Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over International Palms Resort & Conference Center Cocoa Beach 3-sterren

1300 North Atlantic Avenue, Cocoa Beach, FL 32931, Verenigde Staten

#26 van de 26 hotels in Cocoa Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1389 beoordelingen over dit hotel

6,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,7

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    5,9

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,7

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    4,2
    Voor mij de laatste keer ....
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten

    In het verleden vele malen bezocht. Nu een grote tegenvaller. Duidelijk dat dit hotel is overgenomen. Achterstallig onderhoud, slechte hygiëne, moest de deur bijna intrappen om binnen te komen.

    locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    5,8
    Goede ligging, matige kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg luidruchtig hotel, de muren en ramen zijn zo dun dat je er werkelijk alles door hoort. Amerikanen zijn ook niet bepaald stil en sereen, zelfs 's nachts niet... Zwembad is wat te klein voor de grootte van het hotel. Het zat werkelijk overvol gepropt en een ligzetel bemachtigen is moeilijk.

    De ligging is goed, leuk zwembad voor de kinderen ook, voldoende parking.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    6,3
    Voor een nacht was het te doen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude kamers, badkamer oud, verroest, verkalkt, slechte WC spoeling! Komt niet met de Fotos overeen!

    Vriendelijk personeel! Bedden waren goed!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,5
    Dustin en mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Zwembad

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    2,9
    Grote teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel, achterstallig onderhoud. Te hoge prijzen voor wat je krijgt

    Het piraten zwembad

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    3,8
    Qua prijs kwaliteit niet de moeite waard wanneer je op doortocht bent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg oud en in slechte staat

    Veel faciliteiten vooral voor het gezin. Het restaurant aan het strand was goed!

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    3,3
    Ligging aan strand is goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De 1e aanleiding voor slechte recensie is een mail die we 1 dag voor ons verblijf ontvangen, tijdens onze vakantie dus, dat piratenschip in onderhoud is. Was voornaamste reden dat we geboekt hebben. Bij melding hiervan cynische reactie dat we gratis mogen annuleren. Verder niets. Had desnoods gratis drankje in de bar aangeboden. Houding personeel viel erg tegen. Daarna kraan die niet functioneert. Geen actie, pas bij 2e vraag, als kinderen al in bed liggen volgt er actie. Kamer vies, gordijnen en vloerbedekking die al jaren geleden vervangen had moeten worden. Zwembad met hekken eromheen, pasje nodig, wordt anders blijkbaar door anderen gebruikt. Viel helaas erg tegen, gelukkig maar 1 nacht gebleven.

    Ligging aan strand is goed. Leuk restaurant/bar tussen hotel en strand.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    5,0
    Vanwege overlast 1e nacht en glas voor de deur, zijn we in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We zaten eerst in een Vila (appartement met 1 slaapkamer en woonkamer met slaapbank). Snachts veel lawaaioverlast gehad van dronken overburen van naastgelegen gebouw (met bierflessen gooien en schreeuwen). Slaapbank was van zeer slechte kwaliteit, kan je niet op liggen. Ze noemen het een Vila, maar dit mag je absoluut niet zo noemen. Meer eem low-budget motel met een extra kamer. Kinderzwembad is steen koud. Dit was de hoofdreden waarom we dit hotel hadden geboekt.

    Vanwege overlast 1e nacht en glas voor de deur, zijn we in een loft geplaatst. Dit was geweldig. Heerlijke bedden, mooie inrichting. Dit is vakantie, waar je in alle rust kan slapen en je veilig voelt.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    4,2
    Ligging tov het strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Oud en vies appartement

    Ligging tov het strand

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,1
    Tiki bar, bij het strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamers gedateerd in verhouding klein. Zwembad voor de kinderen super leuk, wel verouderd.

    Tiki bar, bij het strand

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    5,8
    Parkeren bij kamer, beachbar ok
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen Wifi op kamer

    Parkeren bij kamer, beachbar ok

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,1
    Er heerste een relaxte sfeer op dit resort.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De haardroger was defect.

    Er heerste een relaxte sfeer op dit resort. Veel gasten waren vakantiegangers.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: