Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Express Atlanta Airport-College Park 3-sterren

4601 Best Road, Atlanta, GA 30337, Verenigde Staten

#168 van de 250 hotels in Atlanta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 253 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    9,6
    Betaalbare, degelijke accommodatie in de buurt van ATL
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco stond laag en sloeg 's nachts vaak aan. Dat gaf wat lawaai. Duurde even voordat ik de knoppen had gevonden.

    Standaard Amerikaans ontbijt. Iets te vet naar Nederlandse maatstaven, maar zeker niet slecht. Goede ligging, in de buurt van het vliegveld en ook downtown Atlanta is gemakkelijk te bereiken. Het hotel biedt shuttle service, maar wij maakten gebruik van een huurauto.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    5,0
    een noodzakelijk stop op een vreselijk vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    - amerikaans ontbijt. slappe koffie en niks gezond. - kamer te stil zodat je een airco hoort, die je niet kunt uitzetten

    zie de negatieve punten. het is handig als je een hotel hebt als je op doorreisbent op Atlanta Airport...maar ik zou Atlanta vanaf nu willen vermijden.' - een vriendelijke receptioniste op kertsochtend :-) - de shutle service van de airport naar het hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,1
    Geluid van de snelweg en vliegverkeer vliegveld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid van de snelweg en vliegverkeer vliegveld

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    6,7
    Ok hotel als je moet wachten op je aansluitende vlucht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichts bijzijnde restaurant 10 minuten lopen.

    Bedden waren prima. Kamers redelijk goed geluidswerend.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 april 2016

    10
    Locatie en de 24uurs shuttle
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Locatie en de 24uurs shuttle

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    7,1
    Prima shuttle service van het vliegveld naar hotel en weer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Prima shuttle service van het vliegveld naar hotel en weer terug. Verbleven 1 nacht in Atlanta en vlogen de volgende dag door naar St Lucia.

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,5
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt

    Locatie.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: