Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Baymont by Wyndham Florida Mall 3-sterren

8820 South Orange Blossom Trail, Orlando, FL 32809, Verenigde Staten

#354 van de 407 hotels in Orlando

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1010 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    6,7
    Goed voor deze prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet echt schoon. Het bestelde balkon is maar 20 cm breed, waar je dus niets mee kunt. Dan zit je tegen een muur aan of tegen de parkeerplaats. Het voelde niet echt veilig met alle deuren en hekken open en veel bedelaars eromheen. De wifi werkte niet, de geldautomaat werkte niet. De ligging is matig, aan een heel drukke weg, tussen treinrails en een snelweg.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Grote kamer, heerlijk bed. Prima eenvoudig ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    7,1
    Prima voor drie nachten tijdens roadtrip. 30 min van Disney world en 5 van de Florida mall.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het complex is niet heel goed beveiligd. De hekken konden niet dicht en ook de buitendeuren van het complex konden niet op slot. De sloten werkten niet. Ook was er geen shutle service naar Disney world en dit staat wel op de site.

    Het ontbijt was divers en goed. Je kon zelf wafels maken. Ruime kamer met goede bedden. Kamer was goed schoon maar de gangen roken wel een beetje.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    3,3
    nooit meer !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiëne was echt heel ver te zoeken ! onze kamer is van de 8 dagen , 2 dagen schoongemaakt ! ( klagen helpt niet ) de 1e 2 dagen was er helemaal geen water!!!! we hebben van Booking.com een berichtje gehad dat we 20% korting zouden kunnen krijgen , maar helaas we hadden de kamer al betaald en geld terug geven was niet mogelijk ! de laatste dag was de wc verstopt en ( na meteen melden ) was het avonds nog verstopt , het was er echt vies ! wij gaan hier nooit meer naar toe !

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    2,5
    nooit meer !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 8 nachten

    Hygiëne was echt heel ver te zoeken ! onze kamer is van de 8 dagen , 2 dagen schoongemaakt ! ( klagen helpt niet ) de 1e 2 dagen was er geen water , we hebben van Booking.com een berichtje gehad dat we 20% korting zouden kunnen krijgen , maar helaas we hadden de kamer al betaald en geld terug geven was niet mogelijk ! de laatste dag was de wc verstopt en ( na meteen melden ) was het avonds nog verstopt , het was er echt vies ! wij gaan hier nooit meer naar toe !

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    5,0
    Eens, maar niet weer!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onvriendelijk receptie personeel toen ik 's avonds aankwam. Kamer niet schoon, badkamer nog minder schoon. Warm water voorziening maakte zo'n lawaai, dat je 's ochtends vroeg wakker werd als er iemand in de buurt ging douchen :-(

    Ligging op loopafstand van de Florida Mall, bedden waren goed en ontbijt was goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,5
    Bedden waren fantastisch
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was beperkt en druk

    Bedden waren fantastisch

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    2,5
    nooit meer !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 7 nachten

    het was er vies !!!

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,1
    Locatie is goed als je uitstapjes in Orlando gaat maken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was prima. Er is blijkbaar gerookt in de kamp die wij hadden. Dit rook je erg goed als je binnen komt. Ook ruik je het aan de lakens. Kussens van de bedden. Als niet-roker vind ik dit erg smerig. De bedjes bij het zwembad zijn bijna allemaal kapot. Het ontbijt stelt niet heel veel voor, allemaal zoetigheden. Maar dat is nu eenmaal in Amerika.

    Locatie is goed als je uitstapjes in Orlando gaat maken. Dichtbij het vliegveld en attractieparken. Het personeel achter de balie was vriendelijk. Je kunt gratis een computer en printer gebruiken in de lobby als dat nodig is. De bedden liggen erg lekker.

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    7,9
    Ruime kamer, fijn bed, rustige omgeving.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    overall is een renovatie van het hotel een goede actie (wordt ook gedaan). Blijkbaar zijn sommige delen van het hotel nog niet gerenoveerd.

    Ruime kamer, fijn bed, rustige omgeving. goede prijs, uitstekende wifi. Heerlijk zwembad (helaas geen handdoeken bij het zwembad zoals beloofd)

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    7,5
    Goed bed, goed ontbijt, goed internet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onderhoud van het complex en meubilair kan beter, maar voor deze prijs is dat oke.

    Goed bed, goed ontbijt, goed internet. Op prima afstand van Disney en Sea World.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    8,8
    Fijne locatie vlak bij international drive!
    • Vakantiereis
    • Stel

    -

    Fijne locatie vlak bij international drive! Kamers worden iedere dag schoongemaakt en schone handdoeken! Klein balkonnetje om je zwemspullen te laten drogen en heerlijk ontbijt wat goed wordt aangevuld! Zelfs wifi in de kamers terwijl er staat dat het alleen in de lobby is!

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    5,0
    Prijs, bedden zijn prettig, zwembad is netjes
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Hotelkamers zijn erg vochtig en dat kun je goed ruiken. Plafond vertoonde enorme leksporen. Hele hotel moet gerenoveerd worden.

    Prijs, bedden zijn prettig, zwembad is netjes

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,5
    Vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Weinig keus aan broodbeleg.

    Vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    6,7
    Mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte internetverbinding op de kamer en hele vieze stoelen in de ontbijtruimte.

    Mooi zwembad.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,5
    Behulpzaamheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Gehorigheid

    Behulpzaamheid van het personeel.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    5,0
    Bedden waren prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De buurt rondom het hotel.

    Bedden waren prima.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    5,4
    Gratis Wi-Fi, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede locatie, maar oud en slecht onderhouden. Badkamer erg vies en hotel heeft dringend een renovatie nodig.

    Gratis Wi-Fi, goede locatie

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    9,2
    Uitstekende en uitgebreide service voor heel weinig geld,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is wat gedateerd, waardoor b.v kranen verkalkt zijn.

    Uitstekende en uitgebreide service voor heel weinig geld, buitengewoon vriendelijk personeel.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: