Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Paris Las Vegas Hotel & Casino 4-sterren

3655 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas Strip, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten

#107 van de 202 hotels in Las Vegas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 8592 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Betaald WiFi

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    9,6
    Zeer comfortabel hotel tegen een mooie prijs in het hart van Las Vegas, midden in de bizarre hectiek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan - Toegang voor Slechthorenden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Het verblijf was op doorreis naar Los Angeles. De overnachting was van maandag op dinsdag. De prijs was verrassend laag voor deze kamer: minder dan € 60. Het is midden in The Strip en je ziet alles van waar het in Las Vegas om draait. Het hotel is ingericht als een Frans straatje met horeca. Het casino neemt de meeste ruimte in beslag. Het is een mooie ervaring deze bijzondere stad in haar hart mee te maken en dat vanuit dit centraal gelegen en bijzonder vormgegeven hotel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    10
    perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Rookvrije Kamer met 1 Kingsize Bed op Hogere Verdieping - Red Room
    • Verbleef 1 nacht

    niets, met deze faciliteiten hadden we gerust een paar dagen langer willen blijven

    De kamer was overweldigend: met 2 badkamers, living, tafel voor 8 personen. Uitzicht over Las Vegas, Bellagio, …. Hadden een gewoon kingsize bed gevraagd en veel meer gekregen!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,9
    Heerlijk hotel aan de strip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Wat tegenviel was het erbij gekochte ontbijt. Was eigenlijk niet meer dan 1 muffin of yoghurt met koffie of thee. Muffin was lekker maar het viel tegen dat je het ergens op moest gaan halen. We hadden ons er iets anders bij voorgesteld. Ook communicatief kunnen ze wat verbeteren. Als je je auto zelf parkeert in de self-service garage dan moeten ze bij de receptie vragen of ze je parkeerkaart kunnen activeren op je kaart van je hotelkamer zodat je er makkelijk in en uit kunt rijden voor 12 dollar per dag. Nu moesten daar zelf voor bellen en vragen wat de bedoeling is met al die verschillende tarieven. Beetje vreemd dat dochter van 14 niet in de fitness ruimte wordt toegelaten (ook niet onder begeleiding) omdat ze geen 18 jaar is.

    Heerlijk hotel, goede ligging, heerlijk eten in diverse restaurants lekker en lekker zwembad. Kamer wordt netjes onderhouden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    9,2
    De ligging midden op de strip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt bij kamer inbegrepen was goed, echter kan je voor 9dollar pp net een bak koffie kopen en 1 croissant. Als je wat anders neemt betaal je bij. Slim gedaan van het hotel want iedereen neemt wel eat extras. Verder zijn de prijzen hoog van koffie etc.

    De ligging midden op de strip

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,3
    mooie locatie, maar wel heel erg massaal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan - Toegang voor Slechthorenden
    • Verbleef 1 nacht

    Lange rij van 1 uur bij het inchecken, veel te weinig medewerkers. Receptiemedewerksters nors en niet klantvriendelijk, grote massale locatie maar je krijgt geen info om een beetje wegwijs te raken in het hotel. Je voelt je niet welkom. Zwembad mooi gelegen aan de voet van de Eifel toren, maar doet smoezelig aan. Veel kapotte bedjes en overal slingeren lege cupjes.

    Locatie midden op de strip was top!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,3
    Geboekt met ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • NEW Burgundy Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geboekt met ontbijt. We moesten 15 dollar bijbetalen voor twee croissantjes en twee koffie. Er was een ontbijtvergoeding van 9 dollar per persoon.. net genoeg voor een koffie. Er lagen nog gebruikte handdoeken in de kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,1
    Top locatie, mooie en schone kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is niet vriendelijk en servicegericht. We kregen 2 handdoeken voor 4 personen. Uren gewacht op nwe handdoeken, volgende dag weer maar 2 handdoeken... Enorme wachtrij bij inchecken en dan onaardige vrouw die niet v plan is iets uit te leggen.

    Top locatie, mooie en schone kamers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,1
    Mooie winkeltjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Rookvrije Classic Kamer met 2 Queensize Bedden en Rolstoeltoegankelijke Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd vroeg in ochtend voor onze kamer geboord waardoor we allemaal wakker werden. Daarbij kwam monteur ook kamer in toen we even weg waren en allerlei boorzaagsel in kamer achterliet.

    Mooie winkeltjes

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    6,7
    Locatie moet het maken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 Kingsize Bed en Uitzicht op de Eiffeltoren, Rookvrij - Red Room
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was echt bijzonder onbeschoft. Nog nooit zo slecht behandeld in een hotel. Ze zijn ongelofelijk langzaam met in en uitchecken. 2x een rekening voor WiFi terwijl dat gratis zou moeten zijn.

    Locatie is top. Kamer was prima, wel wat oud.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,9
    Las Vegas 2 nachten op de Strip als afsluiter reis
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • NEW Burgundy Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Eiffeltoren - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het inchecken. Sms gekregen om dit zelf te doen. Kamer nog niet klaar. We gingen gebeld worden. Na 2u wachten nog niks. Toen in lange rij gaan wachten. Ja sorry dat systeem werkt niet goed. Toen we aankwamen stond er niemand te wachten. Wat een dom tijdsverlies. En zicht op Bellagio fonteinen was een klein stukje opzij. Spijtig want speciaal Burgundy geboekt.

    De ligging. Het zwembad. Er is veel te doen. Ontbijtbuffet was lekker en gevarieerd. Heel mooi hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    10
    wij hadden een kamer met uitzicht op de eifeltoren en de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • NEW Burgundy Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Eiffeltoren - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen

    wij hadden een kamer met uitzicht op de eifeltoren en de fonteinen van de Belagio. Zeer mooie kamer ook. En de parking wordt gratis aangeboden. Je moet uw parkingticket afgeven aan de balie bij het inchecken en dan kun je met de badge van de kamer eenvoudig de parking verlaten gedurende het verblijf en terug gratis binnen rijden. Dit is toch wel belangrijk omdat parking in las vegas redelijk duur is.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,8
    Mooi hotel op centrale locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet toegang via een PC (en printer) alleen tegen absurde prijzen mogelijk (zelfs voor hotelgasten). Zelfs in kleine hotels met 3 of minder sterren is dit gratis. Tien dollar voor 15 minuten en een dollar per pagina printen!!!

    Geweldig mooi hotel en kamers (met koelkast)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,5
    Goed hotel voor Las Vegas
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten

    Betaald parkeren. Ik heb begrepen dat men dit eind november 2017 heeft ingevoerd. Het bekende graaien, je betaalt 12 dollar per nacht. Voor het verlaten van het hotel wel betalen anders kun je parkeer garage niet uit met je roomkey wat mij dus overkwam.

    Prima hotel met alle bekende faciliteiten in Las Vegas. Zit op strip dus je kunt overal makkelijk naar toe. En stuk betere kamer dan zuster hotel Flamingo wat ronduit slecht was.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,8
    4 jaar geleden in een ander hotel in Vegas verbleven. Was toen een betere ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 1 Kingsize Bed, Roken Niet Toegstaan
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt was triestig: wachtrij - bijbetalen boven bepaald bedrag, onvriendelijk, toast, boter of confituur niet te vinden wel alleen zware vettige kost. Inschrijven met automaat werd aangemoedigd. Lukte dan nog niet (onze kamersleutels werkten niet), dan toch nog aan de incheckbalie moeten gaan aanschuiven. Wel een upgrade gekregen als compensatie voor het ongemak. Parking bij betalen, wifi bij betalen, enz

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,2
    Paris
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan - Toegang voor Slechthorenden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoewel we mooi hoog zaten, xaten we aan de achterkant van t gebouw. Dat was wel jammer. Ontbijt was ook niet fantastisch

    Prachtig hotel. Mooie kamers. Aardig personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    5,8
    Goeie ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Red Room met 2 Queenssize Bedden - Hoge Verdieping - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was oud en versleten Douche kostte niet overdreven meer dan 5 minuten om warm te worden Parkeren kost je $12 per dag, ook als gast Lopen van de parkeergarage naar de check in is ver, daarna moet je een stuk terug lopen naar de lift Verplicht meer dan $40 betalen voor wi-fi voor maar 2 apparaten, de ‘resort fee’

    Goeie ligging Mooi zwembad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,6
    Super, we gaan zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht

    Relatief ver lopen met koffers naar de openbare parkeergelegenheid, rommelig langs de vele mensen. Wel allemaal een beetje massaal.

    Ligging, mooi comfortabel hotel, schone kamer van alle gemakken voorzien, mooi zwembad en fantastische opzet.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    9,6
    Spectaculaire beleving aan The Strip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 3 nachten

    In alle casino's wordt er nog gerookt dat is soms onaangenaam binnenkomen. Sommige kamers kunnen een renovatie gebruiken.

    De locatie van het hotel aan The Strip is super! Prachtig zwembad waar je heerlijk kunt bijkomen van alle Las Vegas drukte. Het hotel zelf is erg schoon en ziet er fantastisch uit, geweldig hoe ze Parijs hebben nagemaakt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,7
    Ok hotel maar kan beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel onpersoonlijk en dat is op zich logisch voor een hotel aan de strip maar wij twijfelden tussen the Venetian en Bellagio en achteraf waren deze leuker geweest. Iets meer hotelsfeer. Dat is in dit hotel echt heel ver te zoeken. Maar als je daarvan houdt dan is dit wel een aanrader!

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    8,8
    Geweldig!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 1 Kingsize Bed, Roken Niet Toegstaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beter aangeven waar je kon ontbijten.

    Wij waren te vroeg met inchecken dus moesten nog even wachten op een kamer. Vervolgens hadden wij een kamer met een toulet wat niet doorspoelde. We zijn terug gegaan naar de receptie en hebben een fantastische upgrade gehad ivm al het wachten en gedoe in de kamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,2
    Geweldig uitzicht is beschikbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Red Room met 2 Queenssize Bedden - Hoge Verdieping - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kan parkeren valet en selfpark. Beide kan je op de kamer laten zetten zodat je onbeperkt in en uit kan rijden en maar 1.X per dag betaalt. Dat hadden ze wel even mogen uitleggen bij de check in. We zijn zelfs een keer extra bij de check in geweest.om iets te vragen over parkeren. En dan nog niets zeggen. Vreemd... Dat kan klant gerichter. Selfpark is 10 dollar per dag of voor meer dan 4 uur. Wij hebben gewoon iedere keer betaald bij de automaat.

    Wij hadden uitzicht op de eiffeltoren en een gedeelte van de strip! Ook de fonteinen van Bellagio konden we mooi zien vanaf de 29e verdieping. Super! Fijne kamer en lekkere restaurants voldoende in de buurt!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    9,2
    Mooi en centraal gelegen hotel in Las Vegas
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Red Room met 2 Queenssize Bedden - Hoge Verdieping - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht

    Per kamer kun je maar maximaal twee apparaten gratis aanmelden voor Wifi. Wil je meer apparaten aanmelden dan betaal je een toeslag.

    Ruime kamer, voldoende faciliteiten en centraal gelegen t.o.v. de strip. Het hotel bevat goede restaurants en natuurlijk een groot casino. Ook het zwembad en de jacuzzi's zijn top!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    9,6
    Super comfortabel hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • NEW Burgundy Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Eiffeltoren - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Enorm comfortabel hotel met heerlijke faciliteiten (proper zwembad, geweldige fitness + sauna). Wij hadden een kamer met Kingsize bed en zicht op de eiffeltoren, geweldig! Het bed was super comfortabel, de kamer heel proper en fris ingericht. De badkamer was heel praktisch met eindelijk eens een aparte douche. Bovendien heb je meteen ook zicht op de Bellagio fonteinen en ben je zo op de strip. Ideaal hotel om overdag wat te ontspannen. Personeel is super efficiënt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    5,8
    Teleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • NEW Burgundy Kamer met 1 Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte geluidsisolatie. Veel herrie van buiten het gebouw. Internet was slecht ondanks de hoge resortfees en beperkt tot slechts twee apparaten, dus als je beide een mobiel hebt en een laptop en of een iPad kom je al snel te kort. Naast de hoge resortfee ook nog eens veel parkeerkosten moeten betalen.

    Schone kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    4,6
    Las Vegas is top
    • Zakenreis
    • Groep
    • NEW Burgundy Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service personeel en echt verouderde kamers van die aan vervanging toe zijn . Vies hotel zwembad ook vies lig bedden kapot Zwembad water vies en chloor gehalte niet normaal

    Locatie was top

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,9
    Gratis upgrade naar imperial suite (aan afgesproken prijs)...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht

    bij boeking was parking gratis aangekondigd, wegens nieuwe regels probeerde men eerst toch parkeerkosten door te rekenen

    Gratis upgrade naar imperial suite (aan afgesproken prijs) was heerlijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,3
    Lekker hotel midden op de strip, leuke Parijse sfeer in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • NEW Burgundy Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Eten in de restaurants is erg duur.

    Leuke sfeer, lekker zwembad met genoeg bedjes en gratis handdoeken. We hadden kamer met uitzicht op zwembad en Eiffeltoren (en de fontein van het Bellagio). Hadden een nieuwe 'Burgundy room', was mooi en fris.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,3
    Het een heerlijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Wachttijd bij de receptie om in te checken was wel lang.

    Heerlijk grote kamers (we hadden twee kamers naast elkaar met een tussendeur). Het hotel heeft een fijn zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,6
    Alles wat een mens wil, is daar aanwezig, we vonden het echt top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Prachtig uitzicht op eifeltoren vanaf geweldige ruime kamer met 2 tweepersoonsbedden. Fantastich hotel aan de strip met optredens s avonds in het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,5
    Toplocatie en mooi hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Red Room met 1 Kingsize Bed - Hoge Verdieping - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    10 dollar per dag voor parkeren (sinds vorig jaar ingevoerd in heel Las Vegas, belachelijk), maar je hebt geen andere keuze. Lang wachten bij inchecken en de vriendelijkheid van het personeel is matig.

    Erg mooi hotel met Frans thema, alles tot in de puntjes uitgevoerd. Lekkere kamer met goed bed en ruime badkamer. Goede locatie, midden op de strip. Ontbijtvoucher prima!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    6,7
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Check in en check out. Wachtrij 30 man 1 persoon ASM balie. Vreselijk slecht geregeld zonde van mn verblüht 1.5 uur wachten

    Zwembad en kamer netjes en ok

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    6,3
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Niet de bedoelde kamer gekregen. Dubbele boeking van een kamer welke wij via Booking.com hadden geannuleerd. In eerste instantie moesten wij die toch betalen, later na het hogerop gezocht te hebben heeft men deze annulatie alsnog zonder kosten geaccepteerd. Ook een geschil met het ontbijt gehad ook hier hebben wij uiteindelijk de manager moeten spreken om het op te lossen. Al met al teleurstellende service. Ontbijt was bovendien heel beperkt en slecht georganiseerd met lange wachtrijen tot gevolg.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    5,4
    Mid klasse hotel op Ok locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening balie en duidelijkheid service. De resort fee is te hoog en eigenlijk gebruik je voor internet toegang alleen. Zwembad was Ok, casino was matig. Wel leuke thema Parijs

    Locatie ok

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    7,9
    Even luxueus gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 1 Kingsize Bed, Roken Niet Toegstaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijkheid van de bediening kan beter. Echt een groot verschil met andere delen van US, maar kan ook aan Las Vegas liggen.

    Kamer en zwembad waren leuk! Kamer groot en zeer proper. Groot en zacht bed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,3
    Prachtige kamer, prachtig zwembad, vreselijk druk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je niet hélemaal op je plaats bent in Las Vegas, moet je dit hotel niet boeken. Het is een enorm hotel, super druk en overal waar je kijkt zijn gokkasten, mensen, lichtjes, namaakbomen etc. Bij elk eettentje moet je op elk moment van de dag lang wachten voor je aan de beurt bent en alles is duur. Erg leuk om een keer doorheen te lopen, maar dat kan prima zonder dat je hier ook overnacht. Ik zou hier alleen heengaan voor het zwembad, verder werden wij hier helemaal gek. Als je wel in zo'n soort hotel wilt verblijven, boek dan het Venetian. Veel lichter en rustiger.

    De kamers in dit hotel zijn prachtig. Ruim, mooi ingericht, fijne grote badkamer, goed bed. Ook het zwembad is heerlijk!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    8,8
    Goed hotel op de strip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet en betaald parkeren

    Locatie, en goede bedden

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    5,4
    kon slechter, maar ook veel beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    42 graden en het grote zwembad was gesloten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    10
    Verwennerij, comfortabel, luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Echte verwennerij, gratis upgrade omdat ik 70 werd. Comfortabel, schoon.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    9,6
    Tophotel, zeer goede locatie en lekkere bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan - Toegang voor Slechthorenden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Tophotel, zeer goede locatie en lekkere bedden

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    5,0
    Extreem duur zeker in weekenden je bent een nummer geen gast!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan - Toegang voor Slechthorenden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgangen zeer slecht alles draait om omzet Wij willen graag gast zijn, dat ben je hier zeker niet!

    Centrale ligging aan de strip gezellige sfeer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    9,2
    Zeer comfortabel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • NEW Burgundy Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie centrale ligging aan de strip. Uitstekend verzorgde kamers, heerlijk geslapen (verrassend stil). Prachtig zwembad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    10
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 Kingsize Bed en Uitzicht op de Eiffeltoren, Rookvrij - Red Room
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Upgrade gehad naar een suite en dat was echt super!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    8,8
    Midden op de strip.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Midden op de strip. Heerlijke bedden. Ruime kamer. Stil.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Red Room met 2 Queenssize Bedden - Hoge Verdieping - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,5
    Ligging is prima en zwembad heel mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Chagerijnig personeel en kamer is klein zonder extra’s. Wel koelkastje trouwens.

    Ligging is prima en zwembad heel mooi. Wel erg ondiep.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    6,7
    Little paris
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service check in; prijzen te hoog

    Little paris

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,6
    Goede locatie, midden op de strip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Red Room met 1 Kingsize Bed - Hoge Verdieping - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie, midden op de strip. Stille kamers, groot en schoon. Mooi zwembad erbij.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    10
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 1 Kingsize Bed, Roken Niet Toegstaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeergarage is ver vanaf de receptie. Dat was het enige mindere.

    Schoon, vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,7
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 1 Kingsize Bed, Roken Niet Toegstaan
    • Verbleef 1 nacht

    Extra Resort taks. Zeer onpersoonlijke ontvangst. Heel drukke bedoening. Geen gratis WiFi !

    De ligging. Gelegen aan de Strip.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super mooi Super casino Heerlijk eten ( Buffet )

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    10
    Een aanrader, één van de mooiste hotels in Vegas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een prachtig mooi schoon hotel met vriendelijke personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie Hygiëne Grote kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    10
    De locatie was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan - Toegang voor Slechthorenden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was geweldig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,3
    Prima hotel op uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • NEW Burgundy Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sigarettenrook door het hele hotel. Helaas is dit gebruikelijk bij de Casino hotels.

    Mooie ge-update kamer, koffie en ontbijt waren uitstekend.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    9,2
    Te lang wachten voor onbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Klassieke Kamer met 1 Kingsize Bed, Roken Niet Toegstaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te lang wachten voor onbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    10
    Het was geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt. Lange rij wachtenden. En lang wachten voordat je je bestelde ontbijt kreeg.

    de kamers waren prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    8,3
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Red Room met 2 Queenssize Bedden - Hoge Verdieping - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 5 nachten

    Prima ligging op de Strip. Heerlijk zwembad bij hotel om even bij te komen. Kamers zijn prima, met een grote badkamer. Aanrader!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,9
    Geweldige locatie in het midden van de Strip
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Kamer met 1 Kingsize Bed, Roken Niet Toegstaan
    • Verbleef 1 nacht

    Ongelooflijk dat er nog moet worden betaald voor het gebruik van Wifi...

    Geweldige locatie in het midden van de Strip

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    10
    Prachtig hotel, luxe, groot, schoon, direct aan the Strip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten

    Prachtig hotel, luxe, groot, schoon, direct aan the Strip

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,3
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitizcht op de Eiffeltoren, Rookvrij - Red Room
    • Verbleef 3 nachten

    locatie, het uitzicht! Bedden, hygiene. Faciliteiten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,8
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht

    Typisch Vegas hotel! Heel tof met mooi zwembad. Ideaal bij temperaturen van 40°C. Gezellige restaurantjes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    Fijn hotel! Gaaf voor een nachtje 😃
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was een beetje armoedig.

    Super Lokatie & heerlijk buiten gegeten!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    8,8
    Mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De drukte bij het inchecken

    De luxe kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,5
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten in het hotel is erg duur. Ontbijt kan veel beter en gezonder.

    De locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,5
    Mooi verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden op de strip, hoe leuk wil je het hebben.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,6
    lokatie en comfort van kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • NEW Burgundy Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    De fitness ruimte is niet toegankelijk < 18 jaar. Wifi slechts beperkt tot 2 devices

    lokatie en comfort van kamer. Met name badkamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    9,2
    Paris LasVegas, tikkie duur maar erg leuk om een keer mee te maken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • NEW Burgundy Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Eiffeltoren - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzig in verhouding tot wat je krijgt. Personeel bij het zwembad was deze dag erg chagrijnig.

    Kamer, uitzicht, faciliteiten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    9,2
    leuk voor 1 dag
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    wachttijden bij in en uit checken

    ontbijt heerlijk maar zeker niet gratis. (wel het geld waard)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    9,2
    Een hele ervaring
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gratis ontbijt betekende 9 dollar koring in JJ's. Daarvoor krijg je geen ontbijt. Dus veel bijbetalen. Hetgeen dus zeker niet gratis is.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    8,8
    Het was een fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 1 Kingsize Bed en Uitzicht op de Eiffeltoren, Rookvrij - Red Room
    • Verbleef 2 nachten

    Het inchecken

    Kamers waren geweldig met uitzicht op de Eiffeltoren

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    Mooie ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met 1 Kingsize Bed, Roken Niet Toegstaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het behangpapier in de badkamer hangt los.

    Mooie ruime kamers. Leuk hotel met veel winkels en restaurants.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • NEW Burgundy Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor mij was alles perfect

    De vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Niet Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was outdated en niet goed schoon. Verder was het ontbijt erg slecht.

    Locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    7,9
    Locatie top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Paris biedt wassen en drogen aan maar dit is peperduur!!! Voorbeeld: 1 onderbroek wassen is 3 dollar😳 dus om een beetje een was te draaien ben je 75 dollar kwijt...te bizar

    Locatie top! Grote kamer, prima douche, alle faciliteiten die je nodig hebt op een kamer zijn er. Maar ook zwembad, spa en fitness

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    7,1
    Een levendige plek.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het interieur van de kamers is gedateerd. De verf op de plinten bladert af. In de badkamer kropen kleine beestjes over de vloer. Overal in het hotel heb je slechte muziek wat niet in het thema Parijs past. De SPA is overprised.

    Een levendige plek. Veel plekken om te eten. Van goedkoop tot duur. Supersnelle liften met weinig wachttijd.

Er zijn ook 38 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Paris Las Vegas Hotel & Casino

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: