Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Park Lane Hotel - A Central Park Hotel 5-sterren

36 Central Park South, New York, NY 10019, Verenigde Staten

#329 van de 415 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 7002 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Betaald WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 56

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Toplocatie en prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Kamer met Queensize Bed - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren iets doorgelegen. Het ontbijt was heerlijk, met vers fruit, maar wel te duur qua prijs/kwaliteit

    Toplocatie! Aan het central park, oploopafstand van shopping area (5th ave, madison ave, Rockefeller centre. Prima hotel, wij hadden kamer op 34e met prachtig uitzicht over park en stad. Service uitstekend,ze boden zelf gratis annulering aan toenijpen vlucht 24u was vertraagd en we konden zonder probleem in kamer blijven tot 13.30u (daarna koffers gratis af te geven) Taxi standplaats en metro station voor de deur / om de hoek.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    8,3
    Zeer centraal gelegen , mooie uitstraling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Kamer met Queensize Bed en Gedeeltelijk Uitzicht op Park
    • Verbleef 3 nachten

    De voorlichting van Booking.com , gedeeltelijk parkzicht is té positief. Parklane zelf is realistischer met bird's view. Tip aan Booking.com , gebruik bewoording "Partieel zicht op park" .

    Zeer goede centrale ligging. Mooi en net hotel. Leuke 5 uur borrel met goed IPA bier

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    4,2
    teleurstellend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Kamer met Queensize Bed - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten

    Het Park Lane hotel was ooit groots, fantastisch. Maar nu is het een oude kast, verwaarloosd en met een slechte keuken, en in de bar, terwijl het buiten sneeuwde, stond de airconditioning te blazen! schande!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    6,7
    Inderdaad toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer (2x queen) heeft een opfrisbeurt nodig, en de foto's zijn dus niet representatief. Geen 5 sterren waard, het geheel is 'vergane glorie'...

    Inderdaad toplocatie. Behulpzaam personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    6,3
    Top ligging maar 1000$ meer betaald alleen aan taxen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Queensize Bed - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben bijna 1000$ meer betaald dan onze boeking op booking.com Alleen aan taxen en verblijf. We hebben bewust niet ontbeten en niets gedaan in het hotel omdat alles veel te duur was. En toch nog een verrassing van 1000$ ontvangen. Die ze midden in je laatste nacht onder je deur schuiven. Hebben bijna 2900$ betaald terwijl we hadden geboekt voor 1821€ bij booking.com(we moesten wel er nog verblijftaksen bijrekenen +/- 400€)We hebben 33$ (excl.BTW) per dag betaald aan happy hour. Waar we niet over zijn geïnformeerd en zelf hebben ontdekt de voorlaatste dag van ons verblijf. Hebben 10 dagen betaald en zelf maar 1 keer gebruik van gemaakt. Ze beloven dat je gratis gebruik mag maken van de computers maar als je je inlogt dan begint de teller af te lopen en heb je 20min de tijd. Enigste personeel die vriendelijk was waren de dames die de kamers kwamen poetsen. Heel mooie kamers top ligging maar ons zien ze er Nooit meer terug!!

    Ligging en zuivere kamers

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    6,7
    In orde, maar duur voor wat het is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premier Kamer met Queensize Bed - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was vervallen, amenities (shampoo, zeep) kreeg je pas als je erom vroeg ( dan wel in overvloed)

    Locatie, en ‘gratis’ aperitief met hapjes tussen 5 en 7 pm mits betalen van een verplichte facilities fee van USD 33 per kamer per nacht.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,9
    prima gelegn; voledoende service. Ruime kamer(wel met upfrade). Fantastsisch: gratid borrel met happ
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Kamer met Queensize Bed - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten

    een klacht(geen werk van gemaakt). nachtjapon is bij het vernieuwen van de lakens meegenomen. Hotel heeft ondanks twee verzoeken niets gedaan om het terug te geven.

    ontbijt was relatief duur, dus elders ontbijt genomen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    9,2
    Onaangekondigd konden wij ook gratis telefoneren naar binnen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Kamer met Queensize Bed en Gedeeltelijk Uitzicht op Park
    • Verbleef 3 nachten

    Onaangekondigd konden wij ook gratis telefoneren naar binnen en buitenland en werd iedere avond een receptie georganiseerd tussen 5 en 7 = happy hour Uitstekende service van de Conciërge bij boekingen en van de receptie voor het bekomen van bijzondere gunsten : full view on the Central Park tx Zoe King & Evelyn , lunch offered Tx Lamar Adams . Beautifull (extra) service = customer delightment

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    5,0
    Goede (dure) locatie met veel lawaai.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vreselijk veel lawaai rond het hotel. Slecht geïsoleerd. En het feit dat je € 40,- per nacht moet betalen voor WiFi en fitness ( ongeacht gebruik) terwijl bij het boeken is gezegd ( staat ook op Booking.com) dat het gratis is.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    8,8
    Prima hotel voor een kort verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Kamer met Queensize Bed - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten

    inrichting is beetje gedateerd. Glaasje wijn kost 17 US per glas.

    Vriendelijkheid en service van personeel is zeer goed. Ze zijn zeer hoffelijk en attent. Het hotel ligt op een perfecte plek zowel voor toerisme als shopping. Tussen 5 en 7 in de avond zijn er gratis snacks en drankjes.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    5,8
    Perfecte locatie, verder erg matig voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Kamer met Queensize Bed - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel afstandelijk. Oude inrichting van kamers. Matige douche/badkamer. Geen minibar. Je verwacht veel meer voor de prijs.

    Perfecte locatie uiteraard. Goede wifi.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    7,1
    We hebben genoten, maar zoeken volgende keer misschien een ander hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten

    Prijs is veel te hoog in verhouding tot wat er geboden wordt. De eindafrekening moet zeker gecontroleerd worden! Wij betaalden een dubbele upgrade, $ 29 + $ 79. Die $ 79 zal later op onze American Express card teruggestort worden. Onze hotelkosten waren ongeveer $ 2000, inclusief de 3 x $ 29 en exclusief die 3 x $79 voor 3 nachten op de 45ste etage met stadszicht zonder ontbijt en verdere extra kosten, omdat we alles buiten het hotel deden. Ik had meer luxe verwacht op die locatie en voor die prijs. De badkamer was gedateerd.

    De locatie is top! Het personeel was attent. De wifi was perfect en gratis.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    5,4
    Genoten van de stad en de locatie, dat kon het hotel nietr verpesten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Kamer met Queensize Bed en Gedeeltelijk Uitzicht op Park
    • Verbleef 8 nachten

    Locatie mag best wat kosten, maar voor ca. 500 dollar/nacht verwachte je geen "shabby" accommodatie met versleten meubels, krakend bed en wereldoorlog 1 badkamer inrichting. Een schande is het, een schande! Geen koelkast, niet eens een flesje water als geste van een directie die blijkbaar alleen geïnteresseerd is in cashen. Er is nog meer om op te merken, maar dit lijkt me genoeg en duidelijk. Mensen, betaal meer als het moet, maar verwacht waar voor je geld! Booking.com, laat je wat beter informeren!

    De locatie en het vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    6,7
    Goede locatie. Wel opletten over de te betalen prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Executive Junior Suite met Uitzicht op het Park
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche hangt veel te laag. Hotel wordt binnenkort gerenoveerd. De prijs op booking.com was inclusief belastingen maar dat werd bij aankomst tegengesproken door de receptie. Na telefoontje van booking.com naar het hotel kwam het goed.

    De locatie langs Central Park was heel fijn. Kamer ook lekker groot.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2016

    8,8
    Prima hotel om Manhattan te verkennen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer met uitzicht op het park
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel begint wat verouderd te raken, maar op zich nog prima. Ontbijt erg duur, maar in de buurt allerlei ontbijtgelegenheden met wel redelijke prijzen.

    Mooi uitzicht over Central Park. Time Square op loopafstand. Uitgebreide middagborrel met hapjes.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,5
    prima hotel op schitterende locatie aan Central Park
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt was veel te duur, uitzicht op de kamer was niet zo geweldig

    Kamer was goed, maar vooral locatie was prachtig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    9,2
    Grote kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Executive King Kamer - Stadszicht
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,5
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer met uitzicht op het park
    • Verbleef 2 nachten

    Uitzicht op Central Park

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,8
    Locatie en personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Queensize Bed - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair

    Locatie en personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,3
    Perfecte hotel op een zeer mooie locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premier Kamer met Queensize Bed en Gedeeltelijk Uitzicht op Park
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer

    Het uitzicht op 45e etage en vriendelijke personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer met uitzicht op het park
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje oud

    Ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel heeft het te druk! Happy hour van 17-19.00 is geweldig.

    Locatie, locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,8
    De logging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Queensize Bed - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene

    De logging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    6,3
    Matig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Kamer met Queensize Bed - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het feit dat er verplicht 35 dollar per dag diende bijbetaald te worden voor happy hour en gebruik van wifi en zo

    Ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    6,3
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer met uitzicht op het park
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De drankjes in het hotel zijn zeer hoog aan de prijs.

    De locatie is mooi als je uitzicht hebt op Central Park.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    9,6
    uitstekende uitvalsbasis om NY te bezoeken, dicht bij metro en allerlei bezienswaardigheden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 9 nachten

    ontbijt nogal prijzig

    ruime kamer met alle nodige comfort

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    7,9
    Locatie is super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is super

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    7,5
    Verzorgd hotel centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen verwarming in badkamer. Heel veel lawaai van de straatkant. Heel slecht geïsoleerde ramen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    7,5
    Geweldige ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Kamer met Queensize Bed - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie/theefaciliteiten op de kamer

    De ligging is geweldig

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    5,0
    viel tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten

    onze 4 persoonskamer bestond uit 2 bedden, ieder van 120 breed! versleten interieur en oude badkamer

    ligging.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    6,3
    Location
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer met uitzicht op het park
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Location

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    5,0
    locatie, zicht op central park
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Executive Junior Suite met Uitzicht op het Park
    • Verbleef 2 nachten

    personeel correct maar zeer zakelijk prijs kwaliteit verhouding minder

    locatie, zicht op central park

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    6,0
    Geen veiligheid door deur naar aangrenzende kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Kamer met Queensize Bed en Gedeeltelijk Uitzicht op Park
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen privacy, veel last aangrenzende kamer, geen veiligheid

    Locatie

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,1
    Locatie, zeer ruime kamer, schoon,
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kwaliteit/prijsverhouding. Voor deze prijs (350 dallor/nacht) meer up-to date inrichting kamer nodig. Bij aankomst 's avonds geen warm water tot volgende ochtend als gevolg van werkzaamheden straat. (Wel een complimentary upgrade gekregen naar grotere kamer + uitzicht op central park)

    Locatie, zeer ruime kamer, schoon,

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    8,3
    Goede bedden, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij check-in bleek dat we per dag 100 dollar moesten betalen voor WIFI, telefoon en een dagelijkse receptie van 2u. Dit was geen keuze, je moest dit erbij nemen.

    Goede bedden, vriendelijk personeel. Fantastische locatie, vlak aan metrostation 59th street/5th Av en aan Central Park.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    8,3
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het personeel van het hotel was erg vriendelijk; daarentegen was de crew van Harry's Bar (klant)onvriendelijk en het eten in de bar ( 1x geweest) was ronduit slecht ( o.a veel te zout en vreemde smaak). Wat we erg misten, mn in een hotel (met deze prijs) als dit!, was n koffie- en theemaker op de kamer! (van andere gasten hoorden we dit ook); vooral wanneer je ook uit Harry's Bar met veel moeite thee ( 2 koppen voor $15!) meekrijgt.) Erg duur ontbijtbuffet voor wat je ervoor krijgt (o.a. geen kaas-/vleeswaren); een uur voor einde was er vaak al veel brood op.

    De ligging. De bedden. Geweldig uitzicht ( Parkview). Ruime kamers. Vriendelijk personeel. Mooie eetzaal. Mooie rustige entree. Erg handig: een hoek met computers, zodat je niet via de receptie je boardingpasses hoeft uit te printen.

  • Beoordeeld op: 28 december 2015

    6,3
    Een prachtige view over Central Park, naast de metro en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer was niet gereed toen we aankwamen. Er waren geen handdoeken en er stond nog wat van een vorige gast in de ijskast. Toen ik vroeg om vier handdoeken voor vier gasten, kreeg ik er twee en 1 extra kussen ipv twee. Een dag later moest ik nog eens bellen. Ook was er geen drinkwater beschikbaar.

    Een prachtige view over Central Park, naast de metro en fifth avenue. Van 5-7 Pm is er een open bar met wijn, bier en cola, hapjes en snoep voor de kids.

  • Beoordeeld op: 18 maart 2015

    7,5
    De ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het tapijt was nat bij onze aankomst. 2 keer vragen was nodig voor ze er iets aan deden. Ze plaatsten een industriële droger. Nadat het probleem opgelost was, werd de droger niet meer uit onze kamer weg gehaald. Ondanks weer 2 keer vragen.

    De ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 30 januari 2015

    6,3
    De ligging is perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je wordt opgelicht, eindrekening klopte niet, gevraagd om bon met handtekening, konden ze niet overleggen, hebben toch ondanks dat ze geen getekende bon van ons hadden, wel van onze creditcard afgehaald. Tevens zijn de prijzen in dit hotel ongelooflijk hoog! Klein flesje water 8 dollar. 2 croissantjes plus 2 koffie: 24 dollar. Wij raden dit hotel niet aan, je wordt opgelicht!!! Er stond voor meer dan 90 dollar meer op onze rekening wat wij niet besteld hadden!! Wij zijn nog in discussie met dit hotel!

    De ligging is perfect! De bedden zijn ook prima.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    10
    Enorm lekker eten!
    • Zakenreis
    • Stel

    Niets!

    Enorm lekker eten! Geweldige kamer/ruim mooi proper en mooi zicht! Heel goed gelegen en enorm vriendelijk personeel!

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    8,8
    Locatie, uitzicht en ruime, comfortabele kamers met goede...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Mogelijkheid om koffie/thee op de kamer te zetten.

    Locatie, uitzicht en ruime, comfortabele kamers met goede bedden.

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    10
    De ligging tegenover Central Park.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De ligging tegenover Central Park. Borreluur van 17 tot 19 uur.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    6,3
    Grote keuze ontbijt maar wel vrij prijzig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zakelijke ontvangst

    Grote keuze ontbijt maar wel vrij prijzig

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    10
    De locatie en de extensie van 2u latere check out.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De locatie en de extensie van 2u latere check out.

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    7,5
    extra kosten die niet duidelijk vermeld werden
    • Zakenreis
    • Stel

    extra kosten die niet duidelijk vermeld werden

  • Beoordeeld op: 12 februari 2016

    9,6
    mooie grote kamer, prima bed, prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    mooie grote kamer, prima bed, prachtig uitzicht

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    8,3
    ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    badkamer, ligbad met een gordijn

    ligging

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    8,8
    een ideaal hotel om new york te bezoeken door de centrale...
    • Vakantiereis
    • Stel

    een ideaal hotel om new york te bezoeken door de centrale ligging, dichtbij diverse metro lijnen die je over de hele stad brengen

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    9,6
    De lokatie en vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik had graag een waterkoker en kopjes voor thee en koffie op de kamer gehad

    De lokatie en vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    5,8
    De ideale locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hygiëne op de badkamer, onprettige reukjes

    De ideale locatie

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,3
    Mooie locatie, goede uitvalsbasis om Manhattan ter voet te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Mooie locatie, goede uitvalsbasis om Manhattan ter voet te verkennen.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    8,8
    De service is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De service is uitstekend. Het is een wat verouderd hotel maar we waren hier nu voor de 3e keer en het blijft super

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    6,7
    Grote kamer, schitterend uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat oubollige badkamer, Geen WIFI, en dat voor die prijs! !!

    Grote kamer, schitterend uitzicht!

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,5
    Ligging, mooie kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel, en zij proberen taxis aan te smeren die te duur zijn (eigen percentjes).Denken ze nu echt dat wij zo dom zijn?

    Ligging, mooie kamers.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    9,6
    De ligging in Centraal Manhattan.
    • Zakenreis
    • Stel

    De ligging in Centraal Manhattan.

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    8,3
    Ruime kamers, zalige bedden, zeer vriendelijk personeel,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruime kamers, zalige bedden, zeer vriendelijk personeel, perfecte ligging aan zuidkant Central Park.

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 56

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: