Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Garden Inn New York/Manhattan-Chelsea 3-sterren

121 West 28th Street, Chelsea, New York, NY 10001, Verenigde Staten

#182 van de 419 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 953 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    7,5
    prima locatie , erg goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    wel prijzig

    ligging van het hotel, centraal, veel attracties op loopafstand, metro idem, perfecte bedden, schoon, snelle ontvangst en registratie idem, bij vertrek.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    6,7
    Goedkoop en goede buurt maar niets bijzonders.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed niet top. Airco maar temperatuur in kamer bleef hoog. Advies waar je postzegels kon krijgen, niet juist. Advies vertrektijd naar luchthaven niet juist (nagevraagd 2 verschillende medewerkers) waardoor taxichauffeur erg zijnbest moest doen om ons zsm op JFK te krijgen.

    Goede plek om vanuit heel Manhattan te ontdekken!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    4,6
    Gedateerde inrichting en slechte service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een kamer vlak onder de AC-installatie die zeer lawaaiig was. Pas nadat ik had gezegd dat we zouden vertrekken, kregen we een andere kamer aangeboden. Het personeel handelt niet naar de slogan dat iedereen gegarandeerd tevreden wordt gesteld. We kregen uiteindelijk van de manager wel een financiële compensatie. De bruine inrichting is nogal gedateerd.

    Centrale ligging.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,1
    De locatie van het hotel is heel goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Wij hebben gekozen voor 2 Queensize bedden, maar ik vraag me af of dit echt zo was. De bedden waren eigenlijk net iets te krap voor 2 personen (wij verbleven er met 3). Wat mij tegenviel was de donker gekleurde inrichting van de kamer. Ook hebben wij 1 keer ontbeten in het hotel. Ik zou het niet aanraden om dit hoten incl. ontbijt te boeken. Simpelweg omdat je voor die prijs veel lekkerder buiten de deur kunt ontbijten.

    De locatie van het hotel is heel goed gelegen. Alles is te voet te bereiken, dus wat dat betreft is het zeker een aanrader. Wel vond ik de kamer erg stoffig. Als je op zoek bent naar een beetje luxe moet je niet voor dit hotel kiezen. Als je er alleen komt om te slapen en alles op loopafstand wilt kunnen doen dan is het zeker een aanrader.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    8,3
    Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was spijtig dat er geen douchecabine was. Het is niet zo heerlijk om in een bad te douchen met een douchegordijn. Niettegenstaande was alles wel zeer proper. Er was free wifi in het hotel maar geen bereik op de kamer. Dan moest je al in een klein hoekje achter de badkamerdeur gaan staan.

    Het hotel was zeer centraal gelegen. Het ontbijt was heerlijk maar niet echt goedkoop. De kamers waren net groot genoeg en de bedden waren zeer comfortabel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,9
    Perfecte plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft bij binnenkomst een wat sjovele uitstraling door rommelige entree. WiFi viel steeds uit.

    Goede bedden, rustige kamers, goed sanitair. Bovenal is de plek ideaal als uitvalsbasis voor alles wat wat er in Manhattan te doen is.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    5,8
    Zeker geen top-hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn verouderd en zakken door Beddengoed niet berekend op de winter (en erg syntetisch) Geen kluis Schoonmaak bedden moet je om vragen Alles beetje gedateerd en aan 'uplift' toe

    Locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    8,8
    Heerlijk tot rust komen in een hectische stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer centraal gelegen. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    7,9
    Bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte v d kamer

    Bedden

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    8,8
    Goed hotel, fijne sfeer op een top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 6 nachten

    Locatie is top, vriendelijk personeel, fijne sfeer in het hotel en prima kamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    6,3
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine lounge

    De ligging

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    7,1
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar en restaurant

    Goede bedden

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 april 2016

    6,7
    De locatie en het snelle in- en uitchecken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij de naam Hilton denk ik aan betere kwaliteit dan dit hotel te bieden heeft. De kamer was kleiner dan verwacht (een ander hotel waar we voor dezelfde prijs en locatie waren geweest had grotere kamers). Wij hebben niet ontbeten want we vonden de prijs te duur. Ze mogen de ramen wel eens schoonmaken. Het bed was niet slecht maar ik had beter verwacht van Hilton.

    De locatie en het snelle in- en uitchecken.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    9,0
    een oase van rust met veel comfort en goede voorzieningen
    • Zakenreis
    • Stel

    voor in de tweepersoonskamer was geen tweede stoel te krijgen; dempingsmateriaal op de deurlijst of een dranger om het slaan van deuren tegen te gaan worden node gemist

    een oase van rust met veel comfort en goede voorzieningen

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    8,3
    Centrale ligging in rustige straat.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Soms lawaai op de gang

    Centrale ligging in rustige straat. Goede bedden

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    8,8
    Kwaliteit van de bedden en de ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kwaliteit van de bedden en de ligging.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    8,3
    De kamer en het feit dat er 's avonds bij binnenkomst...
    • Zakenreis
    • Stel

    De kamer en het feit dat er 's avonds bij binnenkomst warme appelsap gratis te krijgen was

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,9
    Locatie en de kamer was prima!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was goed maar als je met 5 personen in het hotel wil ontbijten kost dat gauw 100 dollar.

    Locatie en de kamer was prima!

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    8,3
    Goed gelegen, rustig 's nachts, lekker ontbijt, goede...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Koffiezet werkte (soms) niet.

    Goed gelegen, rustig 's nachts, lekker ontbijt, goede bedden, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    7,9
    Centrale ligging, dicht bij metro
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vriendelijkheid aan receptie kan beter

    Centrale ligging, dicht bij metro

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    7,9
    locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niets

    locatie

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: