Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hollywood Guest Inn 2-sterren

6700 West Sunset Boulevard, Hollywood, Los Angeles, CA 90028, Verenigde Staten

#313 van de 352 hotels in Los Angeles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 905 beoordelingen over dit hotel

6,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,9

  • Comfort

    5,6

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    5,3

  • Personeel

    6,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,6

  • Betaald WiFi

    3,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    2,9
    Blijf hier weg! Betaal iets meer voor betere service en hygiene !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer met 2 Tweepersoonsbedden of 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbeschoft Personeel, Slechte Hygiene, Buurt rondom het hotel overal zwervers en drugsverslaafden en dat voelt zeer onveilig, veel lawaai dus je komt niet aan je nachtrust! WiFi moet je betalen, $ 8 per dag, belachelijk !!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    6,3
    Locatie super, rest matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen wifi !! Alleen tegen betaling (8 dollar per dag). Zeer ouderwetse inrichting. Je zit aan een hele drukke weg.

    De locatie is super; je loopt zo naar de Walk of Fame en het uitzicht op de Hollywood letters. Pal tegenover een leuk hip koffietentje (wel een beetje prijzig).

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,5
    Perfecte locatie maar erg rumoerig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig

    Locatie, kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    6,7
    Prima voor goedkope en enkele nacht, geen aanrader voor langer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed, dunne muren dus je hoort veel en voelde me onveilig. Veel junks rondom het hotel.

    Ruime kamers, vriendelijk personeel, top locatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    5,0
    Niet zo veel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet additioneel betalen voor een parkeerplek Een paar blokken verder vind je betere opties

    Niet zo veel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    De afstand tot de walk of fame
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer met 2 Tweepersoonsbedden of 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De herrie op straat snachts (vrijdagavond veel uitgaand publiek)

    De afstand tot de walk of fame

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    6,7
    Mooie plek, redelijke kamer, vreemd baliepersoneel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer met 2 Tweepersoonsbedden of 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vreemd personeel, betalen voor wifi

    Redelijke kamers, plek heel goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    10
    Zeer goed voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer met 2 Tweepersoonsbedden of 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets alles was prima

    Super location, 5 min. Walk to the Walk of Fame

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2016

    6,3
    Wij zijn hier nu twee keer geweest.
    • Vakantiereis
    • Groep

    'Drukte' van de straat is 's nachts goed te horen. Voor ons wel vermakelijk, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen daar op zit te wachten.

    Wij zijn hier nu twee keer geweest. In tegenstelling tot sommige andere beoordelingen vind ik de eigenaren wel vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben het druk, maar ze doen wel hun uiterste best om problemen etc. voor je op te lossen. Locatie is top. Dicht bij Hollywood blvd. 7 eleven om de hoek die 24 uur open is.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    3,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hygiëne, comfort, ruimte

    Locatie

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    7,1
    Prima prijs voor LA
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi was duur, bedden niet echt comfortabel, gehorige kamers (en luidruchtige buren)

    Prima prijs voor LA

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    7,1
    de locatie is top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt stelt niets voor. Een donut en een kop koffie. zeer slecht dus!

    de locatie is top! Vlakbij the walk of fame

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: