Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Champions World Resort 3-sterren

8660 West Irlo Bronson Memorial Highway, Kissimmee, FL 34747, Verenigde Staten

#110 van de 235 hotels in Kissimmee

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5312 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 49

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    5,0
    Absoluut geen aanrader. Geen prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne was echt slecht. De kamer was zeer gedateerd. De wasbak was ronduit erg vies en aan vervanging toe. Stopcontacten werkten niet. De vloer plakte overal. Al met al was alles wel aan een opknap beurt toe.

    Het ontbijt was goed. Veel mogelijkheid in gezonde keuzen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden vonden wij iets te klein

    De natuur was zo prachtig mooie vogels,salamanders,en heel veel eekhoorns. Zwembaden waren een heerlijke temperatuur.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    5,4
    De locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    De douchecabine was oud en vies. De hygiene op de kamer had wel wat beter gekund.

    De locatie was perfect. Meerdere zwembaden op diverse locaties. Alleen staat daar de gehele dag de radio aan, zeer luid, ik begrijp het wel, want er wordt voortdurend Disneyreclame gemaakt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    6,7
    Prima en betaalbare locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Gordijnen e.d. waren oud,versleten en met gaten e.d erin. Kamers kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken qua uitstraling en de stofdoek mag er wel eens door heen gehaald worden.

    Prima ontbijt, ruime kamers. Schappelijke prijs voor een dergelijke kamer/hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    6,7
    Prima om te slapen, gelukkig niet de hele dag op de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 12 nachten

    Helaas is zijn de kamers gehorig en werd de vloer niet schoon gemaakt? Is verder wel toe aan een update.

    De kamer was ruim en we hadden uitzicht op het zwembad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    8,3
    Veel faciliteiten en prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel salamanders bij zwembad, personeel draagt walkie talkies die je in je kamer kunt horen als ze buiten staan, kan renovatie gebruiken

    Veel faciliteiten, vriendelijk personeel, aut vlakbij kamer parkeren

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,3
    ontbijtbonnen ouderwets.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed, inclusief ontbijt
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijtbonnen ouderwets. Vreemd dat er geboekt wordt (booking.com), 4 personen incl ontbijt, er bij het ressort maar voor 2 personen, per dag (voucher), wordt verstrekt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,2
    ruime kamers, iedere dag nieuw shampoo, zeep en bodylotion, veel schone handdoeken ook bij t zwembad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 10 nachten

    De ijskast lekte heel erg en jammer dat de kamers geen balkon hebben, je kon niet bij de kamer buiten zitten.

    De tuin was prachtig, schoon zwembad en jacuzzi, fijn dat het vliegticket kon worden geprint! We er 1x gelunched en dat was ook lekker

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    6,3
    Leuk hotel, prima ligging, let goed op voor hoeveel mensen je ontbijt erbij krijgt bij reservering
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Ontbijt
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks boeken voor 4 personen zit er toch maar voor 2 personen ontbijt bij, en moet je alsnog 2 personen ontbijt bijbetalen, omdat we via booking.com geboekt hadden, vreemd? Mevrouw achter de receptie is erg onvriendelijk, die schreef zo slordig dat ik niet kon lezen welk nummer er nou geschreven stond, dus vroeg ik wat daar nou precies stond, dat was de verkeerde vraag! Mijn advies aan deze mevrouw: kies een andere baan als je niet fatsoenlijk met gasten kunt omgaan.😡

    Lekker ontbijt met vers fruit, je kunt buiten ontbijten tussen de eekhoorns. Zwembaden zowel overdekt als buiten zijn prima voor een lekkere afkoeling. Plek is perfect voor trapjes naar de pretparken en dergelijke.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    3,8
    Nooit, nooit, NOOIT meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers, verschrikkelijk een afgeragd zooitje. De eerste kamer waar we in geplaatst werden stonk naar de chloor, alsof iemand een crimescene wilde verdoezelen.

    Rustig en schoon zwembad met handdoekservice

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    6,7
    Keurige kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt moest bijgeboekt worden, dat maakt de prijs een stuk hoger. In het hotel zit een man die kaartjes voor parken verkoopt. Heel voordelig, tot je hoort dat je eerst naar een bijeenkomst over timesharing moet gaan. Vind ik niet gepast in een dergelijk hotel. Goed doorvragen dus als je een aanbieding krijgt.

    Keurige kamer. Fijn zwembad. Goed wifi.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    7,5
    Prima value for money, prima personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Ontbijt
    • Verbleef 14 nachten

    Het gehele complex is een beetje "outdated" en zou een opknapbeurt mogen hebben, zowel buiten als binnen

    Onbijt was goed alleen werd aan het buffet niet alles op tijd aangevuld zo waren er soms geen borden, geen bestek, en verschillende ontbijt artikelen niet

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,5
    Zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Ontbijt
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wellicht was het de periode waarin wij verbleven, maar het hotel had een wat apart publiek.

    Zeer uitgebreid ontbijt. Het natuurpark van het hotel was verrassend aangenaam. Eenvoudige kamers, welke een opknapbeurt behoeven. Ideaal voor een korter verblijf.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    10
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Ontbijt
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was op de hotelkamer niet erg sterk, echter dat maakte voor ons niet uit.

    Fijn dat er ontbijt aanwezig is! Vooral het verse fruit en de verse wafels waren erg lekker. Bedden sliepen heerlijk, hotelkamer was ruim voor twee personen en het terrein waar het hotel zich op bevindt is prima onderhouden. Het hotelpersoneek was zeer vriendelijk. Goede locatie tov Disney & Disney springs, en een aantal heerlijke restaurants. Goede uitvalsbasis als je van een levendige vakantie houdt!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    2,9
    Kamer was vergeven bij aankomst!! :(
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Ontbijt
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een lange vlucht erop zitten en toen we aankwamen (half uur later vanwege file) was onze kamer vergeven. Daar sta je dan met baby in het midden van de nacht zonder bed. Slechte service! Gelukkig konden we terecht bij Red Lion, helaas wel veel duurder.

    Niets

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    7,5
    Prima hotel voor een goedkope overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloer is niet erg schoon

    Prijs kwaliteit verhouding. Kamers zijn netjes, maar de vloer mag wel eens met gedweild worden. Prima bedden. Locatie tov Disney is goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    4,2
    ruim, maar vies, appartement in groot appartementencomplex
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed, inclusief ontbijt
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers vies en stoffig. De foto's suggereren dat het hotel in een natuurgebied ligt, maar dat is niet correct. Er is een parkje van 50 bij 100 meter en een groot sportveld. Verder ligt het aan een de grote weg richting Kissimmee (maar wel een flink eind bij Kissimme vandaan).

    groot appartementencomplex met appartementen in 2 lagen in verschillende gebouwen. Kamers ruim van opzet. Verschillende kleine zwembaden. Een uitgebreid ontbijtbuffet. Hotel ligt in de buurt van een pizzahut en Manny's Chophouse.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    7,9
    Prima locatie (dicht bij Disneyparken).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geluidsisolatie van de kamers (je hoort de buren goed).

    Prima locatie (dicht bij Disneyparken). Gratis shuttle naar sommige parken (o.a. Epcot, Animal Kingdom) op vaste tijdstippen. We hebben dus gekozen om zelf naar de parken te rijden. Parkeerplaats voor je kamer. Zwembad met zeer warme hot tub (open tot 23u). Behulpzaam personeel. Mooie tuin maar is pas open om 8u (dus gesloten voor vroege joggers...)

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    8,3
    Prima verblijf vlakbij alle attractieparken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Ontbijt
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreid ontbijtbuffet met wafels, fruit, yoghurt, ei, bacon, worstjes etc. Drie zwembaden waarvan 1 overdekt. Heerlijk als het toch regent of onweert. Speeltuin voor de kleintjes en een heel recreatieveldje met strand. De gratis shuttle naar Disneyparken en Seaworld/Universal Studios is ook top.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,9
    Prijs / kwaliteit verhouding is goed, dicht bij de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hett hotel is inmiddels wat oubollig.

    Prijs / kwaliteit verhouding is goed, dicht bij de disney parken maar veel goedkoper!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    6,7
    Leuk voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tapijt

    Ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,1
    De ligging ten opzichte van de parken en centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging ten opzichte van de parken en centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Prima, niet veel op de kamer geweesd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 13 nachten

    Het complex kan een renovatie gebruiken, in de komende jaren gaat het echt achteruit als er niet gerenoveerd wordt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    5,0
    Geen goede ervaring.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedompte kamer, stonk (putlucht). Muffe lucht, fonteintje liep niet door, bedden kraakte enorm.

    Zwembaden waren goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    5,0
    Sleutel werkte niet als je moe thuis komt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sleutel werkte niet als je moe thuis komt Piepende bedden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,9
    Prima hotel, zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Bed was erg comfortabel en personeel zeer vriendelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    4,6
    Vies
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium King Kamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuil, veel lawaai, oud

    Niets

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    8,8
    Heerlijk, relaxed en dichtbij Disney!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Ontbijt
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op een paar kilometer van de afslag naar Disney!!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,5
    Prima prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Ontbijt
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers kunnen een opknap beurtje krijgen maar niets storends. Prima ontbijt

    Ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    6,7
    Prijs is ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs is ok

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    Wel een groot hotel voor zomaar op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel een groot hotel voor zomaar op doorreis. Ideaal gelegen voor Walt Disney World.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sofa bedbank (voor de 5e persoon) was niet echt comfortabel.

    Zwembad met hottub.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    10
    Heerlijk verblijf, dichtbij de parken en goed uitgerust om verder te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kaarten verkoop Disney parken, er wordt geprobeerd je van alles aan te smeren.

    Locatie, zwembaden, kamers

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,9
    Leuk eenvoudig hotel met goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed, inclusief ontbijt
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte Wifi.

    Leuk hotel met veel faciliteiten, mooi domein en prima ligging.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    4,6
    Ik zou niet weer gaan, Sorry
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Slaapbank, inclusief Ontbijt
    • Verbleef 3 nachten

    Nou, kamer was niet erg schoon, kleine bed, internet viel telkens weg.

    Ontbijt was erg lekker.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    4,6
    redelijk hotel voor de prijs die we betaalde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    de 1ste x hadden we slechte kamer. 2 weken later hadden we een betere kamer beneden aan het zwembad.

    vriendelijk personeel. het ontbijt was redelijk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    8,8
    Champions world, fijn verblijf.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met Ontbijt
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht wifi bereik, alleen rondom de lobby.

    Goed ontbijt, fijne zwembaden, prima locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    8,8
    Fijn hotel, dichtbij de pretparken van Orlando!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij de verschillende pretparken. Zwembad.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    8,8
    Prachtig ontbijten de ligging tov de parken is perfect een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Ontbijt
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig ontbijten de ligging tov de parken is perfect een aanrader

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    7,9
    Locatie is perfect voor bezoek aan Disney World, Universal...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt is wat karig. Wat fruit en toast. Er is geen brood, wel een klein Engels ontbijtje (bacon en aardappelpuree, omelet).

    Locatie is perfect voor bezoek aan Disney World, Universal Studios en Seaworld. Prima verblijf voor meerdere dagen. Ruime kamers. Gratis parkeren. Alles netjes en schoon. Veel restaurants om de hoek, supermarkt en tankstation.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    5,0
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen WiFi , na herhaaldelijk melden , volgens mij waren we niet alleen met dat probleem. Ziet er toch wat vewaarloosd uit, kamers dringend aan opknapbeurt nodig, wij waren hier 28 tem 2 april telkens zaten de ontbijttafels allemaal. Vol en was niet alles verkrijgbaar meer. Te veel kamer en te kleine detrimente, alsook te wijnig personeel.

    Goede bedden Het onthaal

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    7,1
    Het hotel ziet er netjes uit en is ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het overige personeel was niet altijd even vriendelijk. Het internet heefft 2 dagen gewerkt maar de rest van de 5 dagen hebben we geen internet gekrgen en bij vragen hierover bij de frontdesk werd er alleen gezegd dat ze ermee bezig waren en dat ze de manager erover zouden benaderen. Het internet is echter nimmer teruggekomen. Het ergste was nog dat wij na een hele dag weg te zijn geweest, 's avonds thuiskwamen en de deur van onze kamer open was, terwijl wij deze goed hadden dichtgetrokken. Gelukkig was er niets weg en het leek er niet op dat er, buiten de schoonmaakster, iemand is binnengeweest maar een melding hiervan bij de frontdesk (en verzoek voor een melding naar de manager) heeft nog niet eens excuses opgebracht.

    Het hotel ziet er netjes uit en is ruim. Het ontvangst door Stephanie (frontdesk) was heel fijn, ze was erg vriendelijk. Het ligt dicht bij de disney parken.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    5,8
    We waren blij dat we hier maar 1 nacht zaten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onvriendelijk personeel, bed was niet comfortabel, vloer plakt. Lang verblijf niet aan te raden.

    We waren blij dat we hier maar 1 nacht zaten. Als je niet teveel verwacht en een nachtje wilt slapen is het nog te doen.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    7,9
    De ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    2de dag geen ontbijt door problemen met de keuken

    De ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    5,0
    zwembaden
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen wifi op de kamer alleen in de loge

    zwembaden

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    9,2
    Heel mooie tuin - gratis shuttels naar pretparken - dicht...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niet altijd internet

    Heel mooie tuin - gratis shuttels naar pretparken - dicht bij winkels - verschillende zwembaden

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,5
    Locatie was ontzettend goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie was ontzettend goed. Trainingruimte was een meevaller.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel, netheid van het domein
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer slechte wifi verbinding.

    Vriendelijk personeel, netheid van het domein

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    7,1
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Vriendelijk personeel

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 49

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: