Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hollywood Downtowner Inn 2-sterren

5601 Hollywood Boulevard, Hollywood, Los Angeles, CA 90028, Verenigde Staten

#252 van de 352 hotels in Los Angeles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1606 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 57

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    4,2
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kamers op benedenverdieping, krappe parkeerplaatsen. Het ontbijt stelde helemaal niets voor en de zitplaatsen in het restaurant waren slecht.

    De locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    3,8
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zaten vlekken in de lakens en het nachtkastje was heel vies. Toen ik dit meldde bij de receptie werd gezegd dat ik schone lakens kon krijgen en het bed zelf kon verschonen omdat de housekeeping er niet meer was. Het nachtkastje kon ook pas de volgende ochtend schoon worden gemaakt. Na enige discussie werd dit allemaal alsnog wel gedaan. Wij sliepen in kamer nr 1. Hotel ligt aan een drukke verkeersweg. Het leek alsof de auto's bijna door de kamer reden. Onbegrijpelijk dat deze kamer wordt verhuurd. Geen oog dicht gedaan. Hele nacht gaat het verkeerslawaai door. Daarnaast lag de kamer dus letterlijk aan de weg. Als enige ook buiten het afgesloten, beschermde deel. Erg inbraak gevoelig. Wij hadden voor 2 nachten geboekt en zijn na 1 nacht vertrokken naar een ander hotel. Geen aanrader

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,1
    Kamers waren ouwbollig en muren waren niet geïsoleerd en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren ouwbollig en muren waren niet geïsoleerd en daardoor hoor je elk geluid van de andere kamers. Wat betreft properheid geef ik een 10. Wat ook dik tegenviel was het karige ontbijt. Na 3x te ontbeten te hebben ben je er klaar mee. En daardoor is de prijs teveel voor wat je ervoor krijgt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    6,7
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was te klein en te hard. Het ontbijt wat je in een café ernaast kon nuttigen verliep in grote chaos. Wegens gebrek aan tafels en stoelen kon je staand ontbijten. Zelden zoiets meegemaakt.

    Locatie. Vlakbij walk of fame. Ook de universal studio's met de Uber binnen 15 minuten voor nog geen 10 dollar. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    8,8
    Relaxt hotel, goede locatie en parkeren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie, op loopafstand van Hollywood Boulevard. Vriendelijke incheck. We kregen een upgrade naar een ruim appartement, super fijn was dat! Het is inderdaad allemaal niet super nieuw zoals we in reviews hadden gelezen, maar wij zijn oude huizen gewend en er wordt volgens mij wel telkens iets aangepakt. Er was volgens mij net van alles lekker fris wit geschilderd. Uniek om hier te kunnen parkeren. Vriendelijke en aardige man bij de ontbijtlocatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,7
    Kamer verder ruim een prima, zelfs klein (niet uitgerust)...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies klein zwembad, grotendeels niet in de zon en maar twee ligbedden. Oncomfortabel bed.

    Kamer verder ruim een prima, zelfs klein (niet uitgerust) keukentje. Prima douche, warm ontbijt met ei en wafels twee deuren verder. Prima wifi.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,9
    Goede ligging aan Hollywood Blvd, 15min stappen van Walk Of...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goede ligging aan Hollywood Blvd, 15min stappen van Walk Of Fame. Met auto 10min naar Griffith Park. Vriendelijk personeel! Flexibel toen we onze reservering wilden aanpassen. Ontbijt is prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,8
    Zeer leuk en goed gelegen hotel voor een succesvolle citytrip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Het is wel wat gehorig. Elk geluidje uit de naast liggende kamers hoor je.

    De locatie is top. Dicht bij openbaar vervoer en verschillende restaurantjes. Goede parkeermogelijkheden bij het hotel. Zeer vriendelijk personeel! Het ontbijt, in een pand net naast het hotel is TOP!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    6,7
    prima voor een stadsverblijf "alleen om te slapen"
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    kamers zijn wat verouderd.. beetje grondigere schoonmaak is daardoor gewenst.

    gratis parkeren, ontbijt dat inbegrepen is, is fijn. kamers zijn goed, wij hadden zelfs een keukentje!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    2,9
    We zijn hier weggegaan omdat het totaal niet aan onze verwachtingen voldeed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alles, zag er erg smoezelig uit en was erg gehorig.

    Vreselijk appartement, wel erg ruim maar zeer verouderd. Erg gehorig en oogde niet fris, vlekken in de rolgordijnen, welke ook niet goed sloten. Ligging op de Hollywood boulevard maar wel helemaal aan de andere kant dan waar het leuk is. We hebben hier niet geslapen omdat we het te erg vonden en hebben iets anders geboekt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    6,3
    maar 2 nachten en de lokatie vlak bij hollywood was heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    een beetje uitgewoond en niet kraakhelder

    locatie. het ontbijt was een paar deuren verder en is te vergelijken met een soort kantine,een ongezellig hok, maar het ontbijt was zeer aanvaardbaar.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    5,4
    Matig en te duur
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidsoverlast, slechtste wifi ooit, vies zwembad

    Redelijke kamer gelegen aan de straatkant. Locatie is top. Dichtbij Hollywood BLVD. Voor de prijs mag je wel wat meer verwachten. Ontbijt was op andere locatie maar was prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    9,6
    Zeer grote kamer met groot bed en salon, zwembad is lang...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Ramen niet zo geluidsdicht aan de kant van de (soms wel drukke) weg. Een paar oordoppen verhielp echter dit probleem.

    Zeer grote kamer met groot bed en salon, zwembad is lang beschikbaar, microgolf en koelkast op de kamer. Ruime douche, op wandelafstand (15 a 20 min)van de sterrentegels. Dicht bij de autosnelweg richting Universal Studio's en Warner Bros.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,3
    Dichtbij de walk of Fame voor een goede prijs. Jammer van de WiFi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi was erg langzaam en werkte vaak niet (goed). Dat is erg jammer omdat ik denk dat veel toeristen deze service net als wij gebruiken om zaken uit te zoeken en plannen te maken. Dan is het niet handig als het niet werkt.

    Op loopafstand van Hollywood downtown/walk of Fame. Ongeveer zo'n 20-30 min lopen en een van de weinige verblijven die op die afstand voor deze prijs wordt verhuurd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    6,7
    budget vriendelijk hotel voor jongeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer verouderde kamer en badkamer.Er zijn wel mooiere kamers op de eerste verdieping met terras.Hygiëne kan echt beter.

    Vriendelijk personeel. Ontbijt was niet slecht en in een restaurant naast het hotel. Mogelijkheid voor laat uitchecken. Lekkere Thaise restaurants in de onmiddellijke omgeving. Dichtbij Universal Studio's.Mooie bloemen rond het zwembad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,1
    Prima betaalbaar verblijf in de buurt van Walk of Fame en filmstudios.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    Er was minder keus bij het ontbijt dan we gewend waren en wat er was werd niet of nauwelijks aangevuld. Ontbijt was overigens bij een eetgelegenheid naast het hotel. Afstand was prima te doen.

    De ligging van de accommodatie in de buurt van dingen die wij wilden bezoeken. Een zwembad met privacy, niet direct aan de straat. We kregen ter plekke een grotere kamer (appartement), omdat we met vijf personen waren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Prettig hotel met klein zwembadje voor verkoeling. Zeer centraal gelegen tov Hollywood en OV.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi was niet heel goed.

    Het was een redelijk ruime kamer, met een aparte keuken met een zitje. Ontbijt zat bij de prijs inbegrepen, maar daarvoor moest je dan buiten het hotel naar een aparte eetgelegenheid, 2 deuren verder. Ontbijt t was wel lekker en voldoende er werden soms pancakes gebakken. Het hotel ligt op loopafstand van de Hollywood boulevard met de sterren op de stoep. Vriendelijke ontvangst en tips om de stad te bekijken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,9
    Locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alle deuren liggen op een binnenplaats. Dat maakt het wat gehorig.

    Locatie is prima. Loopafstand van de walk of fame. Erg fijn zwembad. Ruime kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    4,6
    Geen aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lelijke oude kamers, veel te duur voor wat je krijgt. Slecht ontbijt. Geen aanrader voor dit geld.

    Ruime kamer, loopafstand walk of fame, metro vlak bij. Gratis parkeren achter het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,3
    Het ontbijt was altijd super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het etablissement waar het ontbijt doorging, was op 1 dag niet op tijd open waardoor we genoodzaakt waren om ergens anders te ontbijten. We hadden namelijk om 8:00 am al ergens anders een afspraak en konden niet wachten.

    Het ontbijt was altijd super! De locatie was ook dik in orde! Dichtbij het metrostation Hollywood/Western van waaruit we de belangrijkste trekpleisters in LA konden bezoeken!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    7,5
    wij hebben er graag verbleven...heel vriendelijke en behulpzame uitbaters!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 10 nachten

    ja...jammer van de mooie badkamer , had properder kunnen zijn .In de ijskast vonden we een zakje met druiven van de vorige gasten. Er lag veel stof onder het glazen blad bij alle meubels ,het glas lag er niet volledig plat op ,er was een paar mm ruimte tussen waar stofdeeltjes +kruimels en vliegjes te zien waren ...niet appetijtelijk hoor!

    wij slapen graag uit , er was een koffie -set aanwezig , dus aten we op de kamer! de locatie is prima gelegen , op een wandel afstand is er een bushalte + de metro , een strarbucks en een grootwarenhuis met veel keuze aan bio voedingswaren o.a.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    3,3
    NOOIT MEER ! ! !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    Heel onvriendelijke ontvangst. Klein, niet verwarmde, zwembad. Op de foto's ziet het er helemaal anders uit dan in het realiteit . . . Kleine kamer, geen Faciliteiten. Vuile Lakens & Handdoeken. Verouderd gebouw. Veel rare individuen in de buurt onder invloed van drugs. Ontbijt was steeds hetzelfde in een slecht onderhouden restaurantje 2 huizen verder. Veel dakloze mensen in de hele buurt van Hollywood, Metro, . . .

    De Locatie viel mee, nogal dicht bij Metro & Bus Parking

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    7,1
    Niet slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig Bed kraakte heel erg Gedateerde kamer(niet zo gezellig ook) Locatie hangt af van wat je wil doen, voor ons was het niet zo goed.

    Gratis parkeren Zwembad (niet gebruikt overigens) Ontbijt is beter dan andere motels Ruime kamer Internet was ok Vrij dichtbij walk of fame (andere reviews zeggen dat je kan lopen, maar ik vind het nog best ver!)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    5,8
    Scherpe prijs voor dit hotel maar verwacht ook niks meer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten

    Voor het ontbijt moet je 50 m verder gaan naar een ontbijtshop. elke dag hetzelde, eieren, frieten en hamburgers. Brood ook aanwezig maar enkel boter & confituur.. Dit kan echt beter

    nabijheid van de meeste topattracties en bezienswaardigheden. Prive parking top

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    8,8
    gunstig onderkomen vlakbij alle hollywood highlights.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijten kan een deurtje verderop, beetje basic.

    locatie is heel goed, alles is aanwezig, ook een koelkast.en parkeren op het terrein.vriendelijke staff en een lekker zwembad.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    3,8
    Slechtste accomodatie van allemaal die we tijdens onze roadtrip geboekt hadden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen extra bed, matras mogelijkheden, terwijl ik wel voor vijf personen geboekt had. Niet schoon.

    Locatie oké, zwembad ook

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    5,4
    Goede ligging en goeie bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kamer was vies, schimmel in de koffiekan, mieren in de badkamer, muren vol met vlekken.

    Goede ligging en goeie bedden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    8,3
    Aangenaam en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij walk of fame en universele studios. Daarom waren we 2 dagen in LA

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    6,3
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ouder complex, ziet er op de foto's beter uit.

    De locatie is prima, ontbijt bij naastgelegen diner. Simpel maar wel goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    Hele ruime kamer met zit gedeelte en zelfs met wasmachine en...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn enorm zacht. Je ligt echt in een kuil.

    Hele ruime kamer met zit gedeelte en zelfs met wasmachine en droger. Grote bedden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,3
    Goede locatie, goed geprijsd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd, maar voor LA standaard gewoon goed

    Goede locatie, goed geprijsd

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    9,2
    Goede locatie in Hollywood
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt 2 deuren ernaast. Chagarijnig personeel.

    Ontbijt, ruime keuze. Locatie top! Nette kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    8,8
    Leuke en comfortabele verblijf hier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was elke dag hetzelfde met weinig variatie.

    Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,3
    warm
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    schoonmaak van kamer; wellicht door veroudering

    Personeel super; enigszins verouderd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    6,7
    zwembad aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was veel warm gerecht.

    zwembad aanwezig. klein maar fijn.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,2
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    15 tot 20 minuten lopen naar centrum.

    Comfortabele ruime kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,5
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van het verkeer dat langs reed.

    Ruime kamer en de accommodatie was goed beveiligd en we konden er gratis parkeren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    6,7
    Prima voor 1 nacht maar prijs kwaliteit verhouding kan beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet super schoon en erg gehorig.

    Locatie, dichtbij walk of fame en de hollywood letters. Fijne parkeerplek.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    5,0
    Zeer matige accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi werkte slecht, veel lawaai, rokers onder ons raam, lekkage in de badkamer, slechte buurt

    Redelijk bed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    9,6
    Komen graag nog een keer terug
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Brandweerkazerne in de buurt.

    Locatie met een kort loopje zit je in de toplocatie van hollywood

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    6,3
    Simpel voor overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt stelt niet veel voor; wordt in een restaurantje naast het hotel 'uitgedeeld'

    Vlak bij Dolby Theatre

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,9
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    X

    Prima prijs kwaliteit ! Netjes schoon! Vriendelijk personeel en de locatie is ook prima! Net buiten de drukte op Hollywood boulevard!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,5
    goede locatie in Hollywood
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    het is wat gedateerd

    Goede locatie, leuk gelegen rond een klein zwembadje, goede wifi, ontbijt, gratis parkeren

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    6,3
    Niet zo goed, locatie echter prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    Gedateerd en gehorig. WiFi was ontzettend langzaam. Douche leek niet schoon.

    Perfecte locatie, vlakbij openbaar vervoer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,1
    Ontbijt was in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifiverbinding op de kamer zelf,beneden bij het zwembad werkt de wifi wel. Het hotel is al vrij oud voor die prijs

    Ontbijt was in orde.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    7,5
    Locatie is prima, prijs is goed voor LA (parkeerplaats is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Motel ligt direct aan drukke straat, dus minder geschikt voor mensen die niet kunnen slapen met geluid.

    Locatie is prima, prijs is goed voor LA (parkeerplaats is inbegrepen). Prima motel voor doorreis.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    2,5
    Dat we er weer weg gingen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluidsoverlast van medereizigers en de drukke straat, sigarettenrook die de (erg smerige!) kamer binnenkwam, verstopt toilet, armoedige omgeving, vies zwembad, karig ontbijt. GA ER NIET HEEN! (Kamer 2)

    Dat we er weer weg gingen.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    6,7
    Vriendelijk personeel, goed ontbijt, prima locatie op 30 min...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geluiden van de straat. Slechte wifi.

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt, prima locatie op 30 min lopen van de Walk of Fame. Lekker balkon op de kamer met uitzicht op het zwembad. Ondanks de herrie van de straat voelde het er wel rustig.

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    7,5
    Uitstekende Wifi, lekker zwembad en in Hollywood, veel...
    • Vakantiereis
    • Groep

    We waren daar in het weekend daarom lag de prijs-kwaliteit verhouding een beetje scheef.

    Uitstekende Wifi, lekker zwembad en in Hollywood, veel parkeerruimte. Goede bedden overigens!

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    4,6
    Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer die we geboekt hadden was niet meer beschikbaar. We kregen een appartement aangeboden! Nette oplossing tot we binnen kwamen. Vies, het stonk, beddengoed was niet schoon en er was geen warm water. We zijn absoluut niet kritisch, maar wij boeken dit hotel nooit meer!

    Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    5,4
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    airco was stuk straat geluiden

    locatie

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    7,1
    Parkeren
    • Vakantiereis
    • Groep

    niet helemaal schoon (onder bed stof) beetje norse mensen achter de receptie

    Parkeren locatie (voor LA begrippen) kamer lekker ruim internet

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    7,5
    Prettig hotel met aardige mensen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Prettig hotel met aardige mensen. Leuk zwembadje. Prima locatie.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    7,9
    zeer centraal gelegen, gratis parking en zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de minder toeristische kant van hollywood boulevard

    zeer centraal gelegen, gratis parking en zwembad

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    6,3
    Prima ontbijt in restaurant naast hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Smoezelige kamer.

    Prima ontbijt in restaurant naast hotel

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    7,5
    Ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    wifi werkte niet optimaal

    Ontbijt. Locatie.

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 57

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: