Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Harmony Motel 2-sterren

71161 29 Palms Highway, Twentynine Palms, CA 92277, Verenigde Staten

#7 van de 12 hotels in Twentynine Palms

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 307 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    5,8
    Het is een aardig rustiek verblijf op de plek waar U2 jaren...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden heel onaardig ontvangen door een hele nare chagrijnige vrouw, dat heeft ons plezier tijdens ons verblijf zeker negatief beïnvloed. Geen idee wat de reden was. Ik zou deze locatie dan ook niet aanbevelen helaas. We kregen strakke instructies over de don’ts tijdens ons verblijf. De hele nacht stond de airco ontzettend hard te loeien, een modernere airco zou prettig zijn.

    Het is een aardig rustiek verblijf op de plek waar U2 jaren geleden ook verbleef tijdens hef schrijven van Joshua Tree. Er is zelfs ern altaar. Het is schoon en er is een lekker zwembadje, geen overbodige luxe in de hitte.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,1
    Nette prijs voor een ietwat gedateerd motel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje vergane glorie. Handdoeken roken niet fris.

    Prijs kwaliteit is oké. Dicht bij de ingang van Joshua Tree. Goed bed. Aparte keuken waar je even snel iets klaar kunt maken en waar ijs aanwezig is en een koelkast. Fijn zwembad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,9
    Prima verblijf, jammer van de emails
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het uitchecken hadden we afgesproken de sleutel op een specifieke plek achter te laten, maar na ons vertrek werd in meerdere emails, verspreid over meerdere dagen, beweerd dat de sleutel daar niet lag. Ik heb dit als erg vervelend ervaren, omdat ik me duidelijk herinner dat ik de sleutel er wel heb neergelegd. Tot zover zijn er geen extra kosten in rekening gebracht, dus denk niet dat ze ons probeerden op te lichten, maar vind het wel heel raar en kan het nog steeds niet verklaren... We waren er in de zomer, de slaapkamer had airco, maar in de keuken was het net een sauna, waardoor koken er verre van prettig was.

    Lekker ruime kamer met een goed bevoorrade keuken. Prima bed. De hottub is erg comfortabel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    6,7
    Vriendelijk onthaal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie in the middle of nowhere en onwaarschijnlijk heet (45gr) zodat je gewoon geen gebruik kan maken van het zwembad. Gelukkig Joshua Tree NP dichtbij. Badkamer zeer basic. Enkel ok voor korte stop maar beter doorrijden tot dichterbij LA.

    Vriendelijk onthaal

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,6
    Verrassend leuk motel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Verrassend leuk motel. Slechts enkele kamers, allen met een terras. Leuk zwembad met hottub. Geen ontbijt, maar wel een ontbijt/eet-kamer met verschillende benodigdheden voor het kunnen bereiden van een maaltijd/ontbijt. Er staat wel koffie en thee. Vriendelijke beheerster. Tuin is leuk aangelegd. Zeker de moeite waard.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    4,2
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dame die ons ‘hielp’, was ronduit onbeschoft. Ze had voor ons de hottub ‘aangezet’, maar deze was na 1,5uur nog steeds niet warm. Toen zijn we weggegaan om ergens te eten, werd ze helemaal boos op ons omdat we niet in de hottub lagen! Verder vertelde ze dat we geen tampons in de wc mochten gooien (ik ben op dit moment overduidelijk zwanger, dus niet nodig), geen huisdieren mochten meenemen (we komen vanuit NL...) en dat we absoluut niet mochten roken op de kamer (er staan overal bordjes en ik ben nog steeds zwanger). Zeker niet de gastvrijheid die we gewend zijn in de USA.

    Locatie vlakbij Joshua Tree NP

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    10
    Sfeervol
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een sfeervolle locatie en kamer. Een goed bed een gezamenlijke keuken waar je op ieder moment verse koffie kan zetten. Het zwembad was top! Al met al een top locatie voor een zacht prijsje

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,8
    Wat ons heel erg beviel was de locatie tov Joshua Tree...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Wat ons heel erg beviel was de locatie tov Joshua Tree National Park. Een erg goed BBQ restaurant vlakbij, de locatie, uitzicht en het heerlijke zwembad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    complete harmonie in Harmony Motel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    er viel helemaal niets tegen.

    Een oase van rust na een lange autorit. Het is vlakbij Joshua Tree national park en toen wij er waren was het overdag 46°C. Het zwembad is fantastisch na een hete dag. De kamers zijn prachtig verzorgd en de eigenares heeft de omgeving fantastisch kleur gegeven. Geen ontbijt, maar er is een keuken waar 's ochtends koffie klaarstaat en je mag alle materiaal gebruiken dat er is. De voorwaarde is, dat je alles netjes achterlaat. Een aanrader!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    8,8
    Authentiek verblijf in de woestijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is relatief klein en de airco valt moeilijk af te stellen. In de zomers het buiten 'heet, heter, heetst.'

    Een oase midden in de woestijn, vlakbij Joshua Tree. De kamers met keuken zorgen voor een surplus. Je kan buiten de kamers op het terras zitten. Het mooie, grote zwembad. De tuin is mooi ingericht. De weidsheid van de omgeving. Het personeel leidt je rond in het motel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    10
    Hele fijne plek om te overnachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele fijne plek om te overnachten. Lekker zwembad, goede douche, eigen terras en hele vriendelijke gastvrouw. Goede plek om Joshua Tree Park te bezoeken. Zelfs U2 heeft hier overnacht.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn vrijdag aangekomen in LA zonder bagage. Ze hadden ze niet overgeladen tijdens onze overstap. Zaterdag zijn we aangekomen bij motel Harmony en hadden we onze bagage nog steeds niet. De mevrouw van het motel ( Ash genaamd ) heeft voor ons naar de luchthaven van LA gebeld en er alles aan gedaan om onze bagage bij ons te krijgen. Zondag morgen krijgen we telefoon op onze kamer van Ash dat onze bagage is aangekomen. Zonder Ash zou dit niet gelukt zijn. Dat noem ik pas klantvriendelijk! Dit betekende heel veel voor ons en niet iedereen zou dit doen!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,3
    Goed motel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette kamer dichtbij Joshua Tree. Fijn dat je voor kamer een zitje had Zonder tegen je auto aan te kijken zoals in veel motels. Wij hadden keuken in de kamer en dat was ook erg fijn.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,1
    Charmante gezamenlijke ontbijtruimte, om zelf je ontbijt te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Charmante gezamenlijke ontbijtruimte, om zelf je ontbijt te maken met toaster en koffiezetapparaat. Fijn zwembad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    9,2
    Rustig gelegen in een prachtige natuur, de desert.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, alles was top!

    Rustig gelegen in een prachtige natuur, de desert. Schoon, fijne bedden, lekker knus en gezellig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    6,7
    Directe omgeving, zwembad met jacuzzi, sterrenhemel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Zwakke WIFI, lawaai van de expressweg

    Directe omgeving, zwembad met jacuzzi, sterrenhemel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    5,8
    Goed voor doorreis 1 of 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van drukke doorgaande weg, dag en nacht

    Centrale ligging accomodatie en zwembad

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    10
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oase van rust vlakbij joshua tree park

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,1
    Slechte prijs/kwaliteitvwrgoudinf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt en slechte badkamer en veel geluidsoverlast

    Terrasje en keuken bij de kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    6,7
    Leuke locatie, kamers ouderwets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ouderwetse inrichting van de kamers.

    Prima prijs, goede airco op kamer, sfeervolle locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,5
    Locatie ten opzichte van Joshua Tree NP
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte Stopcontacten

    Locatie ten opzichte van Joshua Tree NP

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    8,8
    Geen klein koelkastje voor je drinken en eventuele medicijnen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klein koelkastje voor je drinken en eventuele medicijnen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    10
    Wat een gaaf hotel!! We komen terug maar dan langer 😊
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,8
    Ontzettend fijn verblijf gehad in dit prettige motel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Sfeervol kleinschalig motel op uitstekende locatie voor bezoek aan Joshua Tree Nationaal Park. Komen we graag weer terug.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    7,9
    Goede ligging voor bezoek joshua tree NP.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niet echt tegenvallers, echter faciliteiten als winkels zijn niet op loopafstand.

    Goede ligging voor bezoek joshua tree NP. Rustig (8 kamers), schoon, goed onderhouden met een klein zwem- en bubbelbad. Voor ons en onze jongens (5 en 7 jr) een prima plek. Wij hadden een kamer met goed uitgeruste keuken.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: