Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Enclave Suites, a staySky Hotel & Resort 3-sterren

6165 Carrier Drive, Orlando, FL 32819, Verenigde Staten

#307 van de 407 hotels in Orlando

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1074 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,6

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    5,8
    Dichtbij universal en gratis shuttle.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veroudered interieur, weinig kookmateriaal,

    Dichtbij universal en gratis shuttle. Schoon zwembad (binnen en buiten). Disney is een kwartiertje rijden. Bieden geen gratis shuttle aan.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    6,3
    Prijs/kwaliteit goed,Van ontbijt geen gebruik gemaakt,zelf alles ingekocht voor de morgens
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 2 Slaapkamers (Kid Quarter)
    • Verbleef 3 nachten

    In 2015 hadden we een geronoveerd gekregen ,dat beviel heel goed!! Nu dus de wat gedateerde weer gekregen,dus viel wat tegen Schoonmaak kan beter,vieze vegen aan deuren etc,lekkend toilet

    Dit was de 3e keer dat we hier al waren ,vanwege de gunstige ligging en de 2 badkamers (4 personen)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,5
    Hotel dicht bij de parken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers (Kid Quarter)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moesten een uur wachten totdat we konden inchecken. Weinig kamermeisjes, vragen om schone handdoeken.

    Hotel dicht bij de parken. Leuke omgeving met winkeltjes en restaurants. Hotel heeft binnen en buitenzwembad met spa. Kamer is netjes met 2 badkamers,

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    4,6
    Verouderd hotel, ondermaats ontbijt en zeer dubieuze praktijken bij het afrekenen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Bij het uitchecken werd ons tot onze grote verbijstering een bijkomende kost aangerekend van maar liefst $14.48. Toen we om verduidelijking vroegen vertelde de manager van dienst dat wij een film gehuurd zouden hebben. Toen we dit ten stelligste ontkenden, deelde de dame ons mee dat er 26 minuten (!) gekeken zou zijn naar Nickelodeon, een kinderprogramma dat in alle hotels gratis te bekijken is. Ons zoontje van 6 heeft op de eerste avond inderdaad even naar een (zeer oude beeldbuis) tv gekeken met mistig beeld. De bewering van het management dat een kind van 6 een "film on demand" zou besteld hebben, via een procedure die uit verschillende (4) stappen bestaat en die bovendien een CODE vereist, die NIEMAND van ons had, is echter ronduit belachelijk. Alle argumenten ten spijt werden wij uiteindelijk verplicht $14.48 te betalen voor 26 minuten tv, zo niet zou het bedrag op onze credit card in rekening gebracht worden. Wij zijn geschokt dat dit soort praktijken in Orlando/USA mogelijk is en vinden dit pure oplichterij. THE ENCLAVE HOTEL & RESORT ORLANDO: NOOIT MEER!

    Gratis shuttle naar Universal Studios

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    2,5
    Slecht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Studio
    • Verbleef 8 nachten

    Dat ik half 12 aan kwam en mijn kamer was omgeboekt. Naar een resort nog een half uur rijden. Ik had met iemand anders daar afgesproken, dus die moest ook omgeboekt. On acceptabel. De genoegdoening was 1 gratis nacht terwijl ze de gehele periode een extra kamer te verhuren hadden. Niet correct.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    4,2
    Grote tegenvaller
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Beide kamers die mij werden aangeboden waren gewoon vies. Vlekken in de gordijnen. Vlekken in de bank in de huismaker. De hele indruk was gewoon vies. Het hotel bestaat uit 3 torens. De kamers die mij werden aangeboden waren in toren 1 en toren 3. Beide kamers waren trouwens niet wat ik had geboekt. Ik heb het vermoeden, van wat ik op het internet heb gelezen, is dat deze kamers in toren twee zijn gevestigd. Toren twee zou, wat ik heb gelezen, ziijn gerenoveerd.

    De nacht portier die mij hielp was top. Nadat ik had beslist om niet in dit hotel te verblijven was hij bereid me te helpen een ander hotel te vinden.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    3,8
    Niet om te herhalen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet helemaal schoon. Badkamer schimmel. En ac werkte niet goed. Kamer was muf.

    Locatie en toegangs wegen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    5,4
    Bedden en vliegtuiglawaai
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden en vliegtuiglawaai

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    6,3
    Locatie top maar accomodatie viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak. Gebeurt 1 x per 3 dagen. Bij ons pas na 5 dagen. Dit geldt ook voor wisselen handdoek. Zelf moeten wisselen.

    Locatie en zwembad

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    7,5
    Prima, ook voor een paar dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het mag wel wat moderner. Vrij oud.

    Centraal bij Universal

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    5,0
    Super locatie bij international drive
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vieze kamer en ontbijt bijgeboekt 50 dollar en kregen toast met jam. Aangeheven aan de receptie ohh ja jullie hadden luxe ontbijt je krijgt een ander kaartje geen excuses

    Super locatie bij international drive

  • Beoordeeld op: 22 februari 2016

    6,7
    De volledig uitgeruste keuken en de badkamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt, de liften en de afstand tot Downtown Orlando

    De volledig uitgeruste keuken en de badkamer

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: