Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Westin Fort Lauderdale 4-sterren

400 Corporate Drive, Fort Lauderdale, FL 33334, Verenigde Staten

#67 van de 144 hotels in Fort Lauderdale

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1250 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,9
    na een cruise wilden we nog niet meteen naar huis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    hotel ligt bijna direct aan de highway 95 , behoorlijk verkeerslawaai

    wij zochten de rust en comfort , prima ontbijt evenals het restaurant voor s'avonds. je hoeft de deur eigenlijk niet uit. mooi groot zwembad met lekker warm water en mooi aangelegd.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,2
    Fijn verblijf en zeer goed geslapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat de kamerprijs inclusief ontbijt is verwachten de werknemers wel nog tip van 15 tot 20% van de normale ontbijt prijs ($20 pp)

    Goede bedden, mooie kamers, goed ontbijt en centraal aan de snelweg 95 gelegd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,8
    Fijn hotel met uitstekend en uitgebreid ontbijt en prijs kwaliteit is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is erg klein. Weg naast hotel waar veel verkeer rijdt.

    Ontbijt was heerlijk, je kon kiezen uit vers fruit, zalm, verschillende broodjes, omelet met allerlei ingrediënten. Dit werd ook ter plekke voor je bereidt. Ontbijt was altijd tot 11 uur, ook een pluspunt meestal is dit tot 10 uur. Mooi zwembad met ligstoelen. Hotel ligt aan een groot meer, alleen jammer dat er een doorgaande weg ligt met veel verkeer. Op de kamers heb je hier geen last van maar je hoort het wel als je bij het zwembad zit. Heel grote parkeerplaats waar je je auto gratis kunt parkeren. Als je een hotel neemt dicht bij het centrum dien je altijd te betalen voor het parkeren van de auto. Dat is meestal rond de 25 dollar per dag. Zit je buiten het centrum is parkeren bij het hotel gratis is dan mooi meegenomen. In Miami heb je nou eenmaal een auto nodig. Als je Miami bezoekt is dit hotel een prima uitvalsbasis. Prijs, kwaliteit is prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    10
    Er was een fantastisch ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er was een fantastisch ontbijt. Eén van de betere tijdens onze reis in Florida. Voor ons ligt het goed gelegen aangezien we met de auto overal naartoe konden rijden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    9,2
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, spijtig dat het naast snelweg ligt maar dit merk je alleen aan het zwembad , binnen geen hinder

    Zeer goed hotel, super vriendelijk personeel, goed restaurant, super ontbijtbuffet

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    10
    Lekker eten bij de bar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Lekker eten bij de bar. Leuke verrassing was 2 gratis consumptie bonnen voor de bar. Mooie zwembad met jacuzzi.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie naast de snelweg

    Het ontbijt was uitstekend

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    8,3
    Hebben genoten, ook van het zwembad in de prachtige tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    helemaal niets.

    Wij waren al eens eerder te gast bij Westin in Fort Lauderdale, dus zijn zeer tevreden over hotel/accomodatie!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,7
    gemiddeld hotel , kwaliteit prijs in verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Kwaliteit badkamer

    Rustig hotel , voldoende comfort

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    7,1
    Nette locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie: aan drukke weg.

    Nette locatie. Mooi zwembad. Prima geholpen door Jermaine.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,9
    Zeer goed hotel voor uitgangsbasis naar ft lauderdale beach
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was reuze. Alleen de leguanen aan het zwembad die vrij rondlopenvond vond mijn dochter maar niets.

    Verbleven in juli 2017

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Westin Fort Lauderdale

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: