Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Grand Vacations at SeaWorld 4-sterren

6924 Grand Vacations Way, Orlando, FL 32821, Verenigde Staten

#38 van de 407 hotels in Orlando

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1490 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Betaald WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    10
    Mooi schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aankoop kaarten Universal kregen we 144 dollar korting. Om deze te krijgen moesten we naar een presentatie in een ander Hilton. Hier werden we op een abnormaal agressieve manier benaderd om ons in te kopen in het Hilton. 55.000 dollar en dan kon je van deze punten op de meest luxe vakanties. Toen we aangaven dit niet te willen, was het hek van de dam!!

    Ruime kamer. Balkon volledig dicht gemaakt met horren tegen muggen etc. Zeer goede bedden! Schoon

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    8,8
    Fijn verblijf in Orlando, met goeie faciliteiten.
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn kamer was tegenover een lift. Deze maakt veel geluid als hij open en dicht gaat, omhoog en naar beneden gaat. Tot s'avonds laat mensen die uitstappen. Zonder oordopjes had ik niet kunnen slapen! Ik had 3 kamers tegelijk geboekt. Het was in eerste instantie niet mogelijk om kamers in hetzelfde complex te krijgen. Na wat aandringen kregen we 3 kamers verspreid over een complex aan de rand van het park. Volgens mij was het geen hoogseizoen.

    Ruime studio. Elke dag schoongemaakt. Fijne zwembaden. Leuk restaurantje / terras. Goeie faciliteiten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,8
    Rustige kamer, diverse zwembaden, mogelijkheid om dagelijks...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Rustige kamer, diverse zwembaden, mogelijkheid om dagelijks flesjes water te halen, complimentary.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,1
    Goed , maar meer geschikt voor gezinnen .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Elke ochtend gebeld worden om je wat aan te smeren . Timesharing en tickets pretparken. Zeer storend.

    Zwembad was prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,9
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    n.v.t.

    De kamer was ruim. Mooie uitzicht. Ruime parkeerplaats. Wifi was heel goed en gratis.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    8,3
    Prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit keer een kleine kamer tov de vorige keer.

    Prima kamer. Mooie locatie, terrein is prachtig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    10
    Zwembaden en faciliteiten zijn fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer en Balkon
    • Verbleef 6 nachten

    Zwembaden en faciliteiten zijn fantastisch

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    9,2
    Net hotel voor een schappelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ze houden er van je wakker te bellen om 08:00. Wil je uitslapen? Geef even aan dat je niet gebeld wilt worden in de ochtend ;)

    Net hotel voor een schappelijke prijs

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    7,9
    De kamer, suite met bubbelbad.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Na check-in werden we via de portier terug naar binnen gedirigeerd naar een balie waar een dame Time-sharing probeerde te slijten. Ons antwoord was: Geen interesse en daardoor veranderde haar vriendelijkheid naar niet meer geïnteresseerd en onaardig. De heren bij de portiersdesk deden vervolgens ook niet vriendelijk. Heel Jammer.

    De kamer, suite met bubbelbad. Personeel in het restaurant.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    8,3
    Comfortabele, ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bedbank voor de kinderen. Personeel soms erg aanwezig en gericht op het proberen je mee te krijgen naar een of ander gratis ontbijt, wat eigenlijk een verkooppraatje is.

    Comfortabele, ruime kamers. Groot, verwarmd zwembad (ook fijn als het wat koeler is of 's avonds). Prima gelegen vlakbij Seaworld. We kregen ook gratis een fast pass, erg handig.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2015

    7,1
    Proper hotel, mooie zwembaden en aangename omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Er wordt geprobeerd iets te verkopen in ruil voor kortingen. Naar het schijnt time-sharing maar wij hebben niet geluisterd. Vuile handdoeken en vuilnis moesten we zelf wegdragen. Vond ik vreemd

    Proper hotel, mooie zwembaden en aangename omgeving. Dicht gelegeven bij Sea-World, Disney een goede 30 minuten rijden.

  • Beoordeeld op: 11 januari 2015

    8,3
    Heerlijk zwembad, goed verwarmd (ook fijn als het wat koeler...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wel erg de standaard kamers van een keten. Helaas geen gewone bedeen voor de kids maar uitklapbank. Personeel soms overdreven vriendelijk en ook gericht op verkoop (gratis ontbijt maar dan wel verkooppraatje).. Dit laatste hebben we wel 5x moeten afhouden.

    Heerlijk zwembad, goed verwarmd (ook fijn als het wat koeler is). We kregen gratis fast passes voor Seaworld. Ruime comfortabele kamers.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    8,8
    Prachtige lokatie en goede faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige lokatie en goede faciliteiten

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    10
    groene setting
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    commerciele verplichting bij discount Seaworld

    groene setting

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: