Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Grand Vacations Suites on the Las Vegas Strip 4-sterren

2650 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas Strip, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten

#31 van de 193 hotels in Las Vegas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4081 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zit aan het begin/eind van de strip. Lopend niet te doen.

    Upgrade voor een kleine prijs extra! Grote kamers, met een fijn groot bed. Prijs is inclusief gratis self parking, handdoekenservice zwembad, flesjes drinkwater. Top verblijf gehad!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    9,2
    Wat een heerlijke ruime suite was dit!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet cash kunnen betalen in de market place. Sowieso 9 dollar voor een broodje uit de koelkast is wellicht wat overdreven.

    Wat een heerlijke ruime suite was dit! Echt een aanrader. Alles keurig schoon en er zat zelfs een volledige keuken in. Zwembad was ook fijn.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    6,7
    Leuk zwembad, ruime mooie kamers, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt met een kaartje in de winkel afhalen was heel vreemd. Onze kamer is tussen 2 nachten door niet gepoetst geweest, ook al hadden wij uitdrukkelijk gezegd dat we 2 aparte boekingen hadden. On the Strip ... Het centrum van de strip ligt wel nog wat veraf!

    Leuk zwembad, ruime mooie kamers, vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    10
    Prima kindvriendelijk hotel/appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten maar als we dan echt iets moeten noemen was het dat er geen Hilton Honors punten werden toegekend.

    Kindvriendelijk, ruime kamer met wasmachine, droger en vaatwasser. Prima locatie, wel een auto of Uber nodig om op de strip te komen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    10
    Uitstekend verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de ruimte waar het bad was niet afgesloten kon worden.

    De prijs kwaliteit verhouding, de ruime suites, de faciliteiten waren echt geweldig. Als ik weer naar Vegas ga boek ik zeker weer daar!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    9,6
    Prettig hotel met verzorgde appartementen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De slaapbank voor persoon 3 en 4 was minder. Iets verder uit het centrum. Zwembad is niet heel groot.

    Een ruim en verzorgd appartement, met een complete keuken, jaccuzi en mooi uitzicht over de stad. Prettige gemoedelijke sfeer in hotel zonder casino. Gratis dvd rentalservice, aardig personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    5,8
    Mij zien ze niet meer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Oubollige kamer, kleine badkamer, puur slecht ontbijt. Het ontbijt hebben we tevoren geboekt; we kregen twee vouchers voor een broodje en een drankje, op te halen in de winkel/het cafetaria van het hotel. Alles lijkt gericht te zijn op het leegschudden van de gast: een watertje kost bijna vijf dollar, je betaalt een resorttoeslag en zo meer. Een resorttoeslag? Waarvoor?

    Zwembad was prima, alleen voor de helft gesloten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Het aanbieden van het ontbijt viel ons tegen. Het feit, dat je een voucher krijgt waarvoor je 2 dingen in het winkeltje mag kopen, vonden wij maar niks. De locatie van het hotel is matig. Je moet nog een aardige wandeling maken om het midden van de Strip te bereiken,,

    Het hotel is schoon en mooi. De bedden zijn groot en comfortabel. Zwembad is heerlijk, de fitness is ook goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,6
    Prima ambiance - goed/luxe hotel voor een goede prijs -...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Prima ambiance - goed/luxe hotel voor een goede prijs - (vaat)wasmachine en droger op de kamer - goed geoutilleerde keuken - prima badkamer. Schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    9,2
    Het is een heerlijk hotel, waar je jezelf direct thuisvoelt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Jammer dat de onderste 4 verdiepingen van de parkeergarage niet voor gasten gebruikt mogen worden, maar beschikbaar moeten zijn voor het personeel dat gastenauto's plaatst.

    Het personeel is bijzonder vriendelijk, zonder de soms Amerikaanse overdrijving. De ergerlijke "resortfee" wordt door enkele wezenlijke voordelen verzacht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    9,2
    Heel fijn hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was wel aan de Strip maar aan het begin. Je moest eerst langs een stuk dat nogal verlaten was en met veel zwervers. Het ontbijt stelt niet veel voor. Je kan van een kaart wat uitzoeken bv een bagel met ei en koffie. Voor zo'n mooi hotel wat karig.

    De suite was fantastisch. Bubbelbad in de slaapkamer. Erg complete keuken. Echt perfect.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    8,8
    Perfecte zeer comfortabele bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ligt op een stuk Vd Strip waar op dit moment veel nieuwbouw plaatsvind. Hotel zelf was perfect.

    Perfecte zeer comfortabele bedden. Leuk (klein) zwembad met goede service. Supermarkt intern waar veel te krijgen is.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    8,8
    Het was een geweldige week
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 1 Slaapkamer en Slaapbank
    • Verbleef 6 nachten

    We waren met 5 personen, het uitklapbed was wel wat minder Geen ontbijt.

    Kamer, suite op de bovenste verdieping was top. Personeel was enorm behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,9
    Fijn, prettig hotel gericht op kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad in de ochtend in de schaduw. Prijzen in het weekend belachelijk hoog.

    Hotelkamer met aparte slaapkamer was ruim en goed verzorgd. Schoon, netjes en strak.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    9,6
    Luxe , dichtbij de bekendste casino's
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is een bonnetje en daar kan je een keuze maken uit 1 broodje en 1 drankje af te halen in het café beneden . Wij hadden ons verheugd op een buffet,maar het was heerlijk hoor

    Wij hadden een suite met wasmachine en droger( heel handig even lekker alles wassen en niet op zoek naar een laundry ) en keuken . Waterflesjes gratis ophalen beneden .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    10
    Grandioos
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Super mooi appartement met uitzicht, alleen jammer dat er vlak voor gebouwd werd. Zwembad is heerlijk evenals de jacuzzi ter ontspanning. Genoeg bedden bij het zwembad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel voor bezoek aan de Strip
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lange rijen in het winkeltje.

    Rustige locatie aan de strip, schone en ruime kamers, en het personeel was vriendelijk. Faciliteiten zijn goed (winkeltje aanwezig, genoeg bedjes bij het zwembad, sportruimte, spa, parkeergarage).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    5,0
    Geen ontbijtbuffet, drukte aan het zwembad, maar wel fijne kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden dit hotel geboekt inclusief ontbijt. Maar tot onze verbazing biedt dit hotel geen ontbijtbuffet aan. Je krijgt enkel een tegoedbon waarmee je een drankje kan kopen en 1 stuk fruit of brood in hun plaatselijke winkel. Dit moet je dan in diezelfde winkel opeten er is geen aparte ontbijtruimte voorzien. Ik wilde graag plat water ipv koffie of thee, maar dan moest ik bijbetalen, dus nam ik een flesje fruitsap, maar dat moest ik ook terugleggen enkel het fruitsap van een ander goedkoper merk mocht ik nemen. We hebben ons ongenoegen gemeld, hadden niet gegeten met 1 banaan, en zijn vanaf toen elke dag elders gaan ontbijten.

    De kamer was heel ruim met keuken en grote frigo. Ideaal , zeker als je met tieners reist.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    10
    Fantastisch appartement in top hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een suite met aparte slaapkamer, en een goede bedbank voor de kinderen. Het appartement was zeer ruim en compleet: volledige keuken en wasmachine voor de kleding. Goede badkamer en ook een (kleine) whirlpool. Met de bus was het centrum van de Strip goed te bereiken. De auto kon geparkeerd worden in de bewaakte parkeergarage van het hotel, dit was inclusief.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,9
    Mooi, maar nét iets te ver van 'where the action is'
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Nogal ver van 'de actie' omdat het té noordelijk op 'de strip' ligt. Niet op wandelafstand, dus telkens taxi moeten betalen. Kamers superverzorgd en modern, maar hierdoor onpersoonlijk en koel. Ontbijt is een boeltje (te verkrijgen in soort supermaktje op bendenverdiep), sommige zaken zijn incl. voor andere (de meeste) dient dan weer extra betaald te worden. Wel lekker ontbijt, maar veel tijdverlies doordat iedereen zijn weg zoekt en telkens dezelfde vragen stelt aan de kassa.

    Groot mooi hotel, ruime kamers, supersnelle liften, leuke zwembaden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    Groot, luxe en zeer betaalbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Geen restaurant of ontbijtfaciliteiten in het hotel. Wel op loopafstand in Las Vegas.

    Luxe kamer. Erg groot. Mooie keuken en zelfs een wasmachine en -droger. Prachtig zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    Even uitpuffen in Vegas.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime suite met zeer goed uitgeruste keuken. Pluspunt was absoluut de wasmachine en droger! Fantastisch als je zoals ons op een roadtrip bent. Lekker zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,3
    Hotel zonder casino en alle andere toestanden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een keer opfrissen van de kamers mag.

    Hotel zonder casino en alle andere toestanden. Dat is wel relaxed. Plus lekker zwembad. Koop een busticket en je vervoer over de Strip is prima geregeld en stopt direct voor je hotel. Neem een suite en je hebt er een complete keuken en woonkamer bij. Gewoon omdat t kan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    6,7
    OK
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Extra 'resort' kosten voor in feite 2 flesjes water en de wifi. Dit wordt overigens door meerdere hotels gehanteerd in de USA, maar dat lijkt natuurlijk nergens op! Voor parkeren betaal je ook nog eens extra. Locatie was toch nog ver van het centrum. Is 30 minuten lopen.

    Kamers waren ruim en goed. Uitstekende kwaliteit van de bedden en het was er heel netjes schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,9
    Prima hotel zonder Casino om Vegas te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt stelde echt niets voor, boek deze er ook vooral niet bij. Wij kregen vouchers waarin je beneden in de supermarkt cq. Starbucks in een ongezellige ruimte een bagel, yoghurt met Fruit of ontbijt burrito kon afhalen. Niet echt een aanrader. Om het enigszins nog fijn te maken hebben wij het bij heerlijk weer buiten in de zon opgegeten.

    Zoals ik gewend ben bij Hilton Hotels waren de bedden echt perfect. Heerlijke bedden, ruime kamer en prima faciliteiten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    6,7
    Kamer super, ontbijt het slechtste ooit...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt slechtste ooit. Bon voor 1 consumptie en 1 ontbijt item in geimproviseerde supermarkt. Hotel megagroot je bent er een nummer.

    Grote mooie propere kamers

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,8
    Alle faciliteiten in de kamer, zelfs wasmachine en droger!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nog wel een stukje lopen naar de strip

    Alle faciliteiten in de kamer, zelfs wasmachine en droger!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,9
    Vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    10
    Fantaschtisc verblijf op 10 min lopen van de strip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen uitgebreid ontbijtbuffet was

    De kamer enorm groot en zeer netjes en nieuw van deze tijd en ook nog b wasmachine en droger😊

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,9
    Het ontbijt viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt viel tegen. Was dramatisch slecht!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    10
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt.

    Locatie. Grote van de kamer en de keuken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,6
    Rustig appartement in drukte
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Ruimte - locatie - zwembaden - kamer bleek appartement

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,2
    Perfect hotel op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfect hotel op een goede locatie. Alle highlights binnen wandel afstand.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    10
    Perfect en goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer ruime en nette kamer met aparte keuken met vaatwas, fornuis, ... en badkamer met bubbelbad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,5
    Locatie goed voor de strip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie goed voor de strip

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    8,3
    Loopafstand tot centrum Las Vegas te groot.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten

    Loopafstand tot centrum Las Vegas te groot.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    10
    Volgend jaar weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    De kamers zijn super, eigen keuken, goed bed en zeer schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    8,3
    Goede locatie voor Vegas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie voor Vegas

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    5,8
    Pool area
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant en geen ontbijt service

    Pool area

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,1
    Mooi Hotel, goeie service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Wij waren met 4 volwassenen. Super mooie kamer gehad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,6
    Fantastisch!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Een eigen keuken, zodat je zelf je eigen maaltijd kunt verzorgen. De keuken was compleet ingericht. Ook een groot ligbad!! Heerlijk gewoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Mooi en aangenaam hotel. Dat we naar een andere casino moesten om te ontbijten was een beetje jammer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Dat er geen mogelijkheid was om daar te ontbijten

    mooie accomodatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    9,6
    Mooie ruime kamers, heerlijke bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Mooie ruime kamers, heerlijke bedden. Veel faciliteiten bij het hotel. Fijn dat er geen casino in het hotel zat.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,6
    Geweldig. Top hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Schone kamers en ruime kamers. Personeel heel behulpzaam bij vragen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,6
    uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    Uitstekende, ruime, comfortabele kamers, heel schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    10
    Luxe resort aan de Strip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op verzoek een mooie auute op hoge verdieping gekregen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,9
    De locatie en de mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie en de mooie kamer. Ook het personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    9,2
    Comfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging net buiten de strip

    Comfort

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,9
    Kamers mooi en zeer schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 1 Slaapkamer en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamers mooi en zeer schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    8,8
    Schoon, ruim, netjes....heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is wel echt aan het eind van The Strip... maar prima op te lossen met bus of taxi

    Enorm ruime kamer, van echt alle gemakken voorzien!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    9,2
    Uitstekend
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weet ik eigenlijk nietuit

    Er is gegen casino, de sfeer is uitstekend, afstand naar de Strip is beloopbaar,

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,1
    Ontbijt was schamel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was schamel. Een soort take away maar voor een flinke prijs. Zou bij dit hotel geen ontbijt aanbevelen!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    10
    Prachtige suite!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende suite met heerlijke bedden!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    8,3
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamers heel goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    10
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    9,6
    Fijn appartement met woonkamer, aparte slaapkamer en alle...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten

    Fijn appartement met woonkamer, aparte slaapkamer en alle faciliteiten die een gezin nodig heeft.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    9,2
    Alles wat perfect en fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Personeel sucks. We hebben bij de reservering gevraagd of we als twee families bij elkaar konden zitten (kamers met connecting doors). Die reservering stond vast. Later bleek dat iemand die reservering er weer uit heeft gehaald en konden we niet in 2 kamers naast elkaar zitten. Dat was heel onhandig. Daarnaast moet je wel een auto hebben als je naar de Strip wilt want het ligt vrij afgelegen aan het einde van de Strip. Daarom zijn de prijzen er ook wel naar. Zeer goedkoop gezeten daar.

    Alles wat perfect en fantastisch. Heerlijk zwembad, ruime fitnessruimte, parkeergelegenheid was dichtbij. Super kamers met veel ruimte, mooi meubilair en een complete keuken. Wasmachine en droger zijn geweldig als je kids bij je hebt!

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    6,3
    De kamers waren ruim en comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie is redelijk ver van de casino's. Zwembadpersoneel is arrogant en weinig klantvriendelijk. Het meest ontevreden waren wij over de housekeeping. Handdoeken werden niet vervangen, ondanks dat deze op de grond lagen en kamer werd niet opgeruimd. Alleen bed opgemaakt en verder niets. De tweede werd onze slaapkamer geheel overgeslagen omdat wij niet voor half 11 de kamer uit waren, maar pas om 12.00 u. Dit betekende dat de kamer die dag niet werd schoongemaakt en wij zelf moesten bellen als er nieuwe handdoeken gewenst waren.

    De kamers waren ruim en comfortabel. Lekker zwembad.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    9,2
    Netjes
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verder weg van strip, zeker 20 min lopen. Twee casino's dichtbij ( circus circus, encore) en winkelcentrum.

    Netjes Luxe Vriendelijk Dichtbij stratosfeer

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    9,2
    Het bed was echt heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijzen in hotel zijn erg hoog, maar dit was ook wel te verwachten

    Het bed was echt heerlijk! Lekker geslapen ! Ruime kamer en fijne douche . Ook heerlijk bij het zwembad gelegen en nette service overal!

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    9,2
    Ziet er mooi en verzorgd uit;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt is volslagen waardeloos, je kunt bij n deli een yoghurtje OF n broodje krijgen (het een of het ander) waarbij je n bon moet ondertekenen. En thats it. Enige gemis aan een overigens fantastisch hotel, is een fatsoenlijk ontbijt.

    Ziet er mooi en verzorgd uit; vriendelijk personeel; prima ingerichte kamers met alles wat je nodig hebt.

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    7,9
    ruime kamers met mooi zicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontbijt moet genomen worden in de kelder is eerder winkeltje met wat tafels

    ruime kamers met mooi zicht niet aan de strip -) rustig prijs / kwaliteit

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    10
    Vrijwel alles was goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De 25 dollar resort toeslag per dag, beetje vreemd om bovenop de hotelovernachting nog deze toeslag te rekenen, zou gewoon bij de prijs inbegrepen moeten zijn.

    Vrijwel alles was goed.

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel en zeer ruime, mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ondanks dat er gratis parkeren op de site vermeld staat, worden hier kosten voor in rekening gebracht. Het hotel is eigenlijk net niet op loopafstand van het drukke gedeelte van de strip

    Vriendelijk personeel en zeer ruime, mooie kamers

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    8,3
    Na de eenvoud van een een aantal motels is het prettig...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijt bij kamerprijs Ligt niet helemaal centraal op de stip

    Na de eenvoud van een een aantal motels is het prettig vertoeven in dit luxe hotel in Las Vegas

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    8,8
    '
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het ontbijt viel zwaar tegen. je kreeg tegoedbonnen voor 1 stuk eten (een broodje bv) en 1 drankje. Erg mager.

    'en suite': met soort van woonkamer/keuken. de keuken was zeer compleet qua apparatuur.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    9,2
    Wat een geluk met deze deal of the day!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De afstand tot het zuidelijke deel van de Strip is te voet verder dan je zou willen. Maar ja, je kunt niet alles hebben.

    Wat een geluk met deze deal of the day! Een luxe suite met alles erop en eraan. De wasmachine kwam op het juiste moment in onze vakantie. Heerlijk geslapen, ook op de bedbank!

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,3
    Goed hotel met goede faciliteiten (parkeerplekken voor 8...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Was eigenlijk net iets te ver van The Strip om te lopen.

    Goed hotel met goede faciliteiten (parkeerplekken voor 8 dollar per dag en mooi zwembad). Goede bedden.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    9,6
    Ruime kamer (suite met slaapbank, keuken en wasmachine),...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    WIFI niet steeds snel

    Ruime kamer (suite met slaapbank, keuken en wasmachine), zwembad en ligbedden, goed uitgeruste fitness. Gelegen aan begin van de strip. Parkeermogelijkheid bij hotel en bus stopt voor hotel.

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    8,8
    Ruime kamer, met veel comfort en luxe.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Matras van de slaapbank was nog nat van het schoonmaken, maar daar kwamen we pas 's nachts achter. Van de nacht-manager een andere kamer aangeboden gekregen. Maar we moesten wel verhuizen i.p.v. een extra kamer aangeboden voor de slaapbank-slapers

    Ruime kamer, met veel comfort en luxe. Grote slaapbank voor 2 personen, met een goed matras. Toen matras nog nat was van de schoonmaak kregen we de kamer ernaast aangeboden

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    9,6
    Ideale locatie aan het begin van de Strip maar ook een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ideale locatie aan het begin van de Strip maar ook een beetje weg van de drukte. Mooie kamer met keuken en wasmachine/droger. Leuk zwembad. Ideaal voor een gezin met kinderen.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    9,2
    zeer compleet en netjes
    • Vakantiereis
    • Stel

    We maakten een rondreis en hadden maar 1 overnachting .... tijdens de reis niet meer zo'n accomodatie gehad. Maar ja, daar kan "Hilton" ook niets aan doen.

    zeer compleet en netjes

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    9,6
    Voor een prima prijs een super hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We zaten op de 19e verdieping en de wifi faciliteiten waren zeer slecht. Als je dan goede verbinding moest hebben, moest je naar de lobby. Dat is eigenlijk het enige en mocht de pret niet drukken.

    Voor een prima prijs een super hotel. Vriendelijk personeel en niks tekort gekomen. Vlees kopen en zelf barbecueën langs het zwembad. In een woord: fantastisch!!! Komen er graag weer terug..

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    7,9
    Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij zijn best wat gewend maar lopend is het naar het begin van de strip net te doen.

    Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Het is niet zon extravagant hotel als de hotels aan de strip, maar van alle gemakken voorzien dus zeker geen slechte keuze gezien het feit dat je ook nog eens de helft betaalt. Tip: het is een stuk lopen naar de strip maar je kunt ook de auto pakken en gratis bij een van de hotels aan de strip parkeren.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2015

    9,6
    Lekker rustig hotel met een fantastisch uitzicht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Lekker rustig hotel met een fantastisch uitzicht. De ruimte was enorm en volledig ingericht met alles wat ik maar nodig had. Op loopafstand van de strip.

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: