Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hampton Inn & Suites Miami-Doral Dolphin Mall 3-sterren

11600 Northwest 41st Street, Doral, Miami, FL 33178, Verenigde Staten

#50 van de 213 hotels in Miami

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 816 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,6
    Heerlijk schoon hotel vlakbij Dolphin Mall, niet ver van airport.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Kingsize Bed en een Keuken - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapbank in suite sliep niet fijn, je voelt stang/buis in je rug. Jammer geen kaas of vleeswaren bij ontbijt. Nog vrij ver rijden van Downtown Miami. Ontbijtruimte te klein, vooral op zondagochtend erg druk. Geen balkon.

    Bij aankomst hier 5 nachten geslapen in suite en voor vertrek nog eens 1 nacht in kamer met 2 doubles. Super aardig personeel, je voelt je ontzettend welkom. Prima Amerikaans ontbijt met toast, ei, jam, wafels, cereals, joghurt, fruit en natuurlijk cake/muffins. Lunchbag op aanvraag. Schone ruime suite met groot bed en slaapbank. Ook keuken met grote koelkast, kookplaat en magnetron. Genoeg handdoeken en ook handdoeken bij zwembad. Hele dag door gratis koffie/thee. Gratis ijs. Gratis gebruik van computer/printer ,superhandig om onze instapkaart uit te printen! Erg handig dat je een kofferweger kunt lenen! Op loopafstand van CVS pharmacy waar je wat boodschappen kunt doen en paar restaurants. Vlakbij Dolphin Mall. Leuk zwembad waar je tot 22.00 uur mag zwemmen. Wij kregen gratis late check-out tot 15.00 uur vanwege onze late vlucht! Aanrader!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    9,2
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en een Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was rederlijk ver van Miami zelf!

    Wij hadden bij aankomst een suite gekregen en dit hotel was voor onze laatste 3 nachten van onze roadtrip, dus dat was wel een verrassing! Onze rekening was hoger dan dat we geboekt hadden bij Booking.com maar daar werdt meteen voor gebelt en het recht gezet!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,9
    Voor een nacht, wanneer je in Miami of het vliegveld moet zijn, gewoon prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het buitengebied bij het zwembad had iets meer aangekleed kunnen worden. Beetje kaal nu. Zwembad was niet verwarmd en ook niet schoongemaakt.

    Ligging tov vliegveld. Het was onze laatste nacht voor vertrek. Goed hotel zoals alle hamptons eigenlijk. Wat opviel was het leuke jeugdige en spraakzame personeel. Top. O ja, in het naast gelegen Cubaanse restaurant meer dan geweldig gegeten, voor echt heel weinig geld.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,8
    Top locatie & rustige buurt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad size was kleiner vergeleken met foto's op de website

    Top locatie & rustige buurt.Kamer was comfortabel Personeel erg vriendelijk Goed ontbijt Shuttle service naar de shoppingmalls super

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    9,6
    Dat je gewoon de kans hebt, om zelf te betalen als bij de accomodatie aankomt. Zoals het reeds was!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat Booking.com vertelt dat ze het geld meteen van je creditcard afnemen. Tot mujn verbazing kon je gewoon bij de accomodatie contant betalen.

    Personeel is ontzettend leuk en ze hebben aandacht voor hun gasten.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,9
    Goed hotel op rij-afstand van meer dan genoeg shopping zoals Dolphin Mall
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Goed ontbijt, genoeg keus, vers fruit en zelf wafels maken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    Prima locatie, dicht bij de Dolphin Mall (aanrader) en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast op de kamer.

    Prima locatie, dicht bij de Dolphin Mall (aanrader) en diverse restaurantjes op loopafstand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,1
    Ontvangst receptie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Ruimte bij het ontbijt (zeer druk; kleine ruimte). Geen koelkast op de kamer

    Ontvangst receptie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,2
    We hadden een leuk kort verblijf gehad, we zullen hier weer logeren
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen shuttel naar vliegveld .

    Service persoon en de kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    9,6
    Klantvriendelijkheid receptie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klantvriendelijkheid receptie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,9
    Ruime kamer, goede voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Kingsize Bed en een Keuken - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer, goede voorzieningen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    8,8
    Het hotel is zeer compleet, met winkeltje, zwembad, bar,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is zeer compleet, met winkeltje, zwembad, bar, goed ontbijt en prima service

    Verbleven in mei 2017

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: