Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen VS
  3. Hotelbeoordelingen: Arizona
  4. Hotelbeoordelingen Holbrook
  5. Beoordelingen van Howard Johnson by Wyndham Holbrook

Beoordelingen over Howard Johnson by Wyndham Holbrook 2-sterren

2608 East Navajo Boulevard, Interstate 40 Exit 289, Holbrook, AZ 86025, Verenigde Staten

#6 van de 14 hotels in Holbrook

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 475 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 9

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,1
    flintstone gevoel hotel van de jaren 1960
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    receptie ontvangst kon beter . Personeel gaf ongeïnteresseerde indruk over alles en waren bezig met .. gsm gehorige kamer .

    De prijs kwaliteit. Het ontbijt was gewoon maar goed . plaats in het stadje was ok heel in het begin van route 66 in holbrook .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,1
    Een vriendelijk motel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Echt alles was super!

    Een zeer vriendelijk motel in alles. Kamer is groot, met een goed bed. Lekkere douche met een flinke straal. Behulpzaam, en vriendelijk personeel. Toen wij er waren was het er erg rustig. Hadden de pool voor ons zelf, en de hottube... Heerlijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2019

    7,1
    Goed hotel voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen warm welkom en ook bij ontbijt vertrek weinig contact

    Goed hotel voor 1 nacht. Direct op de route 66

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,8
    Hojo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verkeerslawaai.

    Indoor zwembad, goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    8,8
    Prima tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed - Roken
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima

    Niets op aan te merken

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    7,5
    Het ontbijt hadden we in Me sa restaurant, top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er viel niets tegen

    Het ontbijt hadden we in Me sa restaurant, top! De kraan liet los. We kregen meteen de sleutel van de kamer naast ons om te douchen!

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,5
    Mooi, schoon motel, met mooi binnen zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi, schoon motel, met mooi binnen zwembad. Goede wasfaciliteiten. Mooie, grote en schone kamer. Ontbijt een ruime voldoende.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    6,7
    Mooie kamer, rustig motel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel was erg onvriendelijk

    Mooie kamer, rustig motel

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    7,9
    Verwarmd binnen zwembad en jacuzzi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verwarmd binnen zwembad en jacuzzi Kamer was prima Goed bedcomfort Prima ontbijt

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 9

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Howard Johnson by Wyndham Holbrook

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: