Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Anaheim 4-sterren

777 Convention Way, Anaheim, CA 92802, Verenigde Staten

#61 van de 135 hotels in Anaheim

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3687 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Betaald WiFi

    5,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    6,7
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kwamen onze kamer binnen en het rook naar marihuana. Erg sterke lucht dat door de ventilatiesysteem de kamer werd binnen geblazen. Niet fijn zeker niet als je je 2 jarig kind bij je hebt. Gelukkig konden we een kamer krijgen.

    Kamers waren groot en schoon. Het regelen van een nieuwe kamer etc had onze bellboy heel snel en goed geregeld.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren vrij oud.. veel lawaai en dingen kapot. Totaal niet wat je verwacht als je dit hotel boekt

    Locatie en de lobby was top. Roomservice besteld en dat kwam heel snel en werd door een hele aardige man gebracht. Personeel was super vriendelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    6,3
    Ontbijt en hulpvaardigheid personeel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Design en omvang : Prison Hilton Saai en grauw

    Ontbijt en hulpvaardigheid personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    9,6
    Je voelt je daar thuis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 2 nachten

    ??

    Geweldig uitgebreid ontbijt, voor een klein ontbijt was daar ook Starbucks.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    5,4
    Aankomst in de hal :lekkere geur in de hall,mooie entourage...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamer zelf was niet fris :dit hotel heeft dringend een verfraaiing nodig voor deze tijd.Gordijnen hadden een "fumézweem",tapijt doet niet fris aan.Badkamer :geen bad : was heerlijk geweest om op de kamer even te relaxen in bad... Lampje op nachttafeltje was kapot.Lange electriciteitsdraden over de vloer...en draad naar de lamp dan toch tekort om lampje dichter bij het bed te brengen om praktisch te kunnen aansteken vanuit het bed(telkens rechtstaan om lamp te bedienen. In de frigo was enkel een flesje frisdrank en water voorzien,mocht wat lekkers in zitten :wijntje,bier...?Knabbeltjes op de kamer :zoet en zoutjes voor bij een drankje? Geen douchegel in de badkamer :een dispenser voor douchegel in de douche was handig geweest en mag je toch verwachten in een Hilton?Kamerslofjes zijn wel fijn, zeker in een hotel waar het tapijt niet fris lijkt(niet aanwezig) Ontbijt nog bovenop de(hoge) prijs te betalen. Zeer druk en erg luidruchtig in inkomhal waar je mogelijkheid hebt om in de zetels van een hapje of drankje te genieten. Zeer drukbezocht hotel,ook door groepen : veel lawaai.Tip :groepsinschrijvingen misschien in aparte ruimte laten binnenkomen ter inschrijving? Voor een Hilton verwacht je een hogere prijs-kwaliteitverhouding.Ik ben in een Inn gaan kijken bij een klant die daar verbleef :mijn kamer was qua accommodatie niet meer waard ,maar wel veel duurder....met dezelfde inrichting??(randaccommodatie in Hilton is wel beter) Jammer dat je geen raam kon openzetten (wel airco) Uitzicht op het zwembad :ingesloten met de zon die voor een groot deel van de dag niet aan het zwembad kan geraken door U-vorm van hoog hotel.Te weinig ligzetels aan het zwembad en ook wat luidruchtig door aanwezigheid van kinderannimatie aan waterpartijen. Jammer dat er enkel op de middag grillgerechten geserveerd werden(bbq gesloten tussenin en 's avonds)

    Aankomst in de hal :lekkere geur in de hall,mooie entourage : verse grote boeketten echte bloemen.Praktisch om een klantenservice en shuttleservice apart te hebben buiten de inschrijfbalie.Verschillende personeelsleden aan onthaal om files te vermijden(druk hotel).Taxi voor de deur te nemen.Uitstappen vanuit hotel geregeld aan klantenversice(Hollywoodtoer,bezoek aan steden of andere...) Mogelijkheid om vrij gebruik te maken van internet (wi-fi) en waar je kunt samen komen voor een meeting om onder collega's iets te bespreken (als het niet te luidruchtig is) De mogelijkheid van in de hall een hapje van buitenuit te kunnen nuttigen. Aanwezigheid van fitnesszaal.Locatie : wandelafstand van Conventioncenter is zeer praktisch.Marriot in nabijheid :een mooi voorbeeld van modern comfort!In de Marriottuin en hall :dit is een gevoel van gezellige, hedendaagse luxe : een kijkje gaan nemen ter inspiratie? Geldautomaat in het hotel zelf was een pluspunt. In hotel zelf :aanwezigheid om een snelle hap te kopen in een avn de shops :pizza,taco's,spagetti..)Starbucks aanwezig voor een heerlijke koffie of wat anders. Souveniershop voor de geïnteresseerden beschikbaar. Restaurant was verzorgd,heel veel keuze aan ontbijtbuffet : pluspunt om naar keuze verse eierbereidingen op het moment te laten klaarmaken door de kok.Lekkere maaltijden 's avonds indien gewenst .Doorlopend de mogelijkheid om in de hall te eten of drinken. Uitzicht op het zwembad vanuit 8ste verdieping. Aan zwembad :vrije afname van goede handdoekken(niet nodig om vanuit de kamer mee te nemen)heerlijke hottubs.Leuk terras om een hapje of drankje te nuttigen.Het personneel is niet opdringerig aan het zwembad ,heerlijk enkel zelf te bestellen als je wat nodig hebt en niet telkens gestoord te worden door bevraging of je weer wat wil nuttigen...Deze niet opdringerheid vond je zeker ook terug in de hall : vriendelijk en laten jouw ongestoord zelf kiezen... Grillgerechten 's middags verkrijgbaar.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    8,3
    Goede locatie, vlakbij Disney.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen balkon, kleine badkamer

    Goede locatie, vlakbij Disney. Mooie lobby, ruim opgezet

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    5,8
    Goede locatie ivm Disney
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    wij haden wat meer van hilton verwacht. Personeel met vuile was op de hangen. Gedateerd. Onvriendelijk personeel.

    Goede locatie ivm Disney

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: