Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Crowne Plaza Suffern-Mahwah 4-sterren

3 Executive Boulevard, Suffern, NY 10901, Verenigde Staten

#1 van de 2 hotels in Suffern

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 300 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    10
    Zeer gerieflijk hotel, modern, goede bedden op ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ontbijt niet is inbegrepen in kamerprijs.

    Zeer gerieflijk hotel, modern, goede bedden op ruime kamer. Uitgebreid ontbijt buffet, niet bij kamerprijs inbegrepen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    6,7
    Niet veel in de buurt te doen.
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer mooi en ruim. Beetje stof en onderhoud nodig plafond los douche en losse hoeken plafond.

    Niet veel in de buurt te doen. Maar kwamen voor woodbury mall, in dat opzicht prima. Prachtige kooikarpers.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    10
    Super mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super mooie omgeving Personeel heel behulpzaam

    Verbleven in september 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    8,8
    We waren hier voor 1 nacht voordat we de drukte van NYC...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het diner. We kozen voor de kaart. Helaas viel het dik tegen. Enorme porties met weinig tot geen smaak. Niets eraan was vers bereid en leek even opgewarmd te zijn in de magnetron. De French toast voor het ontbijt was wel weer lekker en werd geserveerd door een heel oude mevrouw die niet alleen erg aardig was maar ook het hardst werkte van allemaal.Voor een hotel dat alleen maar tienen wil halen (daar kregen we tijdens de uitcheck een brief over mee) zal het hoognodig aan een iets verfijnder menu moeten werken omdat het in contrast staat met wat ze willen uitstralen.

    We waren hier voor 1 nacht voordat we de drukte van NYC zouden induiken. Het lag vlakbij Sleep Hollow en dat hebben we nog even kunnen bezichtigen. Het hotel ligt op een rustige locatie en de bedden waren uitstekend. Heerlijk zacht beddengoed, goede matras en kussens en erg leuk dat er een beautysetje voor een goede nachtrust op de badkamer klaar lag. Prima hotel voor een relaxte tussenstop.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Na twee dagen werd er 8 dollar van onze rekening gehaald voor twee flesjes water, die we niet hadden gebruikt. Schandalig.

    Mooie locatie. Mooie kamer. Fijne bedden.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: