Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hampton Inn & Suites St. Augustine-Vilano Beach 2-sterren

95 Vilano Road, St. Augustine, FL 32084, Verenigde Staten

#35 van de 82 hotels in St. Augustine

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 722 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,3
    Vlak bij strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize bedden - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking - Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Donkere kamer aan straatzijde. Saai zwembad. Slechts 2 ligbedden. Niet gezellig. Bar zwembad niet open. Ik kreeg de indruk dat het hotel word overgenomen of opgeknapt.

    Vlak bij strand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,5
    Geweldige combinatie van strand en Savannah
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Queen Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij.
    • Verbleef 2 nachten

    Inchecken vanaf 15.00 uur. Wij arriveerden om 17.00 uur, maar moesten toen alsnog tot 17.30 uur wachten op onze kamer, want die was nog niet klaar. Ontbijt op zich prima, maar ontbijten van kartonnen bordjes en met plastic wegwerpbestek vind ik toch wat armoedig.

    Geweldige locatie op steenworpafstand van het strand en met de auto een kwartiertje rijden van Savannah. Ruime kamers met fijne bedden. Heerlijk zwembad. Parkeren voor de deur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    6,3
    Fijne verblijfplaats als je niet in de foute gang slaapt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Queen Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij.
    • Verbleef 1 nacht

    Veel lawaai `s nachts. Kamer 101 is rechts beneden in de gang achter de lobby. Er was `s nachts heel veel lawaai van de randapparatuur van vermoedelijk het zwembad, hetgeen slapen onmogelijk maakte. Normaal krijg je je geld terug als je niet tevreden was, maar wij niet omdat we niet rechtstreeks bij hen geboekt hadden. Komen alle booking.com-klanten in deze gang terecht?

    - Mooi hotel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,5
    Ontbijt was goed met ruime keuze.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize bedden - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Ontbijt was goed met ruime keuze. Ook kamer was voor de prijs, dik in orde.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,5
    Goed ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Queen Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was ok

    Goed ontbijt!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    6,3
    Goed waar wij voor kwamen (één overnachting)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • King Kamer met Uitzicht en een Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers oud en niet vernieuwd en de tand des tijds was duidelijk zichtbaar

    Kamers groot en ruim en personeel erg aardig

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    8,3
    St Augustine bekijken en dichtbij het strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Queen Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij.
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Op minimaal loopafstand van het strand, leuke sfeer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    5,8
    Zeer donkere en muffe kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Queen Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer donkere en muffe kamer. Met onfrisse geur. Te klein voor 5 personen.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 december 2015

    8,3
    schoon, comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weet niet of het aan bookings ligt of aan het hotel maar we hadden een kamer met korting (111 euro) en er werd volle mep (bijna het dubbele) van onze rekening afgeschreven.

    schoon, comfortabel. Wij hadden slecht weer maar met mooi weer lekkere locatie vlakbij strand. Voor Amerikaanse begrippen goed ontbijt. Verse fruitsalade. We hebben bij de Italiaan aan de overkant gegeten. Best redelijk eten en uitermate vriendelijke bediening.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    9,2
    Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets! Maar als ik iets moest kiezen zou het het ontbijt zijn. Alhoewel...dit hotel was het eerste in twee weken rondreis dat vers gesneden fruit serveerde (ananas, papaja, grapefruit en sinaasappel) daarnaast lagen er appels om mee te nemen. Maar wij Europeanen missen toch wel ons hartige onderdeel, dus als er nop plakken ham/kaas/cervelaatworst toegevoegd kunnen worden en naturel yoghurt (ipv gezoete) dan zijn we supertevreden!

    Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Er is veel mogelijk. Hun benadering voelt 'als thuis'.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: