Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Fontainebleau Miami Beach 5-sterren

4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL 33140, Verenigde Staten

#111 van de 390 hotels in Miami Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2847 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,5
    Mooi verblijf rondom Oud en Nieuw met aan het eind de slechtste checkout ooit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Baai
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meest rampzalige checkout gehad van mijn leven! 1 uur en 20 minuten omdat maar liefst 2 front-desk medewerkers weigerden te erkennen dat mijn totaalbedrag toch echt conform de boeking hoorde te zijn. Amerikanen die veel praten maar vooral slecht luisteren en dan ook nog niet eens het fatsoen hebben om excuses aan te bieden. Moest zelf maar bewijzen dat het anders was en heb dus ter plaatse Booking.com gebeld. Met hun hulp werd uiteindelijk erkend dat er een fout in hun berekening zat en ik dus gelijk had. Ronduit schandalig om zo behandeld te worden, bijna arrogant. Advies aan iedereen: let goed op bij het uitchecken dus! Verder geeft de hotel-gids op de kamer aan dat je electrical converters gratis kunt lenen. Niks is minder waar! Ze verwijzen je gewoon glashard naar de winkel tegenover de incheckbalie. Klopt dus niks van. Verder heeft het hotel niet eens een waterkoker en/of een flessensterilisator ter beschikking om je baby te voeden. Ongelofelijk. Werd ook hier verteld dat ik maar eens in hetzelfde winkeltje moest informeren! Wie koopt er nu een waterkoker in een hotel? Slechte voorziening dus voor baby’s en al helemaal de toon waarmee je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Van housekeeping naar winkel naar frontdesk en vervolgens via guest services weer naar housekeeping. Op een vraag van mijn aan een van de receptionistes of het dan de bedoeling was om mijn eigen spullen mee te nemen uit Europa kreeg ik het lachwekkende antwoord: “I’ve never been to Europe, Sir”... Al met al een behoorlijke smet op een verder goed verblijf, maar het hotel dient echt te verbeteren op de genoemde punten en al zeker de arrogante en weinig behulpzame houding van een deel van hun staf aan te pakken. Tenzij... het hotel hier verder geen belang aan hecht.

    Grootschalig hotel met veel faciliteiten. We vierden hier Oud en Nieuw met een concert van Demi Levato. Leuk om een keer mee te maken. Mooie zwembaden, was wel erg vol en helaas was het weer niet helemaal naar verwachting; net iets te koud. Kamers zijn prima. Uitzicht op zwembad en oceaan zeer fraai. Genoeg keuze uit restaurants, alhoewel ik iedereen aanraad buiten het hotel te eten. Als je toch wilt blijven, probeer dan in ieder geval StripSteak by Michael Mina. Ontbijt is goed verzorgd, ga wel niet te laat want dan sta je mogelijk een half uur in de rij. Hotel zou hier meer capaciteit voor moeten creëren.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    6,3
    opgelicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    4 nachten 2 kamers 1750 euro via booking.com geweldig maar dan komt het bij vertrek nog eens 1950 euro Kosten die nergens vermeld stonden, tax hier tax daar !!! Aan de bar en op het strand alles netjes eerder betaald.Wij gaan klacht indienen .

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    9,6
    Een droom waarin je wakker wordt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe King Kamer met Uitzicht op de Baai
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was geweldig!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    5,8
    Overroepen
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Baai
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Immense lawaai en en overdreven duur ! Volledig van de pot gerukt.

    Prachtig uitzicht en zwembaden

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    5,0
    Onvriendelijk personeel receptie, uiteindelijke prijs kamer...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe King Kamer met Uitzicht op de Baai
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel receptie, uiteindelijke prijs kamer is veel hoger door 5 taxes en fees

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,9
    Zwembad en uitzicht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers

    Zwembad en uitzicht

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    6,7
    Voor party's een goed hotel , te grote massa,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel receptie amateuristisch

    Ontbijt lekker Goede locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    5,4
    Te druk en te veel lawaai
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te rumoerig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,1
    Heel luidruchtig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Baai
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel luidruchtig. Zelfs straatlawaai te horen op 10de verdieping.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    8,8
    Prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe King Kamer met Uitzicht op de Baai
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    8,8
    Goed hotel warme zwembaden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Baai
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg druk aan zwembad, bedjes worden niet gebruikt wel geclaimed.

    Goed hotel warme zwembaden. Top geregeld

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    9,6
    Super Hotel met super ontbijt
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Baai
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super Hotel met super ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    8,3
    Luxe hotel met super sfeer maar duur...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt buffet verschrikkelijk duur !!!

    Sfeer

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    10
    De volledige hotelinfrastructuur was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Buiten het hotel, in de onmiddellijke omgeving, was er weinig te beleven. Je diende daartoe een eindje te stappen hetgeen je toeliet om de mooie en aangename omgeving te verkennen.

    De volledige hotelinfrastructuur was uitstekend. De maaltijden waren uitstekend, de bediening was goed, de hotelkamer was ruim en comfortabel. Het zwembadencomplex betrof een voltreffer. Het hotelpersoneel was heel vriendelijk en behulpzaam. Het hotel betrof een mooie totaalervaring.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    4,6
    Eigenlijk niets.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk alles. Afstandelijk personeel, geen flesje water bij binnenkomst en ook niet op de kamer (wel tegen betaling natuurlijk) Lastige routing in het hotel, zeer ernstig overpriced (ontbijt 106 $ voor 2x buffet en 2x cappuccino) en gewone yoghurt was er niet eens. Twee cocktails aan de bar 45$ en geen appetizer of iets dergelijks. Italiaans restaurant zeer matig van kwaliteit, smaakte naar Maggi en voor twee antipasta's en twee pasta's ruim 220$ afrekenen wel inclusief een van de goedkoopste flessen wijn en een espresso is mijn inziens stevig. Hotel is te groot, te onpersoonlijk en te duur. Dus behalve als je veel geld kwijt wilt en daarvoor gezien wilt worden zou je kunnen overwegen om voor dit hotel te kiezen. Anders echt niet doen, hoor

    Eigenlijk niets. Het is een groot niet comfortabel hotel, waar men voortdurend bezig is je zaken in rekening te brengen, die bij het hotel horen. Voorbeeld wifi is niet gratis want men betaalt een verplichte resorttoeslag, waar wifi deel van uitmaakt. Deze toeslag betaal je ook voor het gebruik van zwembad, strand e.d. De meer luxe stoelen moeten extra betaald worden (30 dollar) De tip-standaard in de VS is voor your convenience overal al bij opgeteld (18%), terwijl het personeel kil en afstandelijk is. Dit is typisch zo een hotel dat "too large to operate" is. Management zou van buiten naar binnen moeten kijken, zij nu alleen bezig met winst maximalisatie. Ondanks de prachtig ingerichte kamer en een superbed een regelrechte afrader,

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    7,5
    De omvang van het hotel en het interieur waren overweldigend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Feitelijk te duur verblijf; parkeren bijvoorbeeld 37$ per nacht! maar ook het ontbijt dat inclusief geboekt was bleek maar gebudgetteerd tot $80 per 24 uur. We waren met vijf en moesten circa $40 pet ontbijt bijbetalen. We hadden voor 5 geboekt en kregen kamer voor 4 waar extra bed niet inpaste. Na veel heibel kregen we andere kamer waar deze wel inpaste. Extra kosten $80. Alles opgeteld: 2 dagen voor ruim$2000. Echt niet het geld waard als je bedenkt dat we ook nog pizza hebben gegeten op de kamer....

    De omvang van het hotel en het interieur waren overweldigend.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,5
    veel keuze uit diverse restaurants
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    In uithoek weggestopt. Onpersoonlijk. Tevens slecht onderhouden kamer. (lampjes kapot, slot vd schuifpui kapot etc.) balkon direct naast aircogebouw:bak herrie!

    veel keuze uit diverse restaurants direct aan strand, top

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    4,2
    Kleine zwembaden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Heel slechte service en lawaai.

    Kleine zwembaden

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    Faciliteiten, locatie en comfort
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dure restaurants

    Faciliteiten, locatie en comfort

  • Beoordeeld op: 16 januari 2015

    4,2
    niets
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hotel veel te lawaaierig, morgenontbijt flauw en veel te duur. Hotelkamer veelveel te duur. Geen aanrader.

    niets

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: