Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Good Nite Inn Redwood City 2-sterren

485 Veterans Boulvard, Redwood City, CA 94063, Verenigde Staten

#6 van de 16 hotels in Redwood City

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 930 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    9,6
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    Geen ijsblokjes automaat. Douche was niet helemaal goed, de knop bleef een beetje hangen zodat er water uit de kraan en de douchekop kwam, al met al een heeel goed verblijf gehad

    Ontbijt bij de Ihop ernaast was super en je krijgt korting. Erg vriendelijke bediening en lekker gegeten. bij het motel zelf geen ontbijt. de deur van de kamer bevindt zich aan de binnenkant van het gebouw waar wij zaten. Zwembad was aangenaam. op loopafstand kan je lekker eten bij verschillende eetgelegenheden. Je kan hier tickets laten uitprinten. Airco was goed. het was onze laatste dag en het vliegveld was 15 minuten. geen file gehad terwijl het toch hoogseizoen was. je kan koffiezetten op de kamer. fijne bedden en een balkonnetje. service aan de balie was erg goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,1
    Grote kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was onderhoud. Was niet bekend Gehorig (beneden etage) kids waren aan het springen vd bedden

    Grote kamers Bedden 35 min SF Dicht bij de snelweg

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,2
    Een echte aanrader voor wie een goede prijs/kwaliteit accomodatie zoekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Hotel ligt per auto op slechts 20 min. van San Francisco Int. airport. Hele vriendelijke ontvangst door receptiemedewerkster Vanessa. Ook het overige personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ruime en zeer schone kamer die recent geheel gerenoveerd was. Uitstekend bed. Wifi werkt prima. Mooie badkamer met een goede douche. Vrijwel geen hinder van voorbijgaand verkeer. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Er is een zwembad met ligstoelen. In de receptie is gratis koffie/thee verkrijgbaar. Er wordt geen ontbijt geserveerd, maar in het naast gelegen restaurant kan ontbeten worden. Het hotel ligt op plm 25 min lopen van het station van Redwood City. San Francisco is dan ook gemakkelijk per trein (Caltrain) te bereiken. Wat ons betreft is dit hotel een echte aanrader!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,2
    Zeer luxe, nieuwe kamer in hotel op fijne (trein)reisafstand van San Francisco.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeerterrein was erg vol 's avonds laat. Er waren veel werklui aanwezig met hun auto's. Het hotel werd deels verbouwd.

    Service bij aankomst was super. We kregen veel bruikbare tips over hoe en wat we in San Francisco het konden bezoeken in 2 dagen. een hele vriendelijke medewerker heeft door zijn tips ervoor gezorgd dat we het erg naar onze zin hebben gehad en veel gezien hebben.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    We kregen een geheel nieuw gerenoveerde kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Desondanks best prijzig, maar dat is helaas alles in die omgeving.

    We kregen een geheel nieuw gerenoveerde kamer. Deze zag er inderdaad splinternieuw uit. Mooie verf op de muren, schone badkamer. Maar 2 nachten gebleven en toch 1 schoonmaak. Dichtbij SF Airport en drie kwartiertjes naar SF centrum. Personeel was zeer vriendelijk. Goede WIFI. Lekker zwembad met ligstoelen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    5,0
    Typisch Amerikaans motel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was nog niet schoongemaakt toen we arriveerden, ondanks late aankomst. Moesten nog een half uur wachten. Muffe lucht in kamer waarin we uiteindelijk verbleven. Niet heel schoon. Geen ontbijt mogelijk maar Ihop naast de deur. Pal naast de snelweg.

    Kregen aanvankelijk een kamer aan de snelwegkant toegewezen waarin het verkeer goed hoorbaar was. Toen we aangaven graag een andere kamer te willen, was dit geen enkel probleem en kregen we een kamer in het meest rustige deel van het complex. Relatief goedkoop, al is het nog steeds meer dan je voor zo'n hotel in Nederland zou betalen. Parkeren is gratis. San Francisco is prima te doen met de auto vanaf Redwood. Centrum, horeca en tankstations om de hoek.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    10
    Ik vond het een heel mooi verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het een heel mooi verblijf. Groot kamers en gerenoveerd :). Onwijs goed personeel, zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    7,5
    We hebben een hele fijne rustige tijd gehad tijdens ons verblijf en ook lekker kunnen afkoelen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten

    Eigenlijk helemaal niets om op te merken.

    Mooie ruime kamer in een rustige omgeving vlakbij de snelweg dus gemakkelijk alles in de buurt te bereiken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,9
    Makkelijk bereikbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Prima kamers. Makkelijk te bereiken hotel aan de highway. Vlakbij is een ontbijtrestaurant.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,1
    Kortbij de luchthaven, doorreishotel. Goed voor een nachtje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    Gehorige kamer, dichtbij de snelweg.

    Gewone kamer, dichtbij restaurantje. Mooi zwembadje.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,2
    Kamer en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    7,1
    Vriendelijkheid staff.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt

    Vriendelijkheid staff.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    8,3
    Kamers net vernieuwd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers net vernieuwd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Prima.Goede verbinding per trein met San Fransisco centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Geen ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,5
    Mooie appartementen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt, naast snelweg

    Mooie appartementen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,5
    Waren aan het verbouwen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waren aan het verbouwen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig.

    Heel ruime kamer. Goede douche. Restaurant ernaast.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    7,9
    Zeer verrassend en goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Mogelijkheid om koffie en thee op de kamers te maken.

    Ruimte. Kwaliteit bedden. Bereikbaarheid.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    7,1
    Ruime kamer, goed matras, goede uitvalsbasis nabij highway,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schoonmaak badkamer kon beter(hoekjes, knoppen, schakelaars).

    Ruime kamer, goed matras, goede uitvalsbasis nabij highway, vlakbij centrum rosewood met restaurats etc, goed ontbijt bij ihop ernaast(betaald)

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    7,1
    Het zwembad en het restaurant vlak bij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het tapijt was erg vies, ik droeg daarom steeds slippers! En de matras van het kingsize bed was toe aan vervanging, we rolden naar het midden.

    Het zwembad en het restaurant vlak bij.

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    7,5
    Ruime kamer, goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er zijn kamers bv aan zijde US101 die ik niet zou willen hebben. Er is geen ontbijt.

    Ruime kamer, goed bed. Je moet wel de juiste kamer hebben, op de tweede verdieping. De eerste kamer die werd aangeboden was naar buiten toe niet prettig. Kamer 264 was wel uitstekend wat locatie/uitzicht betreft.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    5,4
    Hotel in de buurt van vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer lag aan de achterkant, waar ook de snelweg loopt. Veel lawaai door het razende verkeer.

    Hotel in de buurt van vliegveld

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    7,5
    Afstand naar San Francisco verder dan we dachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Afstand naar San Francisco verder dan we dachten

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,1
    Relatief goedkoop voor deze regio.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Allemaal beetje oud

    Relatief goedkoop voor deze regio. Ihop naast de deur voor ontbijt en redelijk WiFi

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    6,7
    Ruime kamers, zwembad niet verwarmd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    geluid snelweg

    Ruime kamers, zwembad niet verwarmd

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: