Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Chicago O'Hare Airport 4-sterren

10000 W O'Hare Ave, Chicago, IL 60666, Rosemont, IL 60666, Verenigde Staten

#17 van de 23 hotels in Rosemont

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2044 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    6

  • Betaald WiFi

    4,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Geen aanmerkingen.

    Prima hotel om in aan te komen of om verder te vliegen. Lopen naar het vliegveld is, afhankelijk van je terminal, maar een paar minuten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    6,3
    De locatie is uitstekend voor mensen die op het vliegveld...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer en de koelkast waren niet goed schoongemaakt. Er is geen gratis Wifi op de kamers. Dit is alleen beschikbaar in de lobby.

    De locatie is uitstekend voor mensen die op het vliegveld aankomen of er naar toe gaan. Er is een goed everbinding met downtown.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,9
    Onpersoonlijk personeel bij check in en check out
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was 1 persoon bij de incheckbalie en dat duurde nog al lang. Bij de kamer gekomen met koffer bleek de pas niet te werken, dus weer terug naar beneden. Ook bij uitchecken moest ik lang wachten omdat vliegtuigpersoneel voorrang heeft. Ik ben toch ook een betalende gast !!!!!!!!!

    Uitzicht

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    6,7
    Vergane glorie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Entree met heel veel kapsones (incheck balie van een meter of 10) maar gangen en kamerdeuren zagen er 'shabby' en niet zo best onderhouden uit. Ontbijt zeer beperkt in vergelijking met vergelijkbare of goedkopere hotels. Ik betaalde $2,78 voor een koekje bij de koffie. Geen gratis Wifi op de kamers. Als je dat wilt betaal je $16,- per dag. Outrageous !

    Je kon onderdoor zo naar de terminals lopen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    10
    Fijne laatste avond/nacht in Chicago gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Luxe grote geluiddempende kamers. Keuze uit 2 goede restaurants. Gratis shuttle naar het vliegveld. Kortom een prima hotel om een nacht te verblijven als je de volgende dag moet vliegen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    8,8
    Hilton Chicago charmante oude dame
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kom hier al 2O jaar en geloof dat er weinig geïnvesteerd is in die periode, de eeuwige dikke tapijten, die je overal in de USA vindt zijn asn vervanging toe. Het hotel dat een vlaggeschip van de Hilton keten zou moeten zijn is gedateerd en heeft een upgrade nodig. De twee restaurants zijn niet de moeite waard en een ramp voir een vegetariër, de WIFI is ronduit slecht en ik er verbaast over dat je hier ook nog voor betaalt.

    Dit is een efficiënt gerund en gigantisch groot luchthaven hotel. Het heeft alles wat de gehaaste reiziger nodig heeft. De staf is zeer vriendelijk en behulpzaam, zoals bijna overal in de USA. Kan men hier nog wat van leren. De kamers zijn groot, het aanbod op TV enorm, de hygiene goed en de badkamer prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,3
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed en Rolstoelgeschikte Douche - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor het hilton was het erg gedateerd en niet echt luxe

    De snelle checkin en gratis wifi

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,9
    Aangenaam ook geschikt voor mijn hond, snelle toegang tot tuin
    • Met huisdier
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, prima bed, mooie kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,1
    Was OK maar prijzig voor alleen slapen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    ligging t.o.v. de terminal

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,1
    dicht bij het vliegveld, voor een nacht om over te stappen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    wifi is niet gratis, voor de prijs van het hotel is dit niet acceptabel.

    dicht bij het vliegveld, voor een nacht om over te stappen een goede keus

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    6,3
    Op de luchthaven.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Startbaan
    • Verbleef 1 nacht

    Betalen voor internet.

    Op de luchthaven.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    3,8
    Oorwurm in bed, zeer verouderd en restaurant matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oorwurm in bed, zeer verouderd en restaurant matig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    5,8
    Handig zo dicht bij het vliegveld, prima bedden, maar verwacht niets meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onpersoonlijk, slechts 1 persoon bij check-in. Ongezellige bar, slechte eetgelegenheden (prijs/kwaliteit verhouding was slecht).

    Prima bedden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    8,8
    Lange wachttijden aan check in
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lange wachttijden aan check in

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    5,4
    aan vernieuwing toe!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    verouderd hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    5,8
    Enkele minuten lopen van terminal 3.
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen doe je voor de naam Hilton. Kamer smoezelig,gedoe met internet.

    Enkele minuten lopen van terminal 3.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    7,1
    Heel dicht bij de luchthaven maar ook heel duur voor wat je krijgt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi werkte niet (kon geen apparaat succesvol verbinden met het draadloze nerwerk).

    Nabijheid van de luchthaven.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    6,3
    De ligging op het vliegveld i.
    • Stel

    De WIFI-verbinding wilde niet lukken. De behulpzaamheid van het personeel kon stukken beter

    De ligging op het vliegveld i.v.m. de terugreis naar Nederland.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,5
    De locatie, het zit op het vliegveld, heel handig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijsaanbieding van booking.com stond niet in het systeem, het was nogal een gedoe om dat om te boeken de receptioniste deed daar een beetje geïrriteerd over

    De locatie, het zit op het vliegveld, heel handig.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,1
    Doordat ik HHonors lid ben kreeg ik de WiFi gratis (blijft...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Airco maakt veel herrie en ramen kunnen niet open (zou ook niet verbeteren door luchthaven locatie)

    Doordat ik HHonors lid ben kreeg ik de WiFi gratis (blijft niet van deze tijd dat ze er anders geld voor vragen). Fijn zwembad, hoewel klein. Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 28 november 2015

    8,3
    Dicht bij het vliegveld.
    • Zakenreis
    • Stel

    Reguliere prijs erg duur voor wat je krijgt. Duur ontbijt.

    Dicht bij het vliegveld.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    4,6
    Lo catie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Viezig. Onprettige lucht

    Lo catie

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: