Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Grand Vacations at Tuscany Village 4-sterren

8122 Arrezzo Way, Orlando, FL 32821, Verenigde Staten

#23 van de 407 hotels in Orlando

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1014 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Betaald WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,2
    Vriendelijkheid van het personeel, de ligging ten opzichte...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het proberen te verkopen van extra zaken op het moment van aankomst. Zo ook het bijwonen van een ontbijt bijeenkomst om $100 te verdienen. En geen mogelijkheid geven er over na te denken.

    Vriendelijkheid van het personeel, de ligging ten opzichte van de Disney parken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    9,6
    Fijn en veilig verblijf tijdens een onveilige hurricane periode
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer en een Spabad
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is wel wat aan de prijs. Daarentegen zijn de geleverde diensten en de kamers ook prima.

    Helaas waren we er net tijdens de Hurricane (Irma). We hebben dus niet veel kunnen doen in de omgeving. Wel zijn we onder de indruk van hoe het hotel omging met deze situatie, er was zelfs een hurricane team aanwezig om er voor te zorgen dat we veilig bleven. Zwembad was netjes, goede ligstoelen. De studio was erg ruim met balkon en keuken waarin alles voorhanden, douche is ruim en ligbad prima. Bed erg goed en ruim. We hebben veel gehad aan de hulp van het personeel tijdens de hurricane, dit gaf een veilig gevoel. Kamers schoon, dagelijks schoon linnen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    9,2
    We zouden een rondreis maken in Florida.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer en een Spabad
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien vermelden op internet dat de grote pool op dit moment niet geopend is i.v.m. onderhoud. Er bleek nog wel een kleiner zwembad geopend.

    We zouden een rondreis maken in Florida. Door hurricane Irma waren we niet toe in staat. We hebben langer moeten blijven omdat onze touroperator Tui ons niet eerder terug kon halen en ook niet wist wat te doen. Erg blij met de informatie en veiligheidsvoorschriften ten aanzien van de hurricane van dit hotel. Er was zelfs een speciaal `Hurricane team` aanwezig het weekend van de hurricane! Verdere faciliteiten zoals zwembad, airconditioning, reiniging, douche en bad prima! Kamers erg ruim. Bed erg goed. Shopping-outlet centre om de hoek.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,6
    fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer en een Spabad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig hotel, appartement kamers,van alle gemakken voorzien. Mooi zwembad met handdoeken service. To grote supermarkt en in de buurt van diverse restaurants en op een half uur van Universal Niet echt voordelig maar wel waar voor je geld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    5,8
    Wat beviel ons hier eigenlijk het meest?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    De gereserveerde kamer was niet vrij. Een kamer met uitzicht op een muur was nog vrij. Pas nadat we wilde uitchecken, was er ineens toch een kamer beschikbaar, maar dan langs een erg luide buiten-airconditioning? .. (het openen van de ramen was hierdoor niet mogelijk) Ons werd een promotie voorgesteld om de pretparken te bezoeken, enige voorwaarde was dat we tijdens ons verblijf een gratis ontbijt zouden bijwonen in hun nieuwe hotel. Leuk toch? Bleek nadien dat we een voorstelling moesten bijwonen van 90 minuten na dit ontbijt. En dat dit gekoppeld was aan een verplichte rondleiding in hun nieuwe accommodatie en dit enkel om een verkoop te kunnen realiseren van een woongelegenheid. Toen we hier niet wilden op ingaan werden we nadien nog lastig gevallen op onze kamer. Niet geschikt voor koppels maar voor grote families.

    De ligging tov de pretparken valt mee.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    7,5
    Prima verblijf. Centraal gelegen. Grote ruimten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer en een Spabad
    • Verbleef 7 nachten

    Het schoonmaken gaat erg ongeorganiseerd. ze kunnen komen van 9.00 uur tot 21.00 uur en komen maar 1 keer langs. Slaap je toevallig nog dan zie je ze niet meer. Je kunt dan gaan bellen of je nog service krijgt.

    Mooi appartement. wij hadden gebouw 4 maar dat ligt ver van het hoofd zwembad en je had wat geluidoverlast van airconditioning apparatuur, dus beter kiezen voor complex 2, 3, 6 of 7.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,2
    Animatieteam was top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Animatieteam was top

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    10
    Geweldige schone locatie heerlijk zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer en een Spabad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Perfecte locatie, aan een mall, en aan de I-4. Vriendelijk personeel schone groter kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    9,2
    De locatie is top en de kamers hebben een make over gehad en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets, 1 puntje dan de airco zit in een kast gebouwd wanneer je een kamer neemt zonder extra slaapkamer dan zit deze dus in je slaapgedeelte.

    De locatie is top en de kamers hebben een make over gehad en zien er wat moderner uit.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    9,2
    Alles is zeer goed onderhouden, zeer schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Busje naar parken is niet gratis (10,- dollar p/p), dus beter met eigen auto (17,- dollar p/auto)

    Alles is zeer goed onderhouden, zeer schoon. Mooie en ruime kamer van alle gemakken voorzien. Balkon tegen insecten afgesloten dmv horren. Goed bedden, ruime badkamer met whirlpool. Grote keuken en alles werd gratis bijgevuld (koffie, wasmiddel, keukenpapier, etc.) Bedbank voor kinderen was een uitstekend (uitvouwbaar boxspring) 2 x HDtv's en zeer snelle GRATIS en goede wifi. Alle parken op maximaal 15 min afstand. Aan overzijde hotel veel eetgelegenheden en grote supermarkt. Naast hotel zeer grote outletcenter. Mooi zwembad en bar met entertainment. Starbucks koffie ! Veel parkeergelegenheden. Perfect hotel, aanrader !!

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    10
    De kamer, ligging, zwembad, eten, winkels en personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    De kamer, ligging, zwembad, eten, winkels en personeel

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    10
    Lokatie, comfort kamers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen negatieve ervaringen

    Lokatie, comfort kamers.

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    10
    Aardig personeel, ruime kamer, erg schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bad viel n beetje tegen

    Aardig personeel, ruime kamer, erg schoon

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: