Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Grand Vacations Suites - Las Vegas - Convention Center 4-sterren

455 Karen Avenue, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten

#21 van de 202 hotels in Las Vegas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 824 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    10
    Geweldige kamer groot ruim met werkelijk alle gemakken voorzien.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Erg grote kamer voor nette prijs. Fijn groot bad voor 2 personen. Heel fijn in de slaapkamer zodat je vanuit bad tv kan kijken. Mooi groot king size bed. Grote huiskamer met volledige keuken en was machine en droger. Ideaal. Fijn zwembad. Ligt wel een stuk van de strip maar dat kon je met de monorail goed bereiken.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    8,3
    Prima locatie in Las Vegas, vlak bij de Boulevard maar net uit de drukte
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Verblijf in een zeer ruime en luxe suite, met compleet ingerichte keuken, wasmachine en droger, groot bubbelbad. Paar minuten lopen naar de monorail waarmee je naar de Boulevard kunt reizen. Fijn zwembad met voldoende ligbedden en handdoeken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    5,4
    Matig, geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het toilet was verstopt toen we arriveerden, dit werd gelukkig vrij snel verholpen. We hadden ontbijt bijgeboekt, maar dit kun je beter niet doen. Er is een soort van mini-wannabe-Starbucks in het winkeltje in het hotel waar we een keuze hadden uit een drietal kant-en-klaar dingen voor ontbijt en alles zelf moesten regelen en vragen. We hadden een breakfast sandwich gevraagd, beide zonder kaas. Helaas was dit te moeilijk en moesten we nog een keer terug voordat het goed was. Verder is het hotel erg ver weg van de Strip of Fremont street. Goed om te weten als je hier verblijft en een auto hebt: parkeren bij de hotels bij de Strip is gratis.

    Het bed en de grootte van de kamer zijn prima. Personeel bij de receptie was ook wel aardig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,2
    Een goed resort hotel in de buurt van de strip.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Een goed resort hotel in de buurt van de strip. Is alleen hotel dus geen casino aanwezig. Ruime kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een winkel waar je wat eten kunt kopen en andere reis benodigdheden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    10
    Amazing
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie. Prachtige kamer met jacuzzi douche keuken wasmachine en droger. Perfect bed. Was voor ons de derde keer dat we hier waren. Een aanrader. Op loopafstand van de strip

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    9,2
    Ligt niet aan de strip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Ligt niet aan de strip

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,5
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hilton kwaliteit Gratis water,. Goed parkeren. Lopen naar monorail

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    9,6
    Ruimte, de rust die je overvalt als je binnen komt in de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte, de rust die je overvalt als je binnen komt in de kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    9,2
    - wasmachine
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 1 Slaapkamer, Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    - niks..

    - wasmachine - bed - bubbelbad - ruime kamer - gratis parkeergelegenheid

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    9,2
    De locatie is vlak bij de strip en is rustig omdat er geen...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets.

    De locatie is vlak bij de strip en is rustig omdat er geen casino in is. Monorail station naar strip is op loopafstand. Kamer was ruim genoeg en is netjes onderhouden. Je kunt gratis gebruik maken van de computer en printer om in te checken en boardingpass te printen. In het winkeltje kun je wat kopen om te eten en ze hebben andere artikelen voor de reiziger. Zwembad nu niet gebruikt maar ziet er goed uit.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,9
    Goede ligging en zeer comfortabel op alle vlakken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijtsysteem "sucks" (je moet een opgewarmd broodje afhalen in de kleine deli/supermarkt van het hotel en op je kamer opeten. In feite is het een timesharing etablissement, maar dat merk je pas als je er bent.

    Goede ligging en zeer comfortabel op alle vlakken.

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    7,9
    Monorail ligt vlakbij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer niet helemaal goed schoongemaakt (bijvoorbeeld naast de bank of tussen nachtkastje en bed)

    Monorail ligt vlakbij. Hierdoor is de strip snel te benaderen. Zwembad erg lekker. Personeel vriendelijk. Ideale ligging en veel parkeerruimte voor de deur.

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    7,1
    De ligging (vlak bij monorail, niet te dicht bij de Strip)
    • Vakantiereis
    • Stel

    Duur supermarktje in het hotel.

    De ligging (vlak bij monorail, niet te dicht bij de Strip)

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    7,9
    de rust en de vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de rust en de vriendelijke mensen

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    7,5
    Grote kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt, niet uitgebreid, keuze uit broodje of muffin

    Grote kamer

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    10
    Mooie grote en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Mooie grote en schone kamer. Van alle gemakken voorzien. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    10
    prachtige kamer voor een ongelooflijk lage prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    prachtige kamer voor een ongelooflijk lage prijs

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    8,3
    Rustig maar toch snel opde strip met de monorail
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje onpersoonlijk

    Rustig maar toch snel opde strip met de monorail

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    9,2
    de ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ruime kamers

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    7,5
    Goed bed en geen extra fees
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijten alleen met producten uit winkel en dure prijzen koffie met broodje 15$

    Goed bed en geen extra fees Ruime parkeer gelegenheid

  • Beoordeeld op: 2 maart 2015

    5,8
    Redelijke locatie!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geluidsoverlast en rare geur

    Redelijke locatie!

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: