Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Beach Hotel 4-sterren

4835 Collins Avenue, Miami Beach, FL 33140, Verenigde Staten

#128 van de 390 hotels in Miami Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2781 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    8,8
    Mooi hotel met zwembad en rechtstreeks toegang naar het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbed en uitzicht op de baai
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    zwembad is Zeer druk en veel kleiner dan het op de foto’s lijkt. Personeel is hoofdzakelijk Spaanstalig Ontbijt is vreselijk duur

    Mooi hotel met zwembad en rechtstreeks toegang naar het strand. Is gelegen aan de noord beach buiten het zeer toeristische stuk. Toen we aankwamen merkten we dat de terrasdeur en de kluis niet functioneerde. Werd snel opgelost na een telefoontje, persoon was echt wel niet vriendelijk Fantastisch uitzicht op de baai met prachtige zonsondergang. Wel vragen naar een kamer met bay view Zeer ruime kamers met apart salon

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    4,2
    De vriendelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • King Suite met uitzicht op de baai
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijkheid. Wij hadden ontbijt voor 3 geboekt maar kregen maar voor 2 personen. Dit gemeld bij booking.com maar nog steeds geen reactie. Slechte service van hotel en van booking.com hoorde hier meer mensen over

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    5,4
    Ok maar buiten hotel niet goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • King Suite met Gedeeltelijk Zeezicht
    • Verbleef 5 nachten

    Zwembad en ligstoel accomodatie is een drama, veel te weinig stoelen , te druk , amper plaats in het zwembad en na een halve dag een stort qua hygiene , niet opgeruimd , slordig en zelfs vuil

    Hotel , kamers waren top

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    6,7
    Mooi, maar....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Gedeeltelijk Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 7 nachten

    De 1 slaapkamer appartementen liggen rond de liftkoker. Tijdens ons verblijf was er veel wind, en dat zorgde voor behoorlijk wat lawaai. Dit 2x vriendelijk gemeld aan de receptie, maar we werden netjes weggeborsteld met het argument dat er geen andere kamers beschikbaar waren. Na de 4e nacht (met veel wind, en dus heel wat kabaal), opnieuw naar de receptie met de eis voor een andere kamer. Uiteindelijk een penthouse suite gekregen mits opleg van 50$ per nacht. Wat in ons ogen niet fair was, maar gezien vakantie, geen zin om daar nog verder op door te bomen. Op een mail met onze opmerkingen werd gewoon niet gereageerd...

    Kamers zijn zeer groot en mooi ingericht. Bed is super comfortabel Zwembaden zijn goed verwarmd. Twee in de tuin dicht bij de zee, tussen de palmbomen; uit de wind, maar wel meestal in de schaduw. Het zwembad op de 7e verdieping ligt dan wel goed in de zon, maar kan onaangenaam fris zijn als er veel wind is. Ontbijt correct.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    4,6
    Matig, zeer overprized!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Suite met uitzicht op de baai
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk alles. Geen gezellig hotel. Geen leuke bar. Heel ongezellig restaurant. Hadden een upgrade gedaan naar ocean kant, maar dat bleek een zijkant van het gebouw te zijn. Ja, als je goed keek zag je de zee. En prijzig door de tig verschillende tax.

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    5,8
    Wij gaan nooit meer naar dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Kingsize Bed en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht

    Allereerst was onze kamer niet beschikbaar voor 16.00 uur. Hebben uit nood een andere kamer zonder balkon geaccepteerd. Wij vroegen een latere uitchecktijd,Dat kon tot 16.00 uur, tegen het tarief van 150 Euro extra.Hebben wij uit nood geaccepteerd. Tot 18.00 uur zou dat 357 Euro zijn. Onze vlucht was 22.30 uur, dus voor ons zeer oncomfortabel. Het enige restaurant was super ongezellig.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    7,1
    Ruime kamers, mooi zwembad en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Suite met Gedeeltelijk Zeezicht
    • Verbleef 5 nachten

    Ondanks ontbijt inclusief, nog moeten taksen betalen van 13,5 dollar per dag voor bediening. En "verplichte" dure parking. Door al de bijkomende taksen was verblijf véél duurder dan voorzien.

    Ruime kamers, mooi zwembad en vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    9,6
    Dit was de tweede maal dat we hier logeerden en dit hotel heeft een zeer goede prijs/kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Gedeeltelijk Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 5 nachten

    valetparkeren kost 44 dollar

    mooie, ruime kamers, goed ontbijt en lunch. Het hotel is mooi ingericht, heel licht en aangenaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,9
    ontbijt is redelijk maar duur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • King Suite met Gedeeltelijk Zeezicht
    • Verbleef 5 nachten

    ontbijt is redelijk maar duur

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden en Gedeeltelijk Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wifi in de lobby. Personeel die niet pro actief is bij je wensen. Ontbijt heel goed maar ook heel duur

    Mooi hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    6,7
    Geen sfeer, keuken gewoon sluiten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden en Uitzicht op de Baai
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    VOOR DE AUTO MOESTEN WIJ.........42 US DOLLAR PER NACHT BETALEN!!!!

    Ontbijt zeer slecht, na 2 dagen, buiten hotel ontbeten!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    9,6
    Uitstekend hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • King Suite met uitzicht op de baai
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn ruim en geweldig en met een hele mooie uitzicht.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    9,2
    Heel goed restaurant, prachtige zwembaden, privestrand,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dure drank, niets te doen of te zien in de onmiddellijke omgeving

    Heel goed restaurant, prachtige zwembaden, privestrand, prachtige kamer, erg vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    9,6
    Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er kwam bij de prijs wat we geboekt hadden nog heel wat extra kosten bij waardoor de prijs toch redelijk duur werd. Ook het eten en drinken in het hotel kwam er nog extra bij wat zeker niet goedekoop was.

    Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Modern hotel wat zeer goed onderhouden word. Kamer werd elke dag grondig schoon gemaakt en ook hotel was zeer netjes. Zwembad mooi onderhouden. Ook het strand met de ligstoeltjes werden zeer goed onderhouden

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    3,3
    De ligging, ligt mooi aan het strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Te kleine bedden op een te kleine kamer. Achteraf een upgrade kon wel maar voor +100,- per nacht! Haren zaten nog aan de muur van de vorige gasten! Een hoop vliegen bij het zwembad.

    De ligging, ligt mooi aan het strand

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    5,8
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Opgelicht eerste dag op het strand door het beachteam. Vroegen geld voor de ligstoelen, die dus wel gratis waren. De extra's die bovenop de kamer komen, zoals resorttax 21$, 11% tax, 30$ pp ontbijt, 35$ parkeren allen per dag.

    De kamer

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    7,5
    ligging, zwembad, mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    We waren op Honeymoon, maar ze hebben geen enkele moeite gedaan voor iets extra's. zelfs upgrade van de kamer was teveel gevraagd.

    ligging, zwembad, mooie kamers

  • Beoordeeld op: 23 januari 2015

    5,4
    De kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Voor alles en nog wat moet je bijbetalen. En véél! Luchthavenprijzen. De helft van het personeel is niet geïnteresseerd. Je moet een 'resorttoeslag' betalen dan zit er zogezegd een gratis strandzetel in, maar je kan maar beter om 8u op het strand zijn of er is niets meer.

    De kamers. Zwembad ideaal voor kinderen. Verwarmd. Vlak aan het strand.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    6,7
    Kamer was groot en ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor een prijs.van €255,- voor een nacht mag je toch wel een ontbijt erbij verwachten. Plus check in pas om 16.00 uur is erg laat

    Kamer was groot en ruim.en van alle gemakken voorzien

  • Beoordeeld op: 29 april 2016

    9,6
    We waren iets vroeger en konden toch direct op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    We waren iets vroeger en konden toch direct op de kamer. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,1
    De kamer was geweldig, ruim met 2 slaapkmrs en 2 badkmrs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het bar en restaurantgedeelte waren sfeerloos!

    De kamer was geweldig, ruim met 2 slaapkmrs en 2 badkmrs. Licht en modern

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    8,8
    uitzicht kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    prijs, alles te duur

    uitzicht kamer

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    7,9
    ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De liften waren in reparatie maar het werd nergens aangegeven hoe je nu bij je etage moest komen.

    ruime kamer

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    7,5
    de kamer en het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    ons werd eerst een kamer met baaizicht toegewezen, terwijl we voor zeezicht hadden betaald.

    de kamer en het uitzicht

  • Beoordeeld op: 24 januari 2015

    6,3
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zwembad

    De kamer

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: