Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over HI Chicago Hostel 3-sterren

24 East Congress Parkway, Chicago Loop, Chicago, IL 60605, Verenigde Staten

#50 van de 146 hotels in Chicago

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4890 beoordelingen over dit hostel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,7
    Oke.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer voor vrouwen (10)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers werden naar mijn idee niet al te vaak gepoetst, net zoals de gemeenschappelijke douches en toiletten. De sfeer onder de hostelgasten was matig, weinig interactie. Jammer!

    Het ontbijt was zeker oke, veel keuze. Het hostel ligt in de buurt van toeristische bezienswaardigheden, maar redelijk ver van goede restaurants of cafés. Rustig hostel en erg vriendelijk personeel over het algemeen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    8,8
    Het personeel is top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in Slaapzaal voor Dames met 8 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Toen ik aankwam in het hostel en ingecheckt was ben ik boodschappen gaan doen voor de dagen dat ik in het hostel zou verblijven. Het eten en drinken heb ik in de koelkast op de 2e verdieping gelegd, gelabeld en in een zak. Die avond was er eten gestolen, super vervelend. Mario vertelde me toen dat er op mijn verdieping ook een keukentje was met koelkast en dat het beter was om daar mijn eten in te leggen omdat daar minder mensen zouden komen en de kans kleiner zou zijn dat er eten gestolen zou worden. Ik heb mijn eten daar neer gelegd en daarna is er niks meer gestolen. Er hangen camera's maar die bleken niet te werken, en als ze wel al werkten was er toch niks dat ze konden doen omdat de kans dan klein zou zijn dat ze de persoon ook daadwerkelijk zouden kunnen identificeren.. pech voor mij dus, niks dat ze eraan konden doen. Het zou fijn zijn geweest als de dame bij de incheckbalie mij had verteld dat er op mijn verdieping een keuken zou zijn, of iets meer informatie had gegeven over hoe en wat. Het leek net alsof ze haast had en alles maar even snel vertelde, was fijner geweest als ze rustig de tijd nam om me het een en ander uit te leggen. Op dag van aankomst wilde ik informatie vragen bij de informatiebalie op de 2e verdieping. Ze waren er aan het filmen en dus mochten we niet praten.. beetje onhandig als je er net komt en wat wil vragen over de stad.. Ik zou suggereren om of de informatiebalie met dit soort dingen te verplaatsen naar een plek waar er wel gepraat mag worden of het gewoon te accepteren dat er gepraat word als mensen informatie willen. In de lift zag ik allemaal flyers waarop werd aangegeven dat er op woensdagavond een comedieshow zou zijn, hier vroeg ik naar bij de informatiebalie, de vrouw wist van niks en stuurde me naar beneden, ook hier wisten ze van niks.

    Het ontbijt was top en uitgebreider dan ik had verwacht. Er was koffie, thee, melk, orange juice, water, croissant, brood, toaster, yoghurt, muffins, ei, fruit (banaan en appel), kaas, jam, en nog meer beleg. Je kon pakken zoveel je op kon, super fijn! Verder vond ik het personeel echt geweldig. Er waren een aantal dingen tijdens mijn verblijf waar ik minder blij mee was maar het personeel was altijd super vriendelijk en maakte mijn verblijf 1 om niet te vergeten. Als het personeel niet zo vriendelijk en top was geweest, was mijn verblijf een stuk minder geweest gezien de puntjes die me tegenvielen. Mario was een uitblinker, altijd geïnteresseerd in mensen, doet zijn werk goed en was zelfs bereid een paar potjes pool met me te spelen. Mario is geweldig!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,8
    Prima hostel op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Premium Slaapzaal met 4 Bedden voor Dames
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie in de stad! Erg vriendelijk personeel die verschillende leuke activiteiten organiseerden. Ontbijt was inclusief en prima. Verder ook fijn dat er bij ieder bed een lampje en stopcontact te vinden was.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    5,0
    Te duur voor wat je krijgt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privé Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs - kwaliteit verhouding is niet reeel. We betaalden €130,- per nacht voor een privekamer. Hier stond een stapelbed in! We zijn er 3 nachten geweest, niet 1x is er iets aan de kamer gedaan en we moesten zelf om schone handdoeken vragen.

    De centrale ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    9,2
    Ruime kamers en uitstekende locatie in het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Premium Slaapzaal met 4 Bedden voor Dames
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren erg lawaaierig (of ten minste die van mij), aangezien de hostel net naast de 'l' trein ligt. Vergeet dus zeker geen oordopjes!

    Dit was een van de beste hostels waar ik ooit verbleven heb. De kamers waren super ruim en het personeel was enorm vriendelijk. Toen een aantal van mijn spullen (door mijn eigen schuld) verloren gingen bij het poetsen, heeft het personeel mij enorm geholpen in het terugvinden hiervan.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    8,3
    Prima hostel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer voor mannen (10)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer zwak.. Ik had een "ontbijt" verwacht en niet alleen cornflakes en wat fruit..

    De laagdrempeligheid van het hostel, de sfeer was heel relaxed! Super goed hostel om een paar dagen te blijven..

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    5,8
    Betere communicatie met overkoepelende organisatie, goede locatie maar wel te duur
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het overkoepelende bedrijf moet betere afspraken maken. (10% korting als je lid bent op hi hostels, bleek niet waar te zijn.)

    Goed ontbijt, miste fruit

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,8
    Hostel is goed alleen sfeer valt tegen door vele studenten die er verblijven.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Premium Slaapzaal met 4 Bedden voor Heren
    • Verbleef 4 nachten

    Er is weinig onderling contact tussen individuele reizigers. Veel studenten die er leven en grote groepen.

    Ligging is goed, ontbijt is goed, veel ruimte in de kamers.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,2
    Goede locatie, prettige staff.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Privé Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Direct naast de Loop gelegen, als je een lichte slaper bent zijn oordopjes een must.

    Goede locatie, prettige staff. Veel (gratis) activiteiten georganiseerd vanuit het hostel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    8,3
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Premium Slaapzaal met 4 Bedden voor Heren
    • Verbleef 4 nachten

    De ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    10
    Geweldig ruim hostel!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Premium Slaapzaal met 4 Bedden voor Dames
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van de metro. De grote ramen zijn prachtig maar laten veel kou door

    Ruime kamers

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    10
    je stapt naar buiten en je staat midden in het centrum van...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer voor mannen (10)
    • Verbleef 3 nachten

    je stapt naar buiten en je staat midden in het centrum van Chicago!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,0
    De locatie is perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Gemengde Suite, Prviéslaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeelde badkamer kan schoner

    De locatie is perfect

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    10
    Schitterende locatie supervriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Privé Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Schitterende locatie, supervriendelijk personeel. vlakbij millenium park. Lekker ontbijt, een zeer relaxte sfeer in de hostel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,5
    Plaats
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in Slaapzaal voor Heren met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Plaats

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    8,3
    Super lokatie met goede bedden
    • Zakenreis
    • Groep
    • Premium Slaapzaal met 4 Bedden voor Heren
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was wat eenzijdig en de koffie niet te drinken.

    Vriendelijk en goed geregeld. Lekkere bedden.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    8,8
    Sympathiek en praktisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privé Kamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht brood nauwelijks beleg

    Dat er ontbij was en koffie en muffin

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    10
    Goede uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Premium Slaapzaal met 4 Bedden voor Heren
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ongelooflijk lekker en divers ontbijt. Veel ruimte en heel wat activiteiten.Vlot bereikbaar en vlak bij strand en bezienswaardigheden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2016

    9,6
    Geweldig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privé Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De vriendelijke ontvangst, de schone kamer met uitstekend bed, ontbijt veel keuze, geweldige ligging hotel.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    8,8
    Het ontbijt was prima, de bedden lagen heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ik vond allee ruim voldoende! Geen verbeterpunten zover ik het beleefd heb.

    Het ontbijt was prima, de bedden lagen heerlijk. En het was overal schoon. Voor de rest een gezellige hostel!

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    7,9
    Het is een luxe hostel!
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hadden om twee lage (beneden) bedden gevraagd bij de reservering, maar er werd niks met dit verzoek gedaan. Mocht er zo'n verzoek zijn, bel dan even ter bevestiging naar het hostel.

    Het is een luxe hostel! Het ontbijt is zeer geslaagd, de bedden zijn zeer comfortabel

  • Beoordeeld op: 11 maart 2016

    8,3
    Het ontbijt was sober maar goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Tja Geen idee.

    Het ontbijt was sober maar goed. De kamers ruim, bed ruim, veel aandacht wie bij wie op de kamer (Ik had om een rustige kamer gevraagd en kreeg deze doordat er congresgangers sliepen die er voor hun werk waren) en daardoor rust geborgd was.

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs

    Locatie

  • Beoordeeld op: 29 juni 2015

    10
    de ligging van de hostel, de faciliteiten in de keuken, het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ligging van de hostel, de faciliteiten in de keuken, het uitgebreide ontbijt en de (mogelijke) ontmoeting met andere gasten.

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    6,7
    Location
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Dirty bedsheets with dried stains, breakfast not nice. Bad smell carpet

    Location

Er zijn ook 21 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: