de prijs in en was best ok. Verse wafels zelf bakken. Scrambeld eggs, toast. Geen vers fruit (uit blik). Prima!! Union square ligt op 20 min lopen. Goed te doen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,5
    Personeel was behulpzaam, kamer en badkamer luxueus.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast. Ontbijt viel ons wat tegen voor het soort hotel we hadden. Wat meer keus verwacht. Wel het enigste waar we wafels met zelf gemaakt beslag konden maken en waar ze kaas en vleeswaar hadden. (Zeer beperkte keuze). Je kan het personeel vragen om toast te maken. De ligging is niet ideaal. Veel zwervers en verslaafden. Geen last van gehad overigens

    Personeel was behulpzaam, kamer en badkamer luxueus.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,8
    top hotel in verkeerde wijk maar snel downtown
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    de locatie , slechtste wijk qua daklozen/zwervers

    De bedden.. en de service

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    6,7
    Kamers netjes en ruim.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zeer gehorig en het ontbijt was ronduit slecht

    Kamers netjes en ruim. Alles aanwezig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    bij het afmelden van taxi kreeg ik het voorschotbedrag niet terug.

    ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    8,3
    Voor Amerikaanse begrippen een top ontbijt, met zeer attente...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet direct bij het hotel, maar in vele straten in de buurt van dit hotel verblijven zwervers op straat.

    Voor Amerikaanse begrippen een top ontbijt, met zeer attente service en heerlijke wafels.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    7,9
    - kwaliteit kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    - in de omgeving van het hotel veel daklozen/zwervers, meer dan enkele jaren geleden. Hiervan ondervond ik geen last, het is alleen niet prettig.

    - kwaliteit kamer - goed ontbijt, zeker voor Amerikaanse begrippen, bij prijs inbegrepen - prijs-kwaliteit - shuttle-bus service naar oa Fisherman's wharf, Moscone congres centrum en Union square.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: