Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Chicago 4-sterren

720 South Michigan Avenue, Chicago Loop, Chicago, IL 60605, Verenigde Staten

#116 van de 146 hotels in Chicago

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1870 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Betaald WiFi

    5,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,1
    Service van het horeca personeel en kamer schoonmakers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duur voor de aangeboden accommodatie. Geld verdienen is belangrijker dan de aangeboden accommodatie. Free Wifi is ook geen Free Wifi. Zulke hotels dienen Wifi volledig gratis aan te moeten bieden voor hun klanten! Matig ontbijt voor dat wat je ervoor moet betalen! Parkeerkosten voor hotel gasten extreem duur!

    Service van het horeca personeel en kamer schoonmakers

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,2
    Enorm groot mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gratis wifi.. Voor deze prijs is dat toch wel te verwachten.. Enorm groot hotel

    Fijne bedden, grote badkamer, ligging heel centraal. Wij hebben alles te voet gedaan. Konden per telefoon uitchecken

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,9
    We hebben veel problemen gehad met de key card van de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben veel problemen gehad met de key card van de hotelkamer. Tot 5x toe bij de check-in geweest om uiteindelijk bij de hotelkamerdeur een security medewerker met apparaat te hebben om het goed te krijgen. Heen excuses, geen tegemoetkoming in bijvoorbeeld een drankje. Klantvriendelijk is het personeel niet echt. Ook de liften hebben problemen. Een late check-out was met moeite te regelen. In eerste instantie 1u en na enige discussie 1,5u. En na een verblijf van 6 nachten durft men voor de bagagekluis ook nog eens $2 per item te vragen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    6,3
    Onpersoonlijk. Duur. No value for money
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gratis WIFI in 2016 is zoals geen warm water. Ze probeerden een upgrade te verkopen aan 40 usd per dag voor lake view. Als je die niet wil stoppen ze je in de donkerste kamer net naast het bezemhok waar de cleaners van 6u bezig zijn. Betalen om je bagage bij te houden. Etc. The American Dream...

    Kwaliteit bed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,9
    Heerlijk verblijf dichtbij Millenium Park
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de wifi moest je extra betalen

    Mooie grote kaner met twee badkamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    8,8
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden (Geschikt voor Mensen met een Lichamelijke Beperking)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centrale ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    7,1
    Propere grote kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai trein

    Propere grote kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    8,3
    Dat er vele faciliteiten aanwezig waren tot laat.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen gratis WiFi op de kamer, de meeste hotels hebben dat. Zelfs de voordeligste hotels, en dan verwacht je dat helemaal van een Hilton! En voor de prijs dat je betaalt is het ontbijt veelste duur!

    Dat er vele faciliteiten aanwezig waren tot laat. Personeel erg vriendelijk. En dat er een soort kleine foodmarket met Starbucks in het hotel aanwezig was.

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    4,6
    We betaalden heel veel geld voor een kamer wat ze zeker niet...
    • Groep

    We betaalden heel veel geld voor een kamer wat ze zeker niet waard was… grote teleurstelling !!!

  • Beoordeeld op: 20 april 2015

    8,3
    Sfeer, uitstraling en ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Sfeer, uitstraling en ligging

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: