Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Express Los Angeles LAX Airport 3-sterren

8620 Airport Boulevard, Los Angeles, CA 90045, Verenigde Staten

#159 van de 352 hotels in Los Angeles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 664 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    8,8
    Heerlijk geslapen en meer dan prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden en Uitzicht
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je zit buiten de stadsgedeelte en wij stonden 9 van de 10 keer in de file als je van of naar het hotel wilt.

    Mooie kamer met mooie verlichting, schone badkamer, lekkere bedden en genoeg ruimte! Ontbijt prima. We zaten hier een week en we konden overal met de auto naar toe.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    8,3
    Vriendelijk personeel, printen boarding pas voor je,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Vriendelijk personeel, printen boarding pas voor je, dichtbij car rentals

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    7,5
    Goed ontbijt goede kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje duur

    Goed ontbijt goede kamer

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,1
    Dicht bij de luchthaven en autoverhuur kantoren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De shuttle bus die maar niet kwam opdagen. zeker 1.5h gewacht en op eigen kracht naar het hotel gemoeten.

    Dicht bij de luchthaven en autoverhuur kantoren.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,3
    Customer service (tijdens ons verblijf was er een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Customer service (tijdens ons verblijf was er een stroomonderbreking gedurende 12 uur door een blikseminslag). Wij hebben deze nacht niet moeten betalen.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    7,5
    Gratis parkeren en redelijk goed ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen

    Gratis parkeren en redelijk goed ontbijt. Goede WiFi

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    8,8
    Dichtbij Rental Car bedrijven en vliegveld LAX.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De directe omgeving van het hotel; oude en verwaarloosde wijk

    Dichtbij Rental Car bedrijven en vliegveld LAX.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,5
    Prima hotel naast LAX om eerste avond/nacht bij te komen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima hotel naast LAX om eerste avond/nacht bij te komen van de vlucht. Goed ontbijt inbegrepen.

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,5
    De locatie en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De badkamer was niet echt schoon; haren op de grond en in het bad

    De locatie en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 18 maart 2015

    6,3
    Betaald ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betaald ontbijt

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: