Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hampton Inn Boston Logan Airport 3-sterren

230 Lee Burbank Highway, Boston, MA 02151, Verenigde Staten

#60 van de 81 hotels in Boston

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1194 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Hotel voor een snelle overnachting in de buurt van de luchthaven.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel kijkt uit op een industriegebied en ligt alleen aan een dikke weg. Als je iets buiten het hotel wilt doen ben je aangewezen op de shuttle. Het restaurant is een ontzettend sfeerloos hok op de benedenetage, daar wil je niet eten.

    De kamers in dit hotel zijn prima, helemaal niets mis mee, badkamer ook helemaal goed. Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam. De shuttledienst is perfect, brengt je naar het restaurant van je keuze, naar de trein of naar de luchthaven. Bij vroeg vertrek krijg je een zak met ontbijt mee (fruit, water, verpakte smerige cake).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    10
    prima als eerste of laatste overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    er is een leuke wijk met supermarkt in de buurt maar dat is niet aangegeven. Dus, bij de uitgang linksaf, stoep langs autowet aflopen totaan kruising, brug over en bij de stoplichten rechtdoor de wijk inlopen.

    shuttle van en naar vliegveld en naar metro om de stad in te gaan

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    5,4
    Zeer matig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 304 euro per nacht moest je bij het ontbijt van kartonnen bordjes/schaaltjes eten met onbruikbaar plastic bestek. Nog erger dan in een vliegtuig waar het materiaaal doorgaans steviger is. Ik vind dit schandalig en de prijs/ kwaliteit verhouding zeer slecht. Ik heb in honderden hotels gelogeerd, nog nooit zo duur en in mijn hele leven nog nooit van karton met plastic bestek hoeven te eten. Zelfs niet in Rusland, Siberië, Mongolië of China waar ik doorheen reisde. Of Indonesië, Maleisië of Vietnam. Nergens ter wereld. Ook niet in de landen in zuid Amerika en Afrika. Ik voel mij zeer beledigd en afgezet wat de prijs betreft. Ik heb dit ook op face book gezet en zal het blijven herhalen. Dit gaat vooral booking.com aan omdat ik na controle voor veel minder geld in hetzelfde hotel had kunnen overnachten. Dit neemt mijn opmerking over bestek en servies?!!!! niet weg maar geeft mij wel het gevoel grotelijks belazerd te zijn.

    Het personeel was super vriendelijk

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    5,8
    slechte prijs/kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Omgeving is deprimerend. Er waren overal werken aan de gang in het hotel tijdens mijn verblijf. Ontbijt is typisch Amerikaans, kartonnen bordjes en bekertjes. Internet traag en voortdurend onderbreking van de connectie.

    Grote kamer, goede boxpring. dicht bij luchthaven gelegen en goede, vriendelijke shuttledienst.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    5,8
    Prima kamer, triest ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was teleurstellend, omdat eten van kartonnen borden met karton bestek echt niet kan voor die prijs. Het geeft een triest begin van de dag. Het aanbod van eten was prima, maar niet verrassend.

    Prima bed, goede badkamer. Geen last van de vele werkzaamheden (lobby, zwembad)

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    6,3
    5
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Plastic bestek en papieren borden passen niet in dit hotel! Te kleine ontbijtruimte voor zo'n groot hotel. Maak het de gasten wat aangenamer! Personeel aan balie onvriendelijk en onprettig, te zakelijk.

    Kamer was prima en ruim. Service shuttlebus naar metro erg prettig. Chauffeurs van de shuttle bus erg vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,1
    Ontbijt redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt redelijk

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    5,0
    De hotelkamer is OK maar verder lijkt het een budget hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel in zijn geheel onder de maat.

    De hotelkamer is OK maar verder lijkt het een budget hotel. Ontbijt is een aanfluiting. Het leek wel een magnetron ontbijt met papieren borden en plastic bestek. Papieren bekers voor de koffie en thee. Nee echt geen aanrader.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: