Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Miami Downtown 4-sterren

1601 Biscayne Boulevard, Miami, FL 33132, Verenigde Staten

#80 van de 213 hotels in Miami

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1715 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    8,3
    Geweldig, raad ik iedereen aan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Rolstoeltoegankelijke Douche - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Tijdens ons verblijf hebben we niets gevonden wat ons tegenviel.

    Over de kamers + faciliteiten zijn we zeer tevreden. Het ontbijt is super, zeer veel variatie in buffetvorm. Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,2
    Ook het inbegrepen continental breakfast was heel compleet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren op vakantie en kenden Miami niet, maar achteraf hadden we qua locatie liever aan South Beach gezeten. Daar gebeurt toch meer. Maar het hotel was perfect! Er gaat vlakbij wel een bus naar south beach en het parkeren in een garage bleek daar trouwens goedkoper dan bij ons in Rotterdam, dus dat viel erg mee.

    Ook het inbegrepen continental breakfast was heel compleet. We hadden gerekend op extra parkeerkosten, maar de valet parking bleek ook inclusief.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    3,3
    Slecht! Vies!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op Water
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt duur voor 2 personen 56 dollar excl tip voor beetje ei,bacon, aardappel en nog wat mogelijkheden. Kamer erg vies, bed was meest oncomfortable bed uit mijn leven. Zou dit hotel aan niemand adviseren en ben genoeg hotels geweest maar dit hotel was naast het personeel echt een 1!

    Eerlijk gezegt alleen het personeel was aardig

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    7,9
    Mooie kamer, goede ligging maar begint hier en daar verouderd te zijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Je merkt dat er een aantal dingen verouderd worden aan dit hotel. Vooral te merken aan het zwembad en de afwerking in de badkamer. Ik vond daarnaast de parking van het hotel zelf nogal duur, ik dacht dat dit inbegrepen was in de kamerprijs, maar rekening mee te houden dat dat dus nog bovenop komt.

    Onze kamer was zeker erg mooi en smaakvol ingericht, en groot genoeg voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Bedden ook erg comfortabel en goed geisoleerd tegen lawaai.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    4,2
    Duur en geen gezelligheid! Massa hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op het Water
    • Verbleef 7 nachten

    Booking.com heeft ons dit voorgesteld als een top en gezellig hotel maar in wekelijkheid is dat onjuist! Nauwelijks plek om buiten te zitten. En waar je buiten kan zitten is gewoon een kaal dakterras waar niets is en niets te zien is. Er kunnen geen ramen open op de kamer. Het is een massa hotel waar je echt een nummer bent en na een week nog niemand herkend. Toen ik aankwam bleek het zwembad waar we ons zo op verheugt hadden niet open te zijn in verband met verbouwen (maar wel veel geld betaald). Ontbijt kosten maar liefst 25 dollar. Blowende mede gasten op het terrasje en enige (ongezellige) plekje waar je buiten kon zitten. Personeel zij niets. Bij aankomst bleek parkeren ook 30 dollar per dag te kosten (2e verrassing, na zwembad dicht). Airco die de hele nacht geluid maakt, en waar je niet zonder kan omdat er ook geen enkel raam open kan. We hebben 2100 us dollar betaald voor 7 nachten en dat is zeker niet in verhouding voor wat je krijgt (duur!) en helaas niet gezwommen. Ontvangst hal is ook ongezellig en je moet 2 verschillende liften nemen om naar je kamer te komen. De koude lobby is op de 7e etage. Veel succes.

    Niets beviel me het meest..

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,2
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op Water
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fitness ruimte mag uitgebreider

    Ontbijt heerlijk Fitness klein maar praktisch

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,1
    Mijn verblijf was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel tegen. Wij hadden inclusief ontbijt. In het hotel up grade gedaan voor beter ontbijt

    Kamer was prima en de service ook

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    9,6
    Fantastische vakantie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou het niet weten..

    Het ontbijt op het dak was een grootte meerwaarde. Maar ook de mooie kamer met prachtig uitzicht was een aangename verassing

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen vrije wifi op de kamer

    Uitzicht

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,6
    Ontbijt was heel lekker.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was heel lekker. Personeel heel vriendelijk en begaan met het welen wee van de gasten!!

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    5,8
    Accomodatie is erg verouderd een renovatie is wenselijk voor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Accomodatie is erg verouderd een renovatie is wenselijk voor een Hilton hotel

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,9
    Geen gratis WiFi op de kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen gratis WiFi op de kamer

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    8,8
    Bedcomfort, uitzicht en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bedcomfort, uitzicht en ontbijt

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    9,6
    ligging, service
    • Vakantiereis
    • Stel

    ligging, service

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: