Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hawthorn Suites by Wyndham - Altamonte Springs 3-sterren

644 Raymond Avenue, Altamonte Springs, FL 32701, Verenigde Staten

#3 van de 6 hotels in Altamonte Springs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 581 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    5,8
    Goed geslapen na wat aanpassingen maar is niet voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Studio Suite met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De deur naar de gang was gehorig. De ijskast maakte veel lawaai en aangezien je in dezelfde kamer slaapt was dat niet fijn; we hebben de stekker er uit moeten trekken. Veel tekenen van verval; vlekken in de gordijnen, in de badkamer reparaties die niet zo netjes waren uitgevoerd. Er hing een vreemde geur in de kamer. De geur van zo'n chemisch geval dat je in je auto kunt hangen maar we konden het nergens vinden. Niet prettig.

    Het bed was prima. Wel wat klein maar comfortabel. Het was fijn dat er een tafel in de kamer stond met twee stoelen. Kitchenette was okay. Badkamer was ruim. Handdoeken waren groot en dik en er hingen er genoeg. Gelukkig werd er bij het ontbijt (typisch Amerikaans) ook (overrijp) fruit geserveerd.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    7,5
    Proper, degelijk hotel met een goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Suite met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten

    Het is jammer dat er in het weekend, zowel zaterdag én zondag de kamer niet gereinigd wordt en de handdoeken niet vervangen worden. Propere handdoeken kunnen echter wel aan de receptie gevraagd worden. De kamer is gehorig als er "bovenburen" zijn; ze hoeven daarom nog geen feestje te hebben, simpel over en weer lopen in hun kamer brengt al heel wat gebonk met zich mee!

    De ligging : op wandelafstand van het Cranes Roost Park en de Altamonte shopping mall.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,9
    Ideale uitvalsbasis voor Orlando en Daytona
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Suite met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks speciaal

    Goed ontbijt en douche

    Verbleven in december 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    5,8
    ontbijtruimte was zeer klein, slechts stuk op 10 mensen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    wij waren er in weekend maar er was geen service in het weekend bv om de bedden op te maken ook te ver weg van orlando en de attracties. Wij hebben dit geboekt omdat op booking.com de foto's van het hotel zo luxe eruit zagen maar dat is het niet als je ervoor staat, dan is het maar simpel hotel waar bv ook vrachtwagenchauffeurs komen om snel te douchen en ontbijten. volgende keer verdiep ik me meer en ga ik dichterbij de attracties zitten.

    ontbijtruimte was zeer klein, slechts stuk op 10 mensen konden zitten, maar redelijk uitgebreid

  • Beoordeeld op: 24 februari 2016

    5,0
    De ligging naast een super drukke weg.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging naast een super drukke weg. Kamer stonk en was niet echt schoon. Ronkende airco en koelkast. Amerikaanse ontbijten zijn anders dan de onze, dat is bekend, maar dit ontbijt was echt niks.

  • Beoordeeld op: 8 januari 2015

    7,1
    Goede uitvalbasis om naar diverse plaatsen te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In het weekend wordt niet schoongemaakt. Vertellen ze je niet. Handoeken dan aan de balie gaan ruilen.

    Goede uitvalbasis om naar diverse plaatsen te gaan.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,1
    Ontbijt en kitchenette
    • Vakantiereis
    • Stel

    Donkere kamer, kwam door teveel bomen voor het hotel

    Ontbijt en kitchenette

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    2,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Afgelegen, geen housekeeping omdat het weekend was ???

    Niets

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    7,5
    Wifi werkt goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was wat minder maar ok

    Wifi werkt goed goed bed

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: