Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Embassy Suites by Hilton Miami International Airport 4-sterren

3974 Northwest South River Drive, Miami, FL 33142, Verenigde Staten

#132 van de 213 hotels in Miami

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 852 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    5,4
    Had op een aangename verblijf gehoopt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heb bewust voor dit hotel gekozen vanwege de comfort, faciliteiten personeel en locatie. Echter is men bezig met bouwwerkzaamheden en dit is niet op de site vermeld.

    Locatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,9
    Uitgebreid ontbijt, dicht bij de luchthaven, om het half uur...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Kingsize Bed en Bad - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreid ontbijt, dicht bij de luchthaven, om het half uur een shuttle van en naar het hotel. We zijn eerst met onze huurauto naar de accommodatie gegaan, alle koffers uitgeladen en hebben vervolgens de auto teruggebracht naar de rentalcarcenter bij de luchthaven. Daarna de shuttle genomen terug naar het hotel. Dit was uitstekend. (Je moet betalen om bij het hotel te parkeren) Het scheelde parkeerkosten en een dag extra autoverhuur. We bleven maar één nachtje omdat we de volgende dag weer vroeg moesten vliegen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    4,6
    Oud en veel lawaai.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud en veel lawaai.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    5,0
    Inrichting is erg gedateerd, helft van de liften deden het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonssuite - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Inrichting is erg gedateerd, helft van de liften deden het niet. Geen sfeer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    5,0
    Viel erg tegen. We komen hier al jaren maar gaan er niet meer heen
    • Stel
    • Tweepersoonssuite - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd gerenoveerd. Als we dat geweten hadden waren we niet in het hotel gegaan Er was geen wifi. Er werd meteen bij aankomst al afgerekend

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    We waren niet op de hoogte van de verbouwingen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren niet op de hoogte van de verbouwingen. Spijtig!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    8,3
    Te kort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    De verbouwing van de eet ruimte

    De kamer was goed verzorgd en het ontbijt was gewoon perfect.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    3,8
    Zeer teleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonssuite - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel wordt grondig verbouwt waar wij niet van op de hoogte van waren.Indien wij dit geweten hadden zouden wij dit Hotel nooit geboekt hebben.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    7,1
    Personeel ontbijt goed, prijs-kwaliteitverhouding verhouding duur en parkeer kosten sloegen nergens
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonssuite - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kosten parkeren

    Ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    5,4
    Ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Kingsize Bed en Bad - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kreeg roken kamer. Pas na veel zeuren omgezet naar niet roken

    Ontbijt goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    7,9
    Was goed en er waren kinderactiviteiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonssuite - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs

    Restaurant binnen met de waterpartij

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    7,5
    Lekkere ruime kamers en lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De fitnessruimte istaat aan een opknapbeurt toe en er is daar geen toezicht (niet toegankelijk voor jongeren onder de 18, maar het zat vol met jonge kinderen ) En de zwembadhanddoeken werden niet aangevuld

    Lekkere ruime kamers en lekker ontbijt. Goed bereikbaar van en naar de luchthaven.

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    7,1
    Het ontbijt was uitgebreid en goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het uitklapbed voor de kinderen was niet zo'n goede kwaliteit. Er was vel lawaai van de vliegtuigen en treinen (andere hotels van deze ketens hebben dat niet zo erg).

    Het ontbijt was uitgebreid en goed verzorgd. Het grote bed was zalig zacht.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,1
    De zeer ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Door het concept van het hotel bestaat er te weing controle op het aantal gasten per kamer waardoor ongewild een andere doelgroep van het hotel gebruik maakt.Bovendien is de geluidsissolatie niet meer van deze tijd.

    De zeer ruime kamers.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    5,8
    Prima kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Tourist trap gebouwd rond lelijke ontbijtzaal. Onbeschoft gedrag van m.n. personeel airport shuttle bus.

    Prima kamer.

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    7,5
    We hebben altijd gelogeerd by Embassy.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We waren het er niet mee eens dat er betaald moest worden voor parkeren.

    We hebben altijd gelogeerd by Embassy. Breakfast is altijd heel goed.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,9
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi

    Het ontbijt

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,1
    centraal gelegen wanneer je een auto tot je beschikking hebt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    centraal gelegen wanneer je een auto tot je beschikking hebt

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    7,1
    Veel keuzes met ontbijt en gratis happy hour
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geluid wat van buitenaf kwam en heel goed te horen was in de kamer

    Veel keuzes met ontbijt en gratis happy hour

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: